Translate

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ mRNA COVID-19 ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ

 


Παρόλο που υπάρχει σημαντική αντίσταση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού COVID-19, φαίνεται ότι η αποφυγή θα είναι κάτι παραπάνω από λίγο δύσκολο για τους περισσότερους. Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο «Παγκόσμιο διαβατήριο εμβολίων θα απαιτείται για ταξίδια», το έργο Commons, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Rockefeller έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το CommonPass, 1 ένα ψηφιακό πλαίσιο «διαβατηρίου υγείας» που αναμένεται να υιοθετηθεί από τους περισσότερους εάν όχι για όλα τα έθνη. Το CommonPass τελικά θα ενσωματωθεί σε εφαρμογές προσωπικής υγείας όπως το Apple Health και το CommonHealth και αν θέλετε να ταξιδέψετε, το προσωπικό σας αρχείο υγείας θα αξιολογηθεί και θα συγκριθεί με τις απαιτήσεις εισόδου μιας χώρας.

Εάν δεν τους συναντήσετε, θα οδηγηθείτε σε εγκεκριμένη τοποθεσία δοκιμών και εμβολιασμού. Το θεμέλιο για το CommonPass παρουσιάστηκε στη Λευκή Βίβλο της 21ης Απριλίου 2020, από το The Rockefeller Foundation και με βάση αυτό το έγγραφο, είναι σαφές ότι η απόδειξη του εμβολιασμού αποτελεί μέρος μιας μόνιμης δομής παρακολούθησης και κοινωνικού ελέγχου – αυτή που περιορίζει σοβαρά την προσωπική ελευθερία και ελευθερία επιλογής σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η απόδειξη του καθεστώτος εμβολιασμού θα καταστεί άνευ αντικειμένου μόλις κηρυχθεί η πανδημία COVID-19 και ο λόγος για αυτό είναι επειδή η πανδημία χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τη Μεγάλη Επαναφορά, η οποία θα εγκαινιάσει ένα νέο σύστημα τεχνοκρατία που βασίζεται στην ψηφιακή παρακολούθηση και την κοινωνική μηχανική για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Η απόδειξη του εμβολιασμού επιτρέπει την ανάπτυξη μιας εξαιρετικά επεμβατικής μορφής παρακολούθησης που αναμφίβολα θα επεκταθεί με το χρόνο. Κόλπα που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της πρόσληψης εμβολίων. Έχουν όμως ένα σημαντικό πρόβλημα, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού θα συμφωνήσει με αυτό το νέο, γρήγορο εμβόλιο COVID-19. Σύμφωνα με το Gallup Poll, στις 17 Νοεμβρίου 2020, το 3 58% των Αμερικανών δηλώνουν τώρα ότι είναι πρόθυμοι να πάρουν το εμβόλιο. Το Σεπτέμβριο, το ποσοστό αυτό ήταν μόνο 50%. Ακόμα, το 58% είναι απίθανο να ικανοποιήσει τους τεχνοκράτες που είναι στραμμένοι στον παγκόσμιο έλεγχο των πόρων και των ανθρώπων. Συνήθως, ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού – πιθανώς μεταξύ 75% και 90%, σύμφωνα με το έγγραφο Lancet του Νοεμβρίου 20204 – θα πρέπει να εμβολιαστεί προκειμένου να επιτευχθεί αυτό που περιγράφεται λανθασμένα ως ανοσία αγέλης (μια έννοια που ισχύει μόνο για την φυσική μόλυνση, όχι για τον εμβολιασμό).

Ως αποτέλεσμα, βλέπουμε τώρα να χρησιμοποιούνται όλα τα είδη κόλπων για την αύξηση της πρόσληψης εμβολίων: μεταξύ αυτών, μια πρόταση για πληρωμή σε κάθε αποδέκτη εμβολίου 1.500,5 $. Η πρόταση διατυπώθηκε από τον εκπρόσωπο των ΗΠΑ John Delaney. «Όσο γρηγορότερα εμβολιάζουμε το 75% αυτής της χώρας, τόσο πιο γρήγορα τερματίζουμε το COVID και όσο πιο γρήγορα τα πάντα επιστρέφουν στο φυσιολογικό», δήλωσε ο Delaney στο δικτυακό τόπο ειδήσεων AL.com. «Πρέπει να δημιουργήσουμε, κατά την άποψή μου, ένα κίνητρο για τους ανθρώπους να επιταχύνουν πραγματικά τη σκέψη τους για τη λήψη του εμβολίου. Εάν εξακολουθείτε να φοβάστε το εμβόλιο και δεν θέλετε να το πάρετε, αυτό είναι δικό σας. Δεν θα λάβετε μέρος σε αυτό το πρόγραμμα. «Αλλά μάντεψε τι? Θα επωφεληθείτε ούτως ή άλλως, γιατί θα κάνουμε τη χώρα με ανοσία αγέλης γρηγορότερα, κάτι που σας ωφελεί. Πιστεύω λοιπόν ότι όλοι κερδίζουν. » Ο υποψήφιος του δημοκρατικού προέδρου Andrew Yang και ο οικονομικός σύμβουλος N. Gregory Mankiw έχουν υποβάλει παρόμοιες προτάσεις, υποδηλώνοντας ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει πληρωμή επικείμενου πανδημίας 1.000 $ για τον εμβολιασμό COVID-19.

