Translate

Η Σελήνη είναι ένας Τεχνητός Δορυφόρος και Κατοικείται

 

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους - Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ Η σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος. Κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε έξω από την ατμόσφαιρα της Γαίας σαν μια συσκευή μεσολάβησης και καταγραφής, σαν ένας υπερ-ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα μάτι στους ουρανούς. Επηρεάζει όλες τις μορφές ζωής του πλανήτη σας, σε βαθμό που ξεπερνά τη φαντασία σας. Στην ιστορία σας, υπάρχουν αναφορές σε δύο δορυφόρους της Γαίας. Δεν το ακούτε συχνά, αλλά υπάρχουν κάποιοι που το γνωρίζουν. Η Γαία θα έπρεπε να είναι ιδιοκτησία των κατοίκων της παρ’ όλα αυτά, δεν είναι. Υπάρχουν διάφοροι δημιουργοί-θεοί, που σας εμποδίζουν να έχετε απόλυτη πρόσβαση στην κουνταλίνι σας ως άνθρωποι. Η σελήνη, όντας ένας μεγάλος δορυφόρος-ηλεκτρονικός υπολογιστής, επηρεάζει όλη τη Γαία.

Χρήστος Κιτσινάμας

Sep 24, 2016 - 7SPY: Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ - vid. 7spymania.blogspot.com/2016/08/vid_97. ... 7SPY: Αν ηΣελήνη είχε αντικατασταθεί από άλλους πλανήτες .
Έχετε επισκεφθεί αυτήν τη σελίδα 5 φορές. Τελευταία επίσκεψη: 24/11/2020
Αλκυόν Πλειάδες 76: Κοιλη Τεχνητη Σεληνη. Φαινομενα Σε Κρατηρες. Υπογειες Δομες Βασεων. Ιανουαρίου 06, 2019. 7SPY Ο δορυφόρος μας η Σελήνη δεν είναι ...

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com