Translate

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΟΥΔΑ;

 

henrymakow.com – 14 Ιανουαρίου 2021 Σε ένα άρθρο με τίτλο «Πού είδαμε το Tραμπ πριν;» δημοσιεύτηκε το 2018, συνέκρινα τον Τραμπ με τον Χίτλερ. «Ο Χίτλερ εξελέγη για να κάνει τη Γερμανία ξανά σπουδαία. Οι τραπεζίτες είχαν στο μυαλό τους κάτι άλλο… Πώς θα προωθούσε ο Τραμπ το εβραϊκό (σατανιστικό) πρόγραμμα Ιλλουμινάτι για μια τυραννία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης; » Έχουμε την απάντηση. Ο Τραμπ είναι ακόλουθος του Ιούδα, που εκτρέφει τα ζώα και τα οδηγεί στο σφαγείο. Ο Χίτλερ οδήγησε έξι εκατομμύρια γερμανούς «αντισημιτές» στους θανάτους τους. Ομοίως, ο Τραμπ ήταν ένας μαγνήτης που προσέλκυσε όλα τα πατριωτικά. Τώρα οι σατανιστές θα τους εξαλείψουν. Ακούστε τα λόγια του John Brennan:

John Brennan MSNBC

Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G KAI 6G...😎😎😈😈



ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G ΚΑΙ ΤΟ 6G....!!!






«Ξέρω… τα μέλη της ομάδας του Μπάιντεν… τώρα κινούνται με λέιζερ φως για να προσπαθήσουν να αποκαλύψουν όσο περισσότερο μπορούν για ό, τι μοιάζει πολύ με τα κινήματα εξέγερσης που έχουμε δει στο εξωτερικό. Όπου φυτρώνουν σε διάφορα μέρη της χώρας και κερδίζουν δύναμη, και συγκεντρώνει συχνά μια ανίερη συμμαχία θρησκευτικών εξτρεμιστών, εξουσιαστών, φασιστών, φανατικών, ρατσιστών, νατιβιστών, ακόμη και ελευθεριακών…. Πραγματικά πιστεύω ότι η επιβολή του νόμου, η ασφάλεια της πατρίδας, οι μυστικές υπηρεσίες και ακόμη και οι αξιωματούχοι της άμυνας κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ξεριζώσουν μια φαινομενική, πολύ σοβαρή και ύπουλη απειλή για τη δημοκρατία και τη δημοκρατία μας. «

Ακόμα κι αν οι πατριώτες ήταν πρόθυμοι να κυλήσουν, θα συνεχίσουν να διώκονται. Θα κατηγορηθούν ως false flags για να δικαιολογήσουν τη δίωξη. Γιατί; Διέπραξαν ένα έγκλημα σκέψης υποστηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι «αντισημίτες». Ένας «αντισημιτισμός» είναι όποιος κάνει εξαίρεση στον εβραϊκό τραπεζίτη ΝΤΠ – Καμπαλιστής (Σατανιστής) τραπεζίτης. Όπως έδειξε η σειρά «Hunters» του Αμαζονίου, δεν θα δείξει έλεος. Οι πατριώτες είναι ναζί. Ή με τα λόγια του Τζον Μπρέναν, «θρησκευτικοί εξτρεμιστές, εξουσιαστές, φασίστες, φανατικοί, ρατσιστές, νατιβιστές, ακόμη και φιλελεύθεροι…».


Αν και εκφώνησε τα σωστά λόγια, ο Ντόναλντ Τραμπ απέτυχε στο ιερό του καθήκον: να διασφαλίσει την εκλογική ακεραιότητα. Στις 15 Δεκεμβρίου, προέβλεψα ότι θα αποτύχει επειδή είναι σατανιστής, πράγματι ακόλουθος του Ιούδα. Στις τελευταίες του μέρες, έδειξε τα αληθινά του χρώματα. Δεν συγχώρεσε τον Julian Assange ή τον Έντουαρτ Σνόουντεν. Αντ ‘αυτού, συγχώρεσε έναν ράπερ που έκανε ένα βίντεο στραγγαλισμού ενός υποστηρικτή του Τραμπ. Προσαρμογή. Ο Τραμπ είναι προδότης. Είναι εντελώς δυσφημισμένος. Οι πατριώτες χρειάζονται νέα ηγεσία. Από το 2018 ο Ντόναλντ Τραμπ πρόδωσε την εκλογική του υπόσχεση ότι θα εξουδετερώσει τις εντάσεις με τη Ρωσία ξεκινώντας εκ νέου κατά τον ψυχρό πόλεμο. Σε αυτό το άρθρο που γράφτηκε πριν από τις εκλογές, τον συνέκρινα με τον Χίτλερ, ο οποίος ήταν επίσης ψευδής αντιπολίτευση, που του ανέθεσαν οι Illuminati να οδηγήσουν τη Γερμανία στον αφανισμό.

https://www.henrymakow.com/002026.html

https://www.henrymakow.com/hitler_and_bormann_were_traito.html

Ένας εξειδικευμένος δημαγωγός, ο Τραμπ εξαπατά τη βάση του, αξιοποιώντας την εσωτερική του πολιτική για να συγκεντρώσει υποστήριξη για μια καταστροφική εξωτερική πολιτική που οδηγεί στον Τρίτο Μασονικό Παγκόσμιο Πόλεμο του Albert Pike.

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Φυσικά θέλω να κάνω λάθος σχετικά με αυτό. Ο Τραμπ είναι προπύργιο κατά του κομμουνισμού. (Φαίνεται γνωστό;) Αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να παίζει τελικά με τους Αμερικανούς για να κάνει το Ισραήλ σπουδαίο. Παρακολουθήστε αυτό το τρέιλερ για το ενημερωμένο Is Trump for Real του John Hankey, για να δείτε ότι ο Steven Bannon μίμησε την εκστρατεία του Χίτλερ για τον Τραμπ «δημιουργώντας ένα πρόγραμμα σύμφωνο με την ευσεβής σκέψη της πλειοψηφίας».

Is Trump for Real (2018)

Trump will Win — But is he the “Real Deal?” from Oct 27, 2017
and Where Have We Seen Trump Before? Oct 14, 2018
by Henry Makow Ph.D.

henrymakow.com                                                     το είδα από nikosxeiladakis.gr

7spymania.com


Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com