Translate

Τα Χολιγουντιανά Εφέ δε Μπορούν να Σώσουν τη Χρεοκοπημένη Εταιρία ΗΠΑ

 

Τέλειωσε φίλοι μου, η εγκληματική επιχείρηση γνωστή ως η Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει τελειώσει.  Πραγματικοί επί τόπου δημοσιογράφοι με άδειες εισόδου Τύπου για το Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνουν ότι κανείς δε βρίσκεται στο Λευκό Οίκο.  

Τα διεφθαρμένα μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας δεν τολμούν να δείξουν τα πρόσωπά τους στην Ουάσιγκτον DC, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν αν το πράξουν. 

https://www.washingtontimes.com/news/2021/jan/21/house-cancels-business-during-first-full-biden-wee/

Επάνω είναι μια εικόνα του οβάλ γραφείου σε κινηματογραφικό στούντιο όπου γυρίζουν τον λεγόμενο «Πρόεδρο» Biden χρησιμοποιώντας χολιγουντιανά εφέ.

Αυτό είναι όμως κι ένα άλλο ενδεχόμενο: 

https://www.bbc.com/news/uk-england-norfolk-55469093

Διαφορετικές στολές χρησιμοποιήθηκαν για την ψεύτικη ορκωμοσία του Biden.  Μια πηγή που βρισκόταν επί τόπου λέει ότι προσλήφθηκαν ηθοποιοί.

Τώρα συγκρίνετε με την ορκωμοσία του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ.  Όλες οι στολές έχουν διακριτικά.



Υπάρχουν κι άλλα πολλά στοιχεία εκεί έξω, όπως οι φωτογραφίες ενός χώρου στάθμευσης πίσω από το «Οβάλ Γραφείο,» ενώ το πραγματικό θα είχε γκαζόν στο παρασκήνιο.

Ο Επικεφαλής Κλέφτης Biden & Σια έλαβαν αρνητική απάντηση στη χρήση ενός κυβερνητικού αεροπλάνου, και αναγκάστηκαν να πετάξουν με ιδιωτικό τζετ, επιδεικνύοντας πως είναι παράνομος πρόεδρος.

Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι βρισκόμαστε τώρα σε ένα interregnum (ενδιάμεση περίοδος ανάμεσα σε δύο επίσημες Κυβερνήσεις)  πριν συσταθεί η  Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.  Τελικά, προτείνουν ενδεχομένως από την Αλάσκα έως την Αργεντινή.  Οι πηγές λένε ότι θα κατασκευαστεί μια νέα πρωτεύουσα, και η Ουάσιγκτον DC θα γίνει μουσείο και τουριστικό αξιοθέατο.

Θυμηθείτε, η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που ιδρύθηκε το 1776 αντικαταστάθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία το 1871.  Η διάρκεια ζωής αυτής της εταιρίας τώρα έληξε.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες της Εταιρείας: οι εγκληματικές οικογένειες Rockefeller και Rothschild, κλπ.  μάχονται ακόμη με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ψευδαίσθηση ελέγχου τους ανέπαφη. Έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Κομμουνιστική Κίνα για τη χρηματοδότηση της εταιρείας τους και εκβιάζουν τον αμερικανικό στρατό με πυρηνικές βρώμικες βόμβες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμετικό τους σόου παίζει ακόμα σε πολλές τηλεοράσεις.  Ως περαιτέρω απόδειξη για το ότι οι Ροκφέλερ προσπαθούν να μας πουλήσουν στην Κίνα, ρίξτε μια ματιά στο λακέ του ΚΚΚ που θέλουν να διευθύνει τη CIA:

EXC: Biden Just Picked A CIA Director With a 7-Year-Long Relationship with Chinese Communist Party Fronts

Ωστόσο, πηγές από το Πεντάγωνο, τη βρετανική MI6 και τη ρωσική FSB λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια αντεπίθεση που θα τερματίσει ολόκληρη την ψεύτικη πανδημία τους και τη σχετιζόμενη με την πανδημία προσπάθειά τους για τη θέσπιση καθεστώτος ολοκληρωτισμού.  Πηγές από τη ρωσική FSB υπόσχονται πως «η παγκόσμια τάση είναι να σταματήσει η υστερία της πανδημίας μέχρι το Μάιο.»  Φυσικά, έχουμε δει τόσες πολλές οριστικές προθεσμίες να έρχονται και να φεύγουν χωρίς να συμβαίνουν ορατές αλλαγές, που θα το πιστέψουμε αυτό μόνο όταν το δούμε.

