Translate

Οι Γερμανοί ωκεανογράφοι δηλώνουν: "Οι Πυραμίδες και η τεχνολογία που βρίσκονται κάτω από το τρίγωνο των Βερμούδων είναι άγνωστες στη σύγχρονη επιστήμη"

                        7spymania.com - hackthematrix.it 


Είναι αυτή η είδηση ​​που περίμεναν όλοι σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων ;

Σύμφωνα με έναν ωκεανογράφο, η τεχνολογία που κρύβεται κάτω από τον ωκεανό στο Τρίγωνο των Βερμούδων απέχει πολύ από το συνηθισμένο και είναι πολύ πιθανό να μην προέρχεται από τη Γη.

Επίσης γνωστό ως "Τρίγωνο του διαβόλου", το τρίγωνο των Βερμούδων αποτελείται από μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού και ορίζεται από τρία σημεία στις Βερμούδες, τη Φλόριντα και το Πουέρτο Ρίκο. Εκτείνεται σε λιγότερο από χίλια μίλια σε κάθε πλευρά. Το τρίγωνο δεν υπάρχει σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και το όνομα δεν αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Γεωγραφικών Ονομάτων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αυτό το μυστηριώδες σώμα του νερού είναι γεμάτο με απίστευτες ιστορίες και ιστορίες, που φαίνονται υπερφυσικές αλλόκοτα. Είναι πιθανό αυτό το φανταστικό τρίγωνο να αποτελεί ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας στον πλανήτη μας; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τον περασμένο αιώνα, το Τρίγωνο των Βερμούδων λεηλάτησε πλοία και αεροπλάνα που έλειπαν και σκότωσε εκατοντάδες ζωές.

Στο κέντρο του Τριγώνου των Βερμούδων έχουν ανακαλυφθεί δύο συναρπαστικές γιγαντιαίες πυραμίδες φτιαγμένες από κάποιο είδος παχιού γυαλιού. Η τεχνολογία που βρίσκεται κάτω από τον απέραντο ωκεανό είναι ένα μυστήριο για τη σύγχρονη επιστήμη. Οι ανώμαλες δομές βρίσκονται σε βάθος 2.000 μέτρων και έχουν εντοπιστεί από τον Δρ. Meyer, έναν Γερμανό ωκεανογράφο και την ομάδα του χρησιμοποιώντας εξοπλισμό σόναρ.

Σύμφωνα με αναφορές , ο στρατός σταμάτησε κάθε περαιτέρω έρευνα

Ο Meyer πιστεύει ακράδαντα ότι η ανακάλυψη αυτού του μυστικού, αυτών των περίεργων πυραμίδων στο κέντρο του τριγώνου θα μπορούσε να ρίξει φως στις μυστηριώδεις εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων που σχετίζονται με το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Σύμφωνα με αρκετούς ιστότοπους, ο αριθμός των μυστηρίων που περιβάλλουν τις πυραμίδες είναι κάτι που κανείς δεν μπόρεσε να απαντήσει. Οι πυραμίδες που βρίσκονται σε βάθος περίπου 2 χιλιομέτρων είναι κατασκευασμένες από ένα είδος κρυστάλλου που θα μπορούσε να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η περιοχή είχε ανώμαλες εξαφανίσεις. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των συγκλονιστικών ουτολόγων και των παραφυσικών ερευνητών, απλά δεν έχουμε την τεχνολογία και τα μέσα για να εξερευνήσουμε την περιοχή για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα εάν υπάρχουν ανωμαλίες πυραμίδες στο κάτω μέρος του τριγώνου των Βερμούδων.
Υπήρξαν αρκετές αναφορές για αυτές τις πυραμίδες, αλλά δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές θεωρήθηκαν περίπλοκες φάρσες από σκεπτικιστές που επιτέθηκαν ανελέητα σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πυραμίδες.

Αμερικανοί ωκεανογράφοι λένε ότι βρήκαν τις ανώμαλες κατασκευές πριν από 20 χρόνια και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια των κατασκευών ήταν επίπεδη, υποδηλώνοντας ότι ήταν κατασκευασμένα από γυαλί ή κάποιο είδος κρυστάλλου. Οι φερόμενες πυραμίδες, τις οποίες κανείς δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει, λέγεται ότι είναι τρεις φορές μεγαλύτερες από τη μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας .

Σήμερα, λέγεται ότι έχει βρεθεί η αλήθεια για την ύπαρξη ή τη μη ύπαρξη των πυραμίδων, και είναι αποκλειστικά στα χέρια των στρατιωτικών και κυβερνητικών υπηρεσιών που έχουν κρύψει με ασφάλεια (σύμφωνα με εκείνους που πιστεύουν στην ύπαρξη των πυραμίδων) όλα τα σχετικά δεδομένα. σε ανώμαλες δομές.

Δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω έρευνα, καθώς η περιοχή πιστεύεται ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο του στρατού των ΗΠΑ. Προφανώς, είναι μια θεωρία που υποστηρίζεται από εκείνους που θέλουν να πιστέψουν, στο μυστηριώδες τρίγωνο των Βερμούδων. Η αλήθεια, ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική και όχι τόσο συναρπαστική όσο όλοι θέλουμε να είναι.

Παρόλο που οι πληροφορίες σχετικά με τις δύο υποβρύχιες πυραμίδες των Βερμούδων φαίνεται να προέρχονται από ένα σενάριο του Χόλιγουντ, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ακράδαντα ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι μια ανώμαλη περιοχή που μπορεί να εξηγηθεί μόνο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων την εξωγήινη τεχνολογία τους που είναι πολύ πέρα ​​από την κατανόηση της εποχής μας.

Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τις μυστηριώδεις δομές του Τριγώνου των Βερμούδων έχουν θεωρηθεί ύποπτες και επισημαίνονται ως φάρσα λόγω του αριθμού των φανταστικών ιστοριών που έχουν καταστρέψει ολόκληρη την ιδέα για κάτι μυστηριώδες που βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Γι 'αυτό, κάθε φορά που νέοι ισχυρισμοί σχετικά με φερόμενες δομές κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων, οι ειδήσεις, οι πληροφορίες, θεωρούνται άξιες από τους σκεπτικιστές οι οποίοι, από μόνοι τους, δυσφημίζουν τυχόν αποτελέσματα λόγω προηγούμενων ψεμάτων που έχουν πωλείται ως η απόλυτη αλήθεια σε άτομα που περιμένουν απεγνωσμένα την εμφάνιση αληθινών πληροφοριών.

Σήμερα, δεν μπορούμε να δεχτούμε ή να απορρίψουμε τα ευρήματα από τον υποτιθέμενο Γερμανό ωκεανογράφο, του οποίου η έρευνα σχετικά με τις υποβρύχιες πυραμίδες κατασχέθηκε από τον στρατό. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά του, την ύπαρξή του, ούτε μπορούμε να πούμε ότι πραγματοποιήθηκε ποτέ η αποστολή στην αναζήτηση των πυραμίδων. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων έχει μια μακρά ιστορία γεμάτη μυστήρια που κανείς δεν κατάφερε να εξηγήσει με ακρίβεια.

Πιστεύω ότι τελικά, εναπόκειται στον αναγνώστη να πιστεύει ή όχι, σε τέτοιες μυστηριώδεις ανακαλύψεις.

hackthematrix.it -  7spymania.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com