Το ρίσκο της υγείας σας αξίζει 1.500 $;

Εάν αυτό σας φαίνεται άδικο, δεν είστε μόνοι. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αγωνίζονται να επιβιώσουν αυτή τη στιγμή και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον έλεγχο επικείμενου, αλλά δεν ενδιαφέρονται να παίξουν ρωσική ρουλέτα με τη μακροχρόνια υγεία τους για να το πάρουν. Όπως εξήγησε ο Δρ Meryl Nass στις 4 Δεκεμβρίου 2020, δημοσίευση στο blog: 9 «Εάν τραυματιστείτε από εμβόλιο ή άλλο« αντίμετρο »που ορίστηκε από τον Γραμματέα του DHHS ως προοριζόμενο για απειλή πανδημίας ή βιοτρομοκρατίας (COVID-19, πανδημία γρίπης, άνθρακας, ευλογιά) οι επιλογές σας για λήψη οποιουδήποτε οικονομικού οφέλους είναι πολύ περιορισμένες. «Πρώτον, όλοι όσοι συμμετείχαν στη λήψη του εμβολίου σε εσάς είχαν παραιτηθεί από την ευθύνη τους σύμφωνα με τον νόμο PREP… Το Κογκρέσο δημιούργησε ένα πρόγραμμα για την αποζημίωση ορισμένων θυμάτων, αλλά είναι πολύ λιγότερο γενναιόδωρο από το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων (NVICP) (Και κανείς δεν κατηγόρησε ποτέ το NVICP ότι είναι γενναιόδωρο.) Ονομάζεται Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμών (CICP). «

Οι πληρωμές CICP είναι ασήμαντες και δύσκολο να ληφθούν. Όπως σημείωσε ο Nass, το CICP διοικείται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινης Υπηρεσίας (DHHS), το οποίο χρηματοδοτεί επίσης το πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19. Αυτή η σύγκρουση συμφερόντων κάνει το CICP λιγότερο πιθανό να βρει σφάλμα με το εμβόλιο. Ο μόνος τρόπος προσφυγής σας είναι εντός του DHHS, όπου η υπόθεσή σας θα εξεταζόταν απλώς από άλλο υπάλληλο. Το DHHS είναι επίσης υπεύθυνο για την πληρωμή. «Το DHHS επομένως ουσιαστικά ενεργεί ως δικαστής, κριτική επιτροπή και εναγόμενος», γράφει ο Nass Ενώ το NVICP πληρώνει μέρος των δαπανών που σχετίζονται με οποιαδήποτε δεδομένη αξίωση, το CICP δεν το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε επίσης υπεύθυνοι για τις αμοιβές δικηγόρων και τις αμοιβές ειδικών μαρτύρων, για παράδειγμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή του CICP, η μέγιστη πληρωμή που μπορείτε να λάβετε – ακόμη και σε περιπτώσεις μόνιμης αναπηρίας ή θανάτου – είναι 250.000 $ ανά άτομο. Ωστόσο, θα πρέπει να εξαντλήσετε το ιδιωτικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο προτού το CICP σας δώσει μια δεκάρα.