Παρ’ όλα αυτά, ο λόγος που οι Ρώσοι λένε ότι θα έχει τελειώσει μέχρι τον Μάιο είναι επειδή –αν και οι πληροφορίες έχουν καθαριστεί προσεκτικά από το διαδίκτυο της αγγλικής γλώσσας– είναι γεγονός ότι το 2020 οι παγκόσμιες στατιστικές θνησιμότητας δεν δείχνουν αύξηση.  Με άλλα λόγια, τα αντικειμενικά στοιχεία δείχνουν ότι ολόκληρη η πανδημία είναι ψεύτικη.

Το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο στα ρωσικά έχει αγγλικά διαγράμματα που δείχνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία.  Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη μετάφραση Google ή κάτι παρόμοιο για να διαβάσετε το κείμενο.  

https://hippy-end.livejournal.com/3918359.html

ΠΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η…ΨΕΥΤΟ-ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!!!

για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των εκλογών, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

greeknewsondemand

Υποτίθεται ότι η «ορκωμοσία» του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «προέδρου των ΗΠΑ» έλαβε χώρα πριν περίπου 5 μέρες στην Ουάσινγκτον στις 20 του μηνός. ΚΙ ΟΜΩΣ, το παρακάτω απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο του κρατικού καναλιού C-SPAN, που έβγαλε ένας ερευνητής πριν 3 μέρες, ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ διότι λέει από κάτω ότι δημοσιεύθηκε…ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο!!!…

Στο πρώτο βιντεο μιλάει ο κος Λιν Γούντ (Lin Wood), ο γνωστός μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ (που έχει προκαλέχει σάλο παντού με τις καυστικές του δηλώσεις εναντίον του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών) σε μια πρόσφατη συνέντευξη όπου αποκαλύπτει πως, την ημέραν της ΨΕΥΤΟ-ορκανμίας του Μπάιντεν και…ΠΡΟ της ενάρξεως αυτής, υπήρξαν αναφορές ξένων πηγών που έκαναν λόγον για…ΠΡΟΩΡΗ ΟΡΚΩΜΙΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, που σύμφωνα με αυτές, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ…ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ...!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…!!! Το συγκεκριομένο κομμάτι θα το βρείτε στο 13:00 και μετά…

βιντεο εδω

http://greeknewsondemand.com/2021/01/25/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%ce%b7-%cf%88%ce%b5/


video

https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/2394348427377236/

_________________________________________________________________________________________________

ΣτΜ: μετάφραση τμημάτων του άρθρου από τα ρωσικά

Οι πρώτες στατιστικές για το 2020 δείχνουν ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξαν ποτέ πανδημία

Άρχισαν να βγαίνουν τα προκαταρκτικά στατιστικά δεδομένα για όλο το έτος του 2020.

Ως συνήθως, οι σκανδιναβικές χώρες λόγω της καλής τους λογιστικής οργάνωσης και του σχετικά μέτριου πληθυσμού τους, ήταν από τις πρώτες που δημοσίευσαν αυτά τα δεδομένα.

Φυσικά, πάνω απ΄όλα ενδιαφέρουν τα δεδομένα της Σουηδίας, η οποία με μόνο στοιχείο την ύπαρξή της προκάλεσε το περσινό έτος μεγάλες διαμάχες σε όλα τα πεδία κοβιντοκουβεντών.

Όπως λένε, όλα θα φανούν στη σύγκριση. Στον πρώτο πίνακα βλέπουμε τον αριθμό όλων των θανάτων στη χώρα από το 1851 έως το 2020:

Στον επόμενο πίνακα βλέπουμε  τον αριθμό θανάτων ανά χίλια άτομα για την ίδια περίοδο:

[ Τα δεδομένα αυτά ενημερώθηκαν στις 12 Ιανουαρίου από τον Johan Hellstrom Clinical Exercise Physiologist (https://nitter.fdn.fr/jhnhellstrom) ]

Και εδώ βρίσκονται οι χρονικές σημάνσεις προηγούμενων επιδημιών. Η μικρή μυτούλα στην άκρη δεξιά είναι η τρομερή πανδημία Covid-19.

