Translate

Είναι αυτή η δεύτερη πανδημία που υπόσχεται ο Bill Gates; ...γρίπη των χοίρων.

standard.co.uk -  7spymania.com     Η Βόρεια Αμερική αντιμετώπισε «ωρολογιακή βόμβα» εκατομμυρίων «σούπερ χοίρων»

Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς θα μπορούσαν να ευθυγραμμιστούν για μια έκρηξη στον πληθυσμό των καταστροφικών «σούπερ-χοίρων», ισχυρίστηκε ένας ειδικός.
Ο Τζακ Μάιερ, ένας επιστήμονας που ερευνά άγριους χοίρους για τέσσερις δεκαετίες, δήλωσε ότι οι αριθμοί θα μπορούσαν να συνεχίσουν να αυξάνονται γρήγορα, εκτός εάν υπήρχε μια μεγάλη εστία γρίπης των χοίρων.

Υπάρχουν ήδη περίπου έξι εκατομμύρια άγριοι χοίροι στις ΗΠΑ. Δύο εκατομμύρια βρίσκονται στο Τέξας, ενώ η Καλιφόρνια, η Φλόριντα και η Γεωργία έχουν επίσης μεγάλο πληθυσμό.

Οι αριθμοί είναι χαμηλότεροι στον Καναδά, όπου το πρόβλημα είναι πιο πρόσφατο, αλλά ορισμένοι ειδικοί έχουν προτείνει ότι οι χοίροι θα μπορούσαν σύντομα να ξεπεράσουν τους ανθρώπους στην αραιοκατοικημένη επαρχία του Σασκάτσουαν.
Ο κ. Mayer είπε στο Daily Beast: «Είναι μια τρελή κατάσταση με ό, τι συνέβη σε αυτό που αποκαλώ Pig Bomb, η οποία έχει εκραγεί στη Βόρεια Αμερική.

"Έχω ακούσει ότι αναφέρεται ως βόμβα των άγριων χοίρων", δήλωσε ο Dale Nolte, διευθυντής του Εθνικού Προγράμματος Διαχείρισης Ζημιών των Σπυρών στους Αμερικανούς, στο Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

"Πολλαπλασιάζονται τόσο γρήγορα. Για να πάει από χίλιες σε δύο χιλιάδες, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά αν έχετε ένα εκατομμύριο, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσετε στα τέσσερα εκατομμύρια, τότε οκτώ εκατομμύρια."

Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού πιστεύεται ότι οφείλεται στην κλιματική αλλαγή, η οποία οδήγησε σε υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης χοιριδίων και σε περισσότερα φυτά που αυξάνονται για να τρώνε οι χοίροι.
 Αυτά τα "σούπερ χοίροι" είναι συχνά αγριογούρουνα που έχουν εκτραφεί με άλλα είδη χοίρων. Είναι υπεύθυνοι για περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε υλικές ζημιές κάθε χρόνο μέσω της καταστροφής των καλλιεργειών και του τραυματισμού των ζώων.

Ο Ράιαν Μπρουκ, βιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Σασκάτσουαν, είπε: «Οι πληθυσμοί χοίρων είναι εντελώς εκτός ελέγχου.

"Οι προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους είναι περίπου το ένα τοις εκατό αυτού που απαιτείται σήμερα."

Ορισμένα κράτη όπως το Τέξας έχουν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κυνηγούν τους χοίρους, αλλά αυτό δεν θεωρείται αξιόπιστος τρόπος ελέγχου του πληθυσμού.
Χειραγώγηση Του Νου by the media - standard.co.uk -  7spymania.com
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com