Το CICP θα πληρώσει μόνο τη διαφορά μεταξύ του τι καλύπτει η ασφάλειά σας και του συνολικού ποσού πληρωμής που έχει καθοριστεί για την περίπτωσή σας. Για μόνιμη αναπηρία, ακόμη και 250.000 $ δεν θα πάνε πολύ, πόσο μάλλον μια εφάπαξ πληρωμή 1.000 $ ή 1.500 $. Το CICP έχει επίσης καταστατικό περιορισμού ενός έτους, οπότε πρέπει να είστε γρήγοροι. Φυσικά, ένα σημαντικό πρόβλημα με το εμβόλιο COVID-19 είναι ότι κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιοι τραυματισμοί ενδέχεται να προκύψουν, ή πότε, καθιστώντας δύσκολη την προοπτική της σύνδεσης του τραυματισμού με τον εμβολιασμό. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Nass λέει: 11 «Εάν τραυματιστείτε μετά τη λήψη ενός καθορισμένου εμβολίου« αντιμέτρων », μην περιμένετε ότι θα λάβετε βοήθεια από την κυβέρνηση ούτε από τους κατασκευαστές. Παρακαλώ ενημερώστε τον εαυτό σας για τα οφέλη και τους κινδύνους εκ των προτέρων. «

Υποχρεωτικός εμβολιασμός ως όρος απασχόλησης. Για την ενίσχυση της πρόσληψης εμβολίων, οι εταιρείες ενθαρρύνονται επίσης να κάνουν τον εμβολιασμό COVID-19 ως προϋπόθεση απασχόλησης. Ο Rogge Dunn, δικηγόρος εργασίας και απασχόλησης στο Ντάλας του Τέξας, δήλωσε στο CNBC ότι «Σύμφωνα με το νόμο, ένας εργοδότης μπορεί να αναγκάσει έναν υπάλληλο να εμβολιαστεί και, εάν δεν το κάνει, να τους απολύσει». 12 Εδώ και χρόνια, εγώ και άλλοι προειδοποιούμε ότι αν δεν εμπλακείτε στην προστασία της επιλογής εμβολίου, ακόμα κι αν και όταν δεν σας επηρεάζει προσωπικά, τελικά θα σας επηρεάσει και θα είναι πολύ αργά για να κάνετε κάτι για αυτό. Είμαστε τώρα σε αυτό το σημείο. Αυτό επηρεάζει όλους, όχι μόνο τους δασκάλους και τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Κάθε εταιρεία μπορεί να εφαρμόσει υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19. Κανείς δεν αποκλείεται αυτόματα. Όλοι θα μπορούσαν σύντομα να αντιμετωπίσουν την επιλογή εμβολιασμού ή ανεργίας. Σύμφωνα με το CNBC, 13 νόμοι κατά των διακρίσεων ενδέχεται να επιτρέψουν σε ορισμένους υπαλλήλους να λάβουν εξαίρεση, αλλά δεν θα ήταν αρκετό να βασιζόμαστε σε αυτό.

Οι εργαζόμενοι της Ένωσης μπορεί επίσης να έχουν αρκετή επιρροή για να αποτρέψουν μια εντολή, υπό την προϋπόθεση ότι η ένωση είναι πρόθυμη να λάβει θέση εναντίον της. Ο Dunn ισχυρίζεται ότι ορισμένοι από τους εταιρικούς πελάτες του εξετάζουν ήδη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών εστιατορίων. «Πιστεύουν ότι τους δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μπορούσαν να πουν στους πελάτες τους, «Γεια, το εστιατόριο μας είναι ασφαλές. Όλοι οι υπάλληλοί μας έχουν εμβολιαστεί », είπε ο Dunn. Λάβετε υπόψη ότι εάν ο εργοδότης σας δώσει εντολή για το εμβόλιο, δεν θα ευθύνεται για παρενέργειες. Σύμφωνα με τους ειδικούς που μίλησε το CNBC, «οι αξιώσεις θα διεκπεραιωθούν μέσω των προγραμμάτων αποζημίωσης των εργαζομένων και θα αντιμετωπίζονται ως τραυματισμός κατά την εργασία». Ελλείψει εντολής, ορισμένες εταιρείες προσελκύουν προσωπικό για να εμβολιαστούν εθελοντικά από υποσχόμενους ότι οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα είναι σε θέση να εγκαταλείψουν ελέγχους θερμοκρασίας ή / και άλλες απαιτήσεις ΜΑΠ. Άλλοι σκέφτονται να δώσουν μπόνους μετρητών σε όσους εμβολιάζονται.

