Translate

Πρώην γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας ισχυρίζεται ότι υπέβαλε σε αυτοψία 3.000 διαφορετικών τύπων ανθρωποειδών ET σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο

Former Air Force Medic Claims to Have Autopsied 3,000 Different Types of ET Humanoids in Labs Around The World.... 7spymania.blogspot.com -  ufoholic.com - 
Βρίσκονται εξωγήινοι και UFO μόνο στους ουρανούς, ή θα μπορούσαν να παραμονεύουν εδώ ανάμεσά μας, σε περιοχές του πλανήτη μας που είναι εκτός ορίων για όλους εκτός από το πιο εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό, γιατρούς, ανώτερους και μηχανικούς;

Σύμφωνα με έναν πρώην γιατρό της Πολεμικής Αεροπορίας, την Emery Smith, έχουν βρεθεί και λειτουργούν ξένα-Alien σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν πολύ πιο μυστικές τοποθεσίες από ό, τι πιστεύουμε. Αυτά τα εργαστήρια ανακαλύφθηκαν αφού ο Smith ανέφερε ότι έχει εργαστεί σε διάφορα διαφορετικά συγκλονιστικά έργα που αφορούσαν «εξωγήινες αυτοψίες».

Όμως, σε αντίθεση με τα κοκκώδη πλάνα του Roswell, των αυτοψιών του Νέου Μεξικού, οι αποκαλύψεις του Smith έχουν κρυφτεί κυρίως από την κοινή γνώμη.

Παρά την έλλειψη επαληθεύσιμων απτών ταινιών, πρόσφατα μοιράστηκε πληροφορίες σε μια συνέντευξη που θα μπορούσε να χτυπήσει το καπάκι της συνωμοσίας και να οδηγήσει σε μια επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τα πλάσματα που κατοικούν στη Γη (για να μην αναφέρουμε την απίστευτη σειρά από μοναδικές ικανότητες).

Emery Smith: Αλλαγή της πορείας της ιστορίας UFO

Σύμφωνα με τον Σμιθ, έχει κάνει αυτοψία σε περίπου 3.000 τύπων ανθρωποειδών ET κατά τη διάρκεια της ζωής του και είναι ικανός να κάνει πράγματα που τα περισσότερα ανθρώπινα όντα μπορούν να ονειρευτούν μόνο.

«Τα πλοία των εξωγήινων μπορούν επίσης να αλλάξουν το σχήμα τους, ακόμα και όταν οι εξωγήινοι βρίσκονται μέσα τους. Μπορούν να ταξιδέψουν πολύ γρήγορα και επίσης να εξαφανιστούν από άλλα μέρη του σύμπαντος », λέει ο Smith στο βίντεο, το οποίο φαίνεται παρακάτω.

«Φαίνεται ότι αυτοί οι εξωγήινοι έχουν μάθει πώς να τηλεμεταφέρουν και να κάνουν το σώμα τους ελαφρύ».

Ο Σμιθ  υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ που σταθμεύει στο Σαν Αντόνιο του Τέξας το 1990. Συνέχισε να εργάζεται στο Kirtland AFB στο Νέο Μεξικό, όπου εργάστηκε ως χειρουργικός βοηθός και παραϊατρικός.

Έχει επίσης πραγματοποιήσει πολλές άλλες θέσεις εργασίας, όπως εκπαιδευτής HAZMAT, EMT, συντονιστής τρομοκρατικών διαπραγματεύσεων, ειδικός ιατρικής πτήσης, χειρουργός τεχνολόγος, σκοπευτής, ειδικός χημικών πολέμων, ειδικός σε βιοτεχνολογικό πόλεμο και πολλά άλλα. Ηγήθηκε επίσης της ομάδας μονάδων απόκρισης DECON, εργαζόμενος για τη μείωση των επιπτώσεων επικίνδυνων υλικών και τρομοκρατικών παραγόντων όταν μολύνθηκε το προσωπικό απόκρισης και το κοινό.

Όλα αυτά τον έκαναν για έναν απίστευτο ρόλο, σύμφωνα με το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από το κανάλι YouTube  Destroying the Illusion: το έργο του για τα προαναφερθέντα εξωγήινα δείγματα, το οποίο λέγεται ότι περιελάμβανε σχεδόν 1.200 άθικτα σώματα.

Κατά την εκτέλεση της δουλειάς του, ο Σμιθ ασχολήθηκε προσωπικά με πολλούς εξωγήινους, ισχυριζόμενος ότι εισέρχονται στη διάστασή μας ως φως και μπορούν να αλλάξουν το σχήμα και την πυκνότητα τους με ευκολία.

Οι πληροφορίες παραβιάστηκαν από τον ιστότοπο Anomalien.com..

Ο Smith περιγράφει πώς λειτουργεί η εξωγήινη χειροτεχνία, η καταπιεσμένη τεχνολογία και πολλά άλλα

Ο Σμιθ αναφέρει στο βίντεο παρακάτω αυτό που βρήκε κατά τη διάρκεια του χρόνου του σε εξωγήινα σώματα, διαστημόπλοια και άλλα.

«Η τεχνολογία που παρακολούθησα σε αυτό το πρόγραμμα που καταργήθηκε και εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα είναι πράγματα όπως η αντιβαρύτητα, η ενέργεια μηδενικού σημείου, πολλή τρισδιάστατη ολογραφική απεικόνιση, φυσικά, υπάρχουν πολλές συσκευές που έχουν αντιστραφεί από αυτές εταιρείες που χρησιμοποιούν για να κάνουν φαρμακευτικά προϊόντα και για να θεραπεύσουν.

«Υπάρχει πάντα ένα θετικό και ένα αρνητικό, μπορεί να φτιάξουν ένα όπλο με ένα πράγμα, αλλά η ίδια συσκευή χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τον καρκίνο σε διαφορετικό μήκος κύματος με την ίδια τεχνολογία, οπότε δεν χρειάζεται να ζήσουμε όπως ζούμε τώρα, θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα έχουν μεγάλη αφθονία όσον αφορά τις ιατρικές τεχνολογίες, μια θεραπεία για ασθένειες, και φυσικά ενέργεια, δωρεάν ενέργεια για όλους και για όλες τις συσκευές μας, οπότε δεν θα χρειαζόμαστε να βασιστούμε στο αέριο και το πετρέλαιο.

Ο Smith συνέχισε επίσης να περιγράφει μερικά φανταστικά στοιχεία της καταπιεσμένης εξωγήινης τεχνολογίας, καθώς σχετίζεται με διαστημικό σκάφος που έχει ανακτηθεί από την κυβέρνηση για χρήση από εταιρείες.

Μερικά από αυτά τα διαστημόπλοια έχουν έναν ενεργητικό δεσμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από πιλότους ή μηχανικούς.

«Είναι σαν να έχεις κατοικίδιο ή αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται μόνο στον ιδιοκτήτη», λέει.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com