Translate

PROPAGANDA nwo - ''Οι τελευταίες ημέρες του Τραμπάν Ράιχ - The Last Days of the Trumpian Reich''

  7spymania.com/  -   σε ελεύθερη τροποποιημένη απόδοση από off-guardian.org
Τι λένε οι Αντίπαλοι cabal- liberals  περι Τραμπ: 

"The New Normal", "The Great Reset", "The Green New Deal" ...

''Έτσι, σύμφωνα με τα εταιρικά μέσα, αυτό είναι για τον Χίτλερ που υποστηρίζεται από τη Ρωσία. Τέλος παιχνιδιού. Τα τείχη κλείνουν. Είναι οι τελευταίες μέρες του Τραμπάν Ράιχ. Ετοιμάστε αυτά τα vuvuzelas!

Ναι, προφανώς, ο αμερικανικός λαός, που  λατρεύοντας  τον Πούτιν, τους λευκούς-υπέρ-ρατσιστικούς νεοναζί όταν εξέλεξαν τον Τραμπ το 2016, έχουν φτάσει στα αισθήματά τους και πρόκειται να προσφέρουν μια μεγάλη νίκη στον "Slappy" Joe Biden και ρίξη την κουρτίνα σε αυτό το «Age of Darkness» ή σώστε τον κόσμο από τον «φυλετικό Ορβουλιανισμό» ή το «απύθμενο κοίλωμα του φασισμού» ή οτιδήποτε άλλο.

Η λευκή υπεροχή θα νικήσει και η παγκοσμιοποίηση θα ανέβει από τις στάχτες! Η αξιοπρέπεια θα αποκατασταθεί! Η αγάπη θα αρέσει το μίσος! Η μαύρη ζωή θα έχει σημασία!

Ο Slappy και η Kamala θα πετάξουν αμέσως και θα απελευθερώσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο Τραμπ θα αντιμετωπίσει κάποια δίκη στη Νυρεμβέργη, όπου θα πρέπει να απαντήσει για μαζική δολοφονία έξι εκατομμυρίων ανθρώπων με τον Κοραναϊό, βγάζοντας τη μάσκα του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου.

Η Χίλαρι Κλίντον θα διοριστεί… κάτι.(χα χα χα)

Οι πλούσιοι φιλελεύθεροι θα χύσουν στους δρόμους, ψάλλοντας ακατανόητα συνθήματα μέσα από τις μάσκες των σχεδιαστών τους και τις πλαστικές φυσαλίδες κεφαλής. Εντάξει, σίγουρα, η παγκόσμια οικονομία θα καταστραφεί, και εκατομμύρια άνθρωποι θα είναι άνεργοι, και άστεγοι, ή θα έχουν πεθάνει άσκοπα, έτσι ώστε το GloboCap να μπορούσε να προσομοιώσει μια αποκάλυψη παγκόσμιας πανούκλας και να προκαλέσει ρατσισμένες αστικές αναταραχές, και απλά να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γενικά της σύγχυσης, της κατάθλιψης και της παράνοιας, αλλά ο πόλεμος κατά του λαϊκισμού θα τελειώσει επιτέλους… και το GloboCap θα αρχίσει να “Build Back Better!”

Εντάξει, δεν θα είναι "καλύτερα" αμέσως. Όπως σημειώνουν οι φίλοι μας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ:


''Χάρη στη συνεχιζόμενη πανδημία, ο κόσμος είναι εκτός ισορροπίας - και θα παραμείνει έτσι για τα επόμενα χρόνια. Αντί να εγκατασταθούμε σε ένα «νέο φυσιολογικό» τρόπο ζωής, θα πρέπει να περιμένουμε ένα φαινόμενο ντόμινο Covid19, προκαλώντας περαιτέρω διαταραχές - θετικές αλλά και αρνητικές - κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας. Το κύμα των πολιτικών αναταραχών που εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Αμερική και πέρα ​​από πρόσφατα μπορεί να είναι ένα παράδειγμα… "

Λοιπόν, εντάξει, ίσως όχι το τέλος του Πολέμου για τον ''Λαϊκισμό'', αλλά τουλάχιστον ένα νέο στάδιο αυτού. Ένα χαοτικό, καταστροφικό, βίαιο στάδιο του, το οποίο θα απαιτήσει πολλά «έκτακτα μέτρα» και θα καταλήξει να μετατρέψει ριζικά τον πλανήτη σε μια μεγάλη παθολογική-ολοκληρωτική αγορά.

Εμείς οι θεωρητικοί συνωμοσίας το ονομάζουμε The Great Reset… αλλά μην το πάρετε από εμάς, πάρτε το από το περιοδικό TIME, το οποίο τυχαίνει να ανήκει σε έναν άντρα που ονομάζεται Marc Benioff, μέλος του World Economic Forum Board of Trustees, του οποίου η καθαρή αξία είναι περίπου 7,8 δισεκατομμύρια δολάρια, και ο οποίος ανησυχεί βαθιά για το περιβάλλον, τη συμπερίληψη και την οικονομική δικαιοσύνη, όπως είναι όλοι στο WEF αυτές τις μέρες.(sic)

Ευτυχώς, μόνο από την απλή σύμπτωση, αυτή η αποκαλυπτική παγκόσμια πανούκλα έδωσε στον Marc και τους δισεκατομμυριούχους φίλους του (που κατέχουν την πλειοψηφία των εταιρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και συναντιούνται μία φορά το χρόνο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία που προστατεύεται από βαριά οπλισμένη ασφάλεια για να συζητήσουν το μέλλον μας με μεγάλα κυβερνητικοί ηγέτες) με την ευκαιρία να «επαναφέρει» τον καπιταλισμό και να σώσει τον πλανήτη από… καλά, τους εαυτούς τους.


