Translate

Δύο δορυφόροι κατέρρευσαν με περίεργο τρόπο, στο διάστημα..και δεν είναι οι πρώτοι!

 Δύο δορυφόροι κατέρρευσαν περίεργα στο διάστημα

Οι ειδικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αναλύουν περίεργα περιστατικά σε τροχιά κοντά στη γη: κάποιος ή κάτι τέτοιο καταστρέφει τους δορυφόρους, καταστρέφοντας τους.

Ο αμερικανικός στρατός ανέφερε την καταστροφή του κινεζικού καιρού δορυφόρου Yunhai 1-02. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συσκευή τέθηκε σε τροχιά πριν από ενάμισι χρόνο, αυτό το περιστατικό φαίνεται πολύ περίεργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια εβδομάδα νωρίτερα, στο ίδιο υψόμετρο 800 χιλιομέτρων, ο αμερικανικός μετεωρολογικός εξοπλισμός NOAA-17, ο οποίος είχε εργαστεί για περίπου 20 χρόνια, εξερράγη.

Φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι και τα δύο καταστρεφόμενα οχήματα ήταν απλά σπασμένα.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η έκρηξη των μπαταριών έγινε στους δορυφόρους, ωστόσο, είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς οδήγησε σε αυτό το συμβάν. Άλλοι ερευνητές δεν αποκλείουν την έναρξη των πολέμων των αστεριών, και τώρα αξίζει να ενισχυθεί ο έλεγχος της κίνησης των δορυφόρων, τόσο των δικών τους όσο και των άλλων.

Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι το όλο θέμα είναι στις αλλαγές που γίνονται στη Γη, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την πιθανή επερχόμενη αλλαγή των πόλων του πλανήτη.

Φωτογραφίες από ανοιχτές πηγές

Νωρίτερα, μια ομάδα επιστημόνων από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) ανακάλυψε τη λεγόμενη ανωμαλία του Νοτίου Ατλαντικού , πάνω από την οποία εμφανίζονται δυσλειτουργίες δορυφόρων και άλλων διαστημικών σκαφών.

7spymania.blogspot.com -  esoreiter.ru - 

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com