Translate

ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΣΣΔ;


Τζο Μπάιντεν: «Θα νικήσουμε τη λευκή υπεροχή» Η νίκη του Μπάιντεν σημαίνει τη νίκη της μεγαλύτερης εκλογικής απάτης στην ιστορία των ΗΠΑ, τη νίκη του ψέματος επί της αλήθειας και, συνεπώς, το πιθανό τελικό τέλος της δημοκρατίας στις ΗΠΑ. Η νίκη του Μπάιντεν σημαίνει επίσης το θρίαμβο του Βαθέως Κράτους (Deep State) έναντι εκείνων που ήθελαν να αποστραγγίσουν αυτό το έλος. Αλλά πάνω απ ‘όλα σημαίνει το τέλος των πρώην κατά κύριο λόγο λευκών και κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκών ΗΠΑ. Στην εναρκτήρια ομιλία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι κύριοι στόχοι του. Προέβλεψε τη δυσκολότερη φάση κλειδώματος και ανακοίνωσε το τέλος της «λευκής υπεροχής». Τζο Μπάιντεν: «Θα νικήσουμε τη λευκή υπεροχή» .

Στη Νότια Αφρική μόνο από μαύρους ρατσιστές μέχρι σήμερα (δείτε, μεταξύ άλλων, παρακάτω)), θα ξεκινήσει μια παγκόσμια ταραχή εναντίον των λευκών, η οποία είναι άνευ προηγουμένου με στόχο την εξόντωση της λευκής φυλής.

https://europastatteu173048587.wordpress.com/2020/07/08/von-den-medien-verschwiegen-schwarze-rassisten-toten-tausende-weise-farmer-in-sudafrika/

Για παράδειγμα, ο εβραϊκός καθηγητής του Χάρβαρντ Ιγκνάτιεφ Νόελ, γνωστός για μίσος κατά των λευκών, αναγνώρισε τους μαρξιστές και τους μαοϊκούς είπε τα ακόλουθα σε τηλεοπτική συνέντευξη μπροστά σε εκατομμύρια Αμερικανούς: «Αν είσαι λευκός δεν αξίζεις να ζήσεις. Είστε καρκίνος, είστε μια ασθένεια. Είναι η ανησυχία μου να καταργήσω το λευκό. Το καθήκον είναι να φέρουμε σε επαφή αυτή τη μειονότητα [που σημαίνει μαύρους] με τρόπο που θα καθιστά αδύνατη την αναπαραγωγή της κληρονομιάς του λευκού.

Master Shi Heng Yi – 5 hindrances to self-mastery | Shi Heng YI | TEDxVitosha

Οι περισσότεροι από τους δημοκρατικούς ψηφοφόρους των ΗΠΑ δεν έχουν καμία ιδέα για κάτι τέτοιο – εξίσου λίγα που γνωρίζουν για το σχέδιο των 25 σημείων των Δημοκρατικών των ΗΠΑ, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί παράλογο και καθορίζει την πολιτική του μελλοντικού προέδρου στις ΗΠΑ ως εξής:

25 πράγματα που οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ είναι πιθανό να θεσπίσουν με τον Μπάιντεν εγκατεστημένο ως πρόεδρο 1. Επιβολή υποχρεωτικών μασκών και εμβολιασμών σε εθνικό επίπεδο, όλα εν μέσω φόβου σύλληψης. 2. Κήρυξη του νόμου περί εξέγερσης υπό όπλα και να οπλίζουν τον αμερικανικό στρατό εναντίον πατριωτών και υποστηρικτών του Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τους όλους «τρομοκράτες» 3. Να διεξαγάγουν μια νέα σειρά επιχειρήσεων false flags για να συνεχίσουν να θεωρούν τους υποστηρικτές του Τραμπ ως βίαιους αντάρτες. Ο ίδιος ηθοποιός κρίσης χρησιμοποίησε τον Ιανουάριο 6 ταραχές είναι διαθέσιμες για περισσότερες ηθοποιούμενες εμφανίσεις, και διαθέτουν ήδη όλα τα εργαλεία για κάμερες CNN. 4. Να χρησιμοποιήσουν τις αναγκαστικές κλειδαριές για να συντρίψουν περαιτέρω την οικονομία των ΗΠΑ και να οδηγήσουν τον πληθυσμό, οι περισσότεροι Αμερικανοί υπό τον έλεγχο του καθεστώτος.