Κάποιος από τους «κοβιντοειδήμονες» μπορεί να μας εξηγήσει γιατί όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια και με υψηλότερη γενική θνησιμότητα, και με υψηλότερη θνησιμότητα ανά 1000 άτομα, και με αντίστοιχα έντονες κορυφώσεις τις τελευταίες δεκαετίες, κανείς ΟΥΤΕ ΚΑΝ πρόσεξε οποιαδήποτε «τρομερή πανδημία» και στις ίδιες χώρες όλα πέρασαν ήπια χωρίς καραντίντες, ιατρικές μάσκες και γάντια, κλειστά σύνορα και πάμπολλες άλλες απαγορεύσεις μέχρι και την απαγόρευση κυκλοφορίας (;)

Επιπλέον, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον πραγματικό λόγο για την τρέχουσα εκστρατεία εμβολιασμού mRNA έχουν παρακινήσει τις παγκόσμιες ειδικές δυνάμεις να εντείνουν την επιχείρηση Κυνήγα και Σκότωσε κατά του πολιτικού γραφείου της Χαζαρικής Μαφίας και των λακέδων τους.  Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι εκτελείται η μάζωξη ολόκληρης της οικογένειας Ροκφέλερ.

Εδώ είναι η απόδειξη της ενοχής των Rockefeller από ένα έγγραφο που έβγαλε το ίδρυμά τους τον Μάιο του 2010:

«Το 2021, η πανδημία που ο κόσμος περίμενε εδώ και χρόνια τελικά χτύπησε.  Σε αντίθεση με τον H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης – που προέρχονται από αγριόχηνες – ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο.  Ακόμη και τα πιο έτοιμα για πανδημίες έθνη καταβλήθηκαν ταχύτατα όταν ο ιός διέσχισε ολόκληρο  τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν υγιείς νέοι ενήλικες.

Η πανδημία είχε επίσης θανάσιμη επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας οικονομικά βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και το σπάζοντας την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.  Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων κάθονταν άδεια για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες.

Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη – αν και δυσανάλογοι αριθμοί πέθαναν στην Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν άγρια φωτιά ελλείψει επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού.  Αλλά ακόμη και στις αναπτυγμένες χώρες, ο περιορισμός ήταν πρόκληση.

Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών της «έντονης αποθάρρυνσης» των πολιτών από τις πτήσεις αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκεια της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ  αλλά και πέρα από τα σύνορα.  Ωστόσο, ορισμένες χώρες τα πήγαν καλύτερα — ιδιαίτερα η Κίνα.

Η γρήγορη επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας από την κινεζική κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό,τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη μετά-πανδημική ανάρρωση…

Μέχρι το 2025, οι άνθρωποι φαίνονταν να είναι όλο και πιο κουρασμένοι με τον υπερβολικό έλεγχο εκ των άνω και άφηναν τους ηγέτες και τις αρχές να κάνουν επιλογές για αυτούς.»

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακόμα χειρότερα, τα εμβόλια με τα οποία προσπαθούν τώρα να εμβολιάσουν τους πάντες στη Γη χρησιμοποιούν τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για να αλλάξουν το DNA και τη δομή του εγκεφάλου των ανθρώπων, προκειμένου να αφαιρέσουν τα γονίδια που σχετίζονται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και να προσθέσουν γονίδια για την αύξηση της παραγωγής ντοπαμίνης.  Αυτό θα έκανε τους ανθρώπους παθητικούς και ευτυχισμένους ανεξάρτητα από το τι τους έκανε η κυβέρνησή τους.

Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα δύο βίντεο, το ένα λιγότερο από πέντε λεπτά και το άλλο 29 λεπτά (αν είστε πιεσμένοι από χρόνο μεταβείτε στα τελευταία 10 λεπτά) για να δείτε ακριβώς πώς το κάνουν αυτό. 

CRISPR Tools for Gene Editing in the Brain

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com