Translate

Το SpaceX θα παρέχει Starlink Internet σε σχολική συνοικία και αγροτική κοινότητα του Δυτικού Τέξας ... αντε και στα δικά μας ...covid(sic) loves 5G


Starlink Satellite Illustration Created By: Erc X @ErcXspace via Twitter

tesmanian.com - 7spymania.com
Η SpaceX αναπτύσσει έναν στόλο χιλιάδων δορυφόρων Starlink που θα μεταδίδουν το Διαδίκτυο 5G σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει ευρυζωνική υπηρεσία σε περιοχές όπου το Διαδίκτυο είναι αναξιόπιστο και μη διαθέσιμο.

 Με λίγο περισσότερους από 800 δορυφόρους που βρίσκονται ήδη σε τροχιά γύρω από τη Γη, το SpaceX σύντομα θα παρέχει υπηρεσίες στις Βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και τον Νότιο Καναδά, και στη συνέχεια θα επεκταθεί γρήγορα στην υπόλοιπη Αμερική μέχρι το επόμενο έτος. Για να λαμβάνουν ευρυζωνική υπηρεσία από τους δορυφόρους στο διάστημα, οι χρήστες του Starlink θα χρησιμοποιούν ένα τερματικό πιάτου και έναν δρομολογητή Wi-Fi που θα είναι εύκολο να εγκατασταθούν (απεικονίζεται παρακάτω). Οι αξιωματούχοι της SpaceX δηλώνουν ότι το Starlink είναι σε θέση να παρέχει σύνδεση υψηλής ταχύτητας ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει internet.

Η Ανεξάρτητη Σχολική Περιφέρεια Ector County (ECISD) που βρίσκεται στην πόλη της Οδησσού στο Δυτικό Τέξας, ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι η κοινότητά τους συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η σχολική περιοχή μαζί με το Permian Strategic Partnership (PSP) θα συνεργαστεί με το SpaceX για την παροχή ευρυζωνικής σύνδεσης με την κοινότητα, που βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή όπου το παραδοσιακό Διαδίκτυο είναι αναξιόπιστο και πολύ ακριβό για να αποκτήσουν οι ντόπιοι - "Παρόμοια με άλλα αγροτικά κοινότητες, πολλοί κάτοικοι της κομητείας Ector έχουν περιοριστεί σε καμία σύνδεση. Αυτό το ζήτημα τέθηκε στο προσκήνιο για τη σχολική περιοχή νωρίτερα αυτό το έτος, όταν το COVID-19 ανάγκασε το κλείσιμο σχολικών κτιρίων και σχεδόν δύο στους πέντε μαθητές δεν είχαν πρόσβαση σε αξιόπιστη υψηλή ταχύτητα Διαδίκτυο στο σπίτι ", έγραψαν οι εκπρόσωποι του SpaceX στις 21 Οκτωβρίου," Από το 2021, το Starlink θα συνδέσει έως και 45 νοικοκυριά στην κοινότητα ως μέρος του πιλοτικού προγράμματος. Καθώς οι δυνατότητες δικτύου συνεχίζουν να αυξάνονται, θα επεκτείνει τη λειτουργία σε επιπλέον 90 νοικοκυριά στη σχολική περιοχή. "

SPY: H /Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΟΞΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ.  Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑΝ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ''. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ...

Η σχολική συνοικία Ector County "είναι η πρώτη σχολική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες που συνεργάζεται με το SpaceX για την αξιοποίηση του δορυφορικού αστερισμού Starlink για την παροχή υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης πρόσβασης στο Διαδίκτυο για μαθητές ECISD", έγραψαν εκπρόσωποι του σχολείου. Οι πρώτες 45 οικογένειες που η SpaceX θα παρέχει Starlink internet στο επόμενο έτος ζουν στην περιοχή Pleasant Farms της νότιας Ector County. Όλες οι οικογένειες θα επιλεγούν από τη σχολική περιοχή με βάση την τοποθεσία και τις ανάγκες τους. Οι υπάλληλοι του ECISD θα είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη των τερματικών πιάτων χρήστη Starlink στα σπίτια τους.

Η SpaceX θα προσφέρει αρχικά υπηρεσίες σε πόλεις που βρίσκονται σε βόρεια γεωγραφικά πλάτη, καθώς η εταιρεία αναπτύσσει περισσότερους δορυφόρους Starlink σε τροχιά, θα αναπτύξει την ικανότητα παροχής ευρύτερης ευρυζωνικής κάλυψης. Οι πόλεις που βρίσκονται στα νότια γεωγραφικά πλάτη θα καλυφθούν το 2021. Όταν συμβεί αυτό, 90 επιπλέον οικογένειες στο Δυτικό Τέξας θα λάβουν δωρεάν ευρυζωνική υπηρεσία από τη σχολική περιοχή. "Αυτή η καινοτόμος συνεργασία αντιπροσωπεύει τολμηρή και άνευ προηγουμένου δράση για τη σχολική μας περιοχή και την κοινότητά μας", δήλωσε ο επιθεωρητής σχολείων ECISD Dr. Scott Muri σε δήλωση που κυκλοφόρησε από την περιοχή. "Η έρευνά μας δείχνει σαφώς ότι η έλλειψη ευρυζωνικής πρόσβασης είναι μια κρίση στην Ector County. Σε συνεργασία με το SpaceX, παρέχουμε διαστημική υπηρεσία Διαδικτύου σε μαθητές και οικογένειες που έχουν λίγες, αν υπάρχουν, επιλογές. Οι συνεργάτες μαζί μας μοιράζονται το όραμά μας για δικαιοσύνη και πρόσβαση για όλους τους μαθητές. Σήμερα, κάνουμε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στο κλείσιμο του ψηφιακού χάσματος που υπάρχει στην κοινότητά μας ", είπε.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com