5. Αυξήστε τον εθνικό ελάχιστο μισθό στα 23 $ την ώρα, προκαλώντας μια πλήρη κατάρρευση των μικρών επιχειρήσεων και οδηγώντας δεκάδες εκατομμύρια σε ανεργία και έλλειψη στέγης. 6. Σπάστε το συνοριακό τείχος και ενθαρρύνετε εκατομμύρια παράνομους να συρρέουν στην Αμερική, όπου θα λάβουν κάρτες ψηφοφορίας και οδηγίες για να ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς. 7. Απαγορεύστε όλα τα τουφέκια AR-15 και ημιαυτόματα, καταστρέψτε τη δεύτερη τροποποίηση του συντάγματος και κατασχέστε όλα τα όπλα που ανήκουν σε ιδιώτες. (Αυτά είναι περίπου 500 εκατομμύρια όπλα, παρεμπιπτόντως.)

8. Απαγορεύστε την τοποθέτηση όπλων, 80% σκανδάλη, περιοδικά τυπικής χωρητικότητας και τα περισσότερα πυρομαχικά για αφοπλισμό του κοινού και διευκόλυνση της διοίκησης του Μπάιντεν να επιτύχει τον στόχο της γενοκτονίας εξόντωσης χριστιανών, λευκών και υποστηρικτών του Τραμπ. 9. Ανεβείτε τις μηχανές εκτύπωσης χρημάτων και δημιουργήστε τρισεκατομμύρια νέο χρέος για να σώσετε πόλεις και πολιτείες που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς. Αυτό θα καταστρέψει περαιτέρω το δολάριο και θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση κατά την οποία οι άνθρωποι που εξακολουθούν να κατέχουν δολάρια ως νόμισμα θα χάσουν τα πάντα. (Όποιος είναι αρκετά ανόητος για να εξοικονομήσει χρήματα σε δολάρια πρόκειται να μάθει ένα πολύ ακριβό μάθημα για την κατάρρευση των νομισμάτων που έχει επαναληφθεί σε όλη την παγκόσμια ιστορία.).

Προστατέψτε τη Big Tech και το καθεστώς λογοκρισίας για να επιτύχετε την πλήρη κυριαρχία των πληροφοριών στην Αμερική και να εξαλείψετε όλες τις ανεξάρτητες ή διαφωνούμενες φωνές με οποιοδήποτε μέσο, όπως αποσυγκέντρωση, νομικός πόλεμος, οικονομικός πόλεμος ή απειλές σύλληψης. 11. Υιοθετήστε νέους φόρους άνθρακα για να λεηλατήσετε τους ανθρώπους για οδήγηση αυτοκινήτων, αγορά τροφίμων ή χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Ελέγξτε την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω κατανομής άνθρακα και τιμωρήστε όσους μιλούν ενάντια στη νέα «πράσινη τυραννία». 12. Επανένταξη στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα και άλλες εμπορικές συμφωνίες κατά της Αμερικής που απέρριψε ο Τραμπ, θέτοντας την Αμερική σε μειονεκτική θέση στο εμπόριο με άλλα έθνη και την επιτάχυνση της παγκόσμιας λεηλασίας της Αμερικής.

Καταργήστε όλους τους περιορισμούς στην Κίνα και καλέστε το Κ.Κ.Κ. να συνεχίσει να επηρεάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους τεχνολογικούς γίγαντες, το χρηματιστήριο και τις εκλογές της Αμερικής όπου ήδη έχει ισχυρή βάση. 14. Η Κριτική Φυλετική Θεωρία θα προωθηθεί σε όλα τα δημόσια σχολεία ως μέρος της μαζικής ενοποίησης της νεολαίας με «επίσημο» μίσος λευκών, χριστιανών και συντηρητικών. Όλα τα λευκά περιθωριοποιούνται μόνο λόγω της λευκότητας του δέρματος τους, ενώ η αριστερά ισχυρίζεται ότι είναι «ανεκτική» και «χωρίς αποκλεισμούς», εφόσον κάποιος είναι τρανσέξουαλ, αντίπαλος του Τραμπ ή άτομο χρώματος. 15. Κυβερνητικές αποζημιώσεις που αναγκάζουν τους λευκούς φορολογούμενους να χρηματοδοτήσουν νέα φυλλάδια στους ανθρώπους του χρώματος (POC) με την ψευδή αιτιολόγηση ότι το POC είναι «θύματα» και οι λευκοί είναι «καταπιεστές». (Στην πραγματικότητα, είναι οι λευκοί, συντηρητικοί Χριστιανοί που είναι τώρα τα περιθωριοποιημένα θύματα στην Αμερική).

