Translate

ΠΟΙΟΣ ΚΟΒΙΝΤ; ΥΠΑΡΧΕΙ; Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ;

 


Eιλικρινά τι άλλαξε από τις προηγούμενες χρονιές; To 2020 oι θάνατοι στον αριθμό είναι ίδιοι και λιγότεροι σε κάθε χώρα.. Για ποια πανδημία μας μιλούν; Και αν μου πει κάποιος ότι αυτό οφείλεται στα lockdown το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Σουηδία όπου όλοι είναι ελεύθεροι χωρίς κανένα lockdown. Δεν υπάρχει ο Covid 19 διότι ΠΟΤΕ δεν έχει απομονωθεί ούτε ταυτοποιηθεί. Άρα τι εμβόλια μας κάνουν; H ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 εξαρτάται από ένα τεστ Κορωνοιού το οποίο είναι 100% αναξιόπιστο.

Δεν υπάρχει Κορωνοιός, (Covid 19 ) διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Είναι στην φαντασία μας, όπως το χάπι πλασίμπο.

..ΟΙ ΚΙΝEΖΟΙ ΔΕΝ AΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝEΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙO. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ Covid 19 ??ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19 KΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

David Icke Banned interview

https://www.brighteon.com/73aadb90-5a8e-4bd3-93af-6daef8878c9d

Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 KΑΝΕΙΣ διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί αυτός ο ιός και ποτέ δεν έχει ταυτοποιηθεί ώστε να τον καλλιεργήσουν. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΎΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ COVID 19 ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ 100% όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν “ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ”! (Εκθεση Μπόργκερ). Αυτό το τροπάριο να πάω στα νοσοκομεία να κολλήσω ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Μιλάω με Αποδείξεις. Είπαμε είναι η γνωστή γρίπη. Απλά την ονόμασαν covid 19 με μπόλικη τρομολαγνεία για να πάρουν όλα αυτά τα μέτρα και να μας υποδουλώσουν.

Γιατί είσαστε τόσο ευκολόπιστοι; Γιατί πιστεύετε τους κατ’επανάληψην ψεύτες; Καταρχήν κανένας δεν απομόνωσε τον ιό, άρα κανένας δεν γνωρίζει αν υπάρχει στ’αλήθεια αυτός ο κορωνοιός, όταν κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του! και απλά κάνουν υποθέσεις! κατ’εντολήν του ανωτέρου τους που τους διοικεί! και αυτός υπακούει στις εντολές των ανωτέρων του! αλλιώς θα χάσει τα πάντα! ανεβαίνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την πυραμίδα μιας ελίτ ελάχιστων που διοικεί και εξουσιάζει οκτώ δις ανθρώπους! Ναι! δέκα “άνθρωποι” εξουσιάζουν οκτώ δισεκατομμύρια ανθρώπους!! τόσο δύσκολο και απίστευτο σας φαίνεται; Δείτε τι γίνεται στα έντυπα στα ηλεκτρονικά και σε όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ Αλλωστε όσοι πεθαίνουν έχουν άλλες ασθένειες και απλά τους βαπτίζουν με κορωνοιό, ενώ κάλλιστα μπορεί να είναι ένας απλός ιός της γρίπης δηλαδή των κορωνοιών που ήδη υπάρχουν τόσα χρόνια και έχουν απομονωθεί ο καθένας από αυτούς, και ήδη γνωρίζουν την ύπαρξη τους. Αυτός ο κοροιδοιός όμως ποτέ δεν έχει απομονωθεί από κανέναν! άρα κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξή του!



Για ποιο εμβόλιο μας μιλούν λοιπόν; όταν δεν υπάρχει κορωνοιός; μα φυσικά προωθούν το εμφυτεύσιμο μεταλλαγμένο RNA που καταστρέφει το DNA των ανθρώπων. και πολλά άλλα όπως τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων.

………. ……………… ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ….ΟΙ ΚΙΝEΖΟΙ ΔΕΝ AΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝEΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙO. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ Covid 19 ??

AΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ….ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!! David Icke Banned interviewDAVID ICKE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 Γιατί η κυβέρνηση μας απαγόρεψε να κάνουμε σκέψεις περί ανυπαρξίας του Κορωνοιού;  😎  ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕΝ….Δεν θα καθήσω να ασχοληθώ. Μυαλό θέλει!  😎

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com