Μείωση του δισταγμού των εμβολίων με επισήμανση των παρενεργειών. Ακόμα ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείται για τη μείωση της διστακτικότητας των εμβολίων είναι εντελώς σημασιολογικό. Μετονομάζοντας τις ανεπιθύμητες ενέργειες και αναφέροντάς τις ως «ανοσολογικές αντιδράσεις», ελπίζουν ότι οι άνθρωποι θα είναι λιγότερο πιθανό να ανησυχούν εάν καταλήξουν να αισθάνονται φρικτά μετά την ένεση. Ένα άρθρο της 1ης Δεκεμβρίου 2020, στο CNBC 14, το οποίο εξέτασε τη συχνότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών, σημείωσε ότι το 10% έως το 15% των συμμετεχόντων στις δοκιμές Pfizer και Moderna ανέφεραν «σημαντικά αισθητές» παρενέργειες. Θαμμένος τρόπος στο κάτω μέρος του άρθρου είναι μια πρόταση ενός προηγούμενου μέλους της συμβουλευτικής επιτροπής, που προτείνει την ονοματολογία της «σοβαρής ανεπιθύμητης αντίδρασης» να αλλάξει σε «ανοσοαπόκριση», ώστε να μπορούν να επαναπρογραμματίσουν πώς σκέφτονται οι άνθρωποι για αυτές τις παρενέργειες, ακόμη και εάν καταλήξουν να μείνουν στο σπίτι από τη δουλειά εξαιτίας αυτών. Ο Δρ. Eli Perencevich, καθηγητής εσωτερικής ιατρικής και επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Iowa Health Care, έχει προτείνει στους βασικούς εργαζόμενους να έχουν τρεις ημέρες άδειας μετ ‘αποδοχών μετά τον εμβολιασμό τους, καθώς πολλοί θα αισθάνονται πολύ άρρωστοι για να εργαστούν. Ακόμα και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ προειδοποιούν ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου «δεν είναι ασήμαντο θέμα».

Χωρίς εμβόλιο, χωρίς είσοδο – Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει; Σε σχετικές ειδήσεις, οι Καναδοί που αρνούνται το εμβόλιο COVID-19 θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να συμμορφωθούν με έναν υποχρεωτικό κανόνα μάσκας και να περιοριστούν στην ικανότητά τους να μετακινούνται στην κοινωνία, σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρό του Οντάριο, Δρ Ντέιβιντ Ουίλιαμς. Όπως αναφέρεται από το Summit News 4 Δεκεμβρίου 2020: 17 «Ο Ουίλιαμς αναγνώρισε ότι« δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να πάρει ένα εμβόλιο », αλλά [συνέχισε] για να εξηγήσει πώς οι άνθρωποι που δεν το έκαναν θα είχαν την ελευθερία κινητικότητάς τους αυστηρά περιορισμένη… «Αυτό που μπορεί να είναι υποχρεωτικό είναι η απόδειξη… εμβολιασμού προκειμένου να έχουμε πλάτος και ελευθερία κινήσεων… χωρίς να φορούμε άλλους τύπους εξοπλισμού ατομικής προστασίας»… Όπως τονίσαμε προηγουμένως, οι κυβερνήσεις δεν χρειάζεται να καταστήσουν υποχρεωτικό το εμβόλιο, μπορούν απλά να κάνουν ζωή χωρίς ζωή για άτομα που αρνούνται να πάρουν το εμβόλιο «Εάν μπαρ, εστιατόρια, κινηματογράφοι, αθλητικοί χώροι, αεροπορικές εταιρείες, εργοδότες και άλλοι καθιστούν τον εμβολιασμό υποχρεωτική προϋπόθεση υπηρεσίας, όποιος αρνείται να το πάρει θα μειωθεί σε μια προσωπική μορφή de facto κλειδώματος με την κοινωνική ζωή και την κινητικότητά τους εντελώς αναισθητοποιημένη. «

Πράγματι, εάν ο εμβολιασμός αποτελεί προϋπόθεση τόσο για την απασχόληση όσο και για την απόλαυση, πόσο εθελοντικός είναι; Η τακτική του περιορισμού της προσωπικής ελευθερίας να εξαναγκάζει τους ανθρώπους να εμβολιάζονται δεν διαφέρει από την εντολή εμβολίου που δεν έχει καμία εξαίρεση. Είναι εκβιασμός, καθαρός και απλός, και θα επηρεάσει δυσανάλογα τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις που δεν μπορούν να παραμείνουν άνεργοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν να πληρώσουν για τη φροντίδα που μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Συνολικά, αυτό το είδος εξαναγκασμού είναι μια καταστροφή στην παραγωγή, και είναι ιδιαίτερα τρομερό αν ληφθεί υπόψη ότι η λοίμωξη SARS-CoV-2 ενέχει έναν μικρό κίνδυνο για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο “The Greatest Hoax Ever Perpetuated on a Unspecting Public” παρακάτω. «

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/12/09/coronavirus-hoax.aspx

Important Vaccine Message

By Dr. Joseph Mercola, author of author of Fat for Fuel: A Revolutionary Diet to Combat Cancer, Boost Brain Power, and Increase Your Energy

Αναφορές:

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com