Εξαλείψτε το φοιτητικό χρέος 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων που αναγκάζει τους φορολογούμενους να πληρώσουν δάνεια για εκπαίδευση στην αριστερή πανεπιστημιακή εκπαίδευση 17. Το NIH θα χρηματοδοτηθεί με δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία περισσότερων βιολογικών όπλων, όπως τα Covid-21, Covid-22, Covid-23, όλα τα οποία απελευθερώθηκαν για να βάλουν τους ανθρώπους μέσα από το ίδιο σύνολο απατεώνων, ότι θα αντέξουμε όλοι το 2020. 18. Ξεκινήστε σε εθνικό επίπεδο συλλήψεις συντηρητικών υπέρ του Τραμπ που τοποθετούνται σε στρατόπεδα FEMA ή εκτελούνται ως «προδότες» αφού επισημανθούν ως αντάρτες. Η ίδια «αντίσταση» που η αριστερά γιόρτασε για τέσσερα χρόνια υπό τον Τραμπ θα ποινικοποιηθεί και θα διωχθεί υπό τον Μπάιντεν.

Να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική «Πράσινη Νέα Συμφωνία» που θα συντρίψει την οικονομία της Αμερικής και θα οδηγήσει σε μαζική πείνα λόγω της κατάρρευσης της γεωργίας. Η πείνα είναι μια επιθυμητή πολιτική της αριστεράς, επειδή θέλει οι μάζες να εξαρτώνται πλήρως από κυβερνητικά φυλλάδια για τρόφιμα, στέγαση και υγειονομική περίθαλψη. 20. Εγκαταστήστε περισσότερες συμβιβαστικές μηχανές ψηφοφορίας σε ολόκληρη την Αμερική, ώστε οι Δημοκρατικοί να μην χάσουν ποτέ άλλες εκλογές. Το ιδανικό σενάριο για τους Δημοκρατικούς είναι να φτάσουν σε ένα κράτος στο οποίο οι ψήφοι των πραγματικών ψηφοφόρων δεν έχουν πλέον σημασία. Αυτό επιτεύχθηκε ήδη στις 3 Νοεμβρίου 2020. 21. Χρησιμοποιήστε εκτεταμένους νόμους περί απαλλοτρίωσης για να καταλάβετε αγροτικές εκτάσεις και να οδηγήσετε τους ανθρώπους στις πόλεις της Ατζέντας 21, όπου είναι πιο εύκολο να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε. Χρησιμοποιήστε την παρακολούθηση 5G Internet Of Things για να παρακολουθείτε τις κινήσεις και τα αρχεία φωνής όλων των ατόμων. Αναπτύξτε ένα πολιτο-φασιστικό αστυνομικό κράτος συνολικής ευαισθητοποίησης πληροφοριών κάτω από το σήμα «Ασφάλεια».

Απαγορεύεται όλη η ιδιωτική ασφάλιση υγείας και εισάγεται η κατανομή υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων προμηθειών θανάτου που αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Μην είστε υπό ψευδαισθήσεις: οι λευκοί θεωρούνται άχρηστοι για την κοινωνία, επομένως οι λευκοί σκοτώνονται πρώτα. 23. Εκκαθάριση όλης της ιστορίας του Τραμπ από το Διαδίκτυο και τα αρχεία του Λευκού Οίκου και προσπαθήστε να διαγράψετε και να ξαναγράψετε την ιστορία με κλασικό Ορβελικό τρόπο. Διαγράψτε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για εγκλήματα απάτης εκλογικών Δημοκρατών και διαγράψτε τυχόν στοιχεία βλάβης του εμβολίου ή εργαστηριακής προέλευσης του κοροναϊού.

Οι νόμοι «κατά της τρομοκρατίας» χρησιμοποιούνται για τον τερματισμό των τραπεζικών και όλων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όσους εκφράζουν αντιφατικές απόψεις για το αυταρχικό καθεστώς Μπάιντεν. Σε κάθε άτομο που χαρακτηρίζεται από το νέο σύστημα βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης δεν θα έχει πρόσβαση σε αεροπορικά ταξίδια, παντοπωλεία ή εκλογικά κέντρα, παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει σήμερα στην κομμουνιστική Κίνα. 25. Η πρώτη τροποποίηση του συντάγματος θα ακυρωθεί από νέους νόμους «ρητορικής μίσους» που επικυρώνονται από το προδοτικό Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ως «δικαιολογημένοι» βάσει της «ακροδεξιάς βίας».

naturalnews.com 

nikosxeiladakis.gr/

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com