Δεν το βλέπουν φυσικά. Όχι, με τον τρόπο που το βλέπουν, δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι… καλά, το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι. Όχι πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι σαν τους εαυτούς τους, ή οι άνθρωποι που χρειάζονται για να συνεχίσουν να εργάζονται, καταναλώνουν και εξυπηρετούν τους τόκους για τα δάνεια τους, αλλά… ξέρετε, όλους αυτούς τους άλλους ανθρώπους. Άτομα, αφυπνισμένα, εργατικά άτομα. , φανατικά θρησκευόμενοι άνθρωποι. Ρατσιστές, συνωμοτικοί άνθρωποι. Λυπημένοι άνθρωποι. "Λαϊκιστές" άνθρωποι. Άτομα που δεν χρειάζονται πια.

Αυτά τα άτομα ήταν πρόσφατα ένα πρόβλημα. Όχι μόνο είναι μια τροχοπέδη στο σύστημα, παρεμβαίνουν ενεργά σε αυτό, ψηφίζοντας για το Brexit, εκλέγοντας τον Donald Trump, αρνούμενο να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές τους αξίες και ξεπερασμένες ιδέες (π.χ. εθνική κυριαρχία, ελευθερία λόγου και βιολογία θηλαστικών) και συμμετάσχετε με την παγκόσμια καπιταλιστική ιδεολογία, και αλλιώς ήταν πραγματικός πόνος στον κώλο.

Ήταν ένα πράγμα όταν αυτοί οι προβληματικοί άνθρωποι ήταν ως επί το πλείστον μαύροι και καστανόχρωμοι άνθρωποι με «εξτρεμιστικές» πεποιθήσεις σε μακρινές χώρες για τις οποίες οι περισσότεροι Δυτικοί καταναλωτές δεν μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο, επειδή το GloboCap θα μπορούσε απλώς να βομβαρδίζει αλλά δεν μπορούν Δεν το κάνουν πραγματικά εδώ στη Δύση. Ως εκ τούτου, ο πόλεμος κατά του ''λαϊκισμού'' που βιώνουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια… και ό, τι νέο, δυστοπικό στάδιο αυτού που μας περιμένει στο μέλλον μετά το Trump.

Το 2020 ήταν μια προεπισκόπηση του. Οι κλειδαριές, οι μάσκες, η «κοινωνική απόσταση» και άλλα λεγόμενα «μέτρα έκτακτης ανάγκης», η προπαγάνδα του Ορβελίου, η λογοκρισία της διαφωνίας, η απαγόρευση των πολιτικών διαμαρτυριών, τα εταιρικά μέσα τελικά μετατράπηκαν σε ένα πλήρες όργανο πληκτρολογίου Goebbelsian , οι απατεώνες που εισβάλλουν στα σπίτια των ανθρώπων, η λατρεία, η ολοκληρωτική συμμόρφωση… είναι απλώς μια γεύση από το τι θα έρθει.

Αυτό ήταν πάντα στα χαρτιά, φυσικά. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να φτάσουμε εδώ. Οι λαοί στο GloboCap δεν είναι ανόητοι. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τον κόσμο σε μια μεγάλη ευτυχισμένη νεο-φεουδαρχική αγορά χωρίς να σπάσουν μερικά παροιμιώδη αυγά… και όχι μόνο σε αυτές τις «τρομοκρατικές» χώρες, αλλά παντού, σε ολόκληρη την παγκόσμια καπιταλιστική αυτοκρατορία. Και αυτό ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν. Έτσι, χρειάζονταν μια νέα επίσημη αφήγηση για να δικαιολογήσουν όλα τα ''σπασμένα αυγά''.

Δεν έχουν ακόμη εγκατασταθεί σε ένα επίσημο σύνθημα. "The New Normal", "The Great Reset", "The Green New Deal" ... είναι όλα δοκιμαστικά μπαλόνια σε αυτό το σημείο. Δεν έχει σημασία τι το λένε. Αυτό ισοδυναμεί με έναν νέο τύπο ολοκληρωτισμού. Όπως σημείωσα στην προηγούμενη στήλη μου, «[δεν] ο εθνικός ολοκληρωτισμός, επειδή ζούμε σε μια παγκόσμια καπιταλιστική αυτοκρατορία, η οποία δεν κυβερνάται από έθνη-κράτη, αλλά μάλλον από υπερεθνικές οντότητες και τον παγκόσμιο καπιταλισμό το ίδιο το σύστημα. " Ωστόσο, είναι ολοκληρωτισμός.

Δεν το κρύβουν. Το γράφουν, αλλά, σαφώς, αναμφισβήτητα, σε εταιρική ομιλία. Εδώ είναι ο Klaus Schwab, πρόεδρος του WEF:

«[Ο] κόσμος πρέπει να ενεργήσει από κοινού και γρήγορα για να ανανεώσει όλες τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση έως τις κοινωνικές συμβάσεις και τις συνθήκες εργασίας. Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην τεχνολογία, πρέπει να μετασχηματιστεί. Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια «Μεγάλη Επαναφορά» του καπιταλισμού ».

Πρόσθεσα έμφαση σε όσους είναι νέοι στο corp-speak. Και, για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν περισσότερα για τον Klaus Schwab Winter Oak has published this disturbing profile,, η Winter Oak δημοσίευσε αυτό το ενοχλητικό προφίλ, το οποίο μπορείτε επίσης να διαβάσετε στο ιστολόγιο του Cory Morningstar (μαζί με πολλά άλλα λογοκριμένα περιεχόμενα).

  7spymania.com/  -   σε ελεύθερη τροποποιημένη απόδοση από off-guardian.org

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com