Translate

Ψηφιακοί μετασχηματισμοί 2021 ημερήσιας διάταξης, μεταλλάξεις ζόμπι διΑστημική βελόνα, δεν πρέπει να μείνετε πίσω!

 


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ψηφιακοί μετασχηματισμοί 2021 ημερήσιας διάταξης, μεταλλάξεις ζόμπι διστημική βελόνα, δεν πρέπει να μείνετε πίσω!

THE REBIRTH: Digital transformations 2021 agenda zombie mutations space needle DON’T BE LEFT BEHIND!

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Βρόμικη προπαγάνδα για να εμβολιαστεί ο κόσμος

Ο εκπρόσωπος του Κολοράντο GOP Ken Buck δεν θέλει τα νέα εμβόλια κορωναϊού στο σώμα του, αλλά επαίνεσε το πειραματικό εμβόλιο mRNA που πρόσφατα χορήγησε έγκριση έκτακτης ανάγκης από το FDA. Στο Twitter, ο Buck είπε ότι τα εμβόλια ήταν «ένα απίστευτο επίτευγμα που πρέπει να χαιρετιστεί». Ενθαρρύνει τους «πρώτους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες της υγείας και τους ευάλωτους πληθυσμούς να λαμβάνουν το εμβόλιο» επειδή θα «σώσουν ζωές». Εξήρε επίσης τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη ενός σωσίβιου εμβολίου κατά του Covid-19, αλλά ξέχασε να αναφέρει ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους για να αναγκάσει αυτό το πείραμα.

Γαλλία: Έξω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσοι αρνούνται το εμβόλιο!

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

Νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο όσοι πολίτες αρνούνται να δεχθούν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα αποκλείονται από όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς  ετοιμάζει η γαλλική κυβέρνηση, όπως αναφέρει το RT.

Το νομοσχέδιο το οποίο τιτλοφορείται ως «πράσινη κάρτα " ή "πράσινο διαβατήριο"» πρόκειται να κατατεθεί προς συζήτηση στη γαλλική Βουλή, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτό προτείνεται να απαγορευθεί η χρήση όλων των ΜΜΜ όπως και ορισμένων άλλων κοινόχρηστων χώρων σε εκείνους που θα αρνηθούν να δεχτούν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή δεν μπορέσουν να δείξουν πιστοποιητικό σύμφωνα με το οποίο είναι αρνητικοί στον ιό.

The 2020 Christmas Miracle – Eyes To See & Ears To Hear!

Περίεργη η φωτιά στο Nashville

Something strange about this RV explosion in Nashville is this a WARNING MESSAGE?

Το μέλλον σας

Cube (1997) – Trailer

Οι πρώτοι εμβολιασμοί την Κυριακή 

Στις 27 Δεκεμβρίου, θα διενεργηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής: Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο Νοσοκομείο Σωτηρία, στο Αττικό Νοσοκομείο, στο Θριάσιο και στο Ασκληπιείο της Βούλας. Συμβολικά την ίδια μέρα θα εμβολιαστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αρχικά θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί και το προσωπικό κοινωνικών υπηρεσιών, στη συνέχεια οι διαμένοντες και το προσωπικό οίκων ευγηρίας, οι διαμένοντες, ασθενείς και το προσωπικό δομών φροντίδας χρόνιων πασχόντων και κέντρων αποκατάστασης, προσωπικό προτεραιότητας για κρίσιμες λειτουργίες της Κυβέρνησης, άτομα ηλικίας 85 ετών και άνω, στη συνέχεια άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω, 75 ετών και άνω, 70 ετών και άνω και στη συνέχεια ο γενικός πληθυσμός.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com