Translate

Μή μας δουλεύετε τόσο πολύ, ρέ!…

Είπαμε, δούλεμα, αλλά όχι καί τόσο!…

Είπαμε, εξουσία είναι, ό,τι γουστάρουν κάνουν – αλλά όχι καί τόσο!…

Εδώ, όμως, κινδυνεύουμε αγρίως. Όχι από τον κοροϊδοϊό, αλλά από το να μας πέσουν τα μαλλιά πάνω στο άνθος της ηλικίας μας, καί να καταφύγουμε στη γοητεία της φαλάκρας… άντρες καί γυναίκες μαζί! Καρα-lol!!!

Τί βλέπω σήμερα, πρωΐ-πρωΐ, ώ ‘γαθοί, καί χαλάστηκα; Τούτο ‘δώ το δημοσίευμα:

 

‘Ντάξ’… τα συνηθισμένα: σεισμοί, λοιμοί, λιμοί, καταποντισμοί, Τιτανικοί… με αλατοπίπερο φόβου, τρόμου, θανατολαγνείας. Θρίλλερ από Μάστερ Σέφ, λέμε! Αν, μάλιστα, έβαζαν καί κανέναν Κρίστοφερ Λή (με δρακουλόδοντα) ντυμένον γιατρό, τότε πήγαιναν γιά Όσκαρ σκηνοθεσίας!  🙂

[Το παλεύει ο Σήψας προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά θέλει προσπάθεια ακόμη. Ο μακαρίτης ο αθίγγανος ήταν άλλη κλάση!]

Αλλά κι αυτό το 6:18′, τί το θέλατε, ρέ; Ωρέ λεβέντες, δεν χρειαζόταν να μας δείξετε (εμάς εδώ, στο μπλόγκι) ποιοί είσαστε. Το ξέρουμε ήδη. Τα πρόβατα που σας (υπ)ακούνε πρέπει να περάσουν φροντιστήριο, όχι εμείς.

Πάμ’ παρακάτ’.

Στο κείμενο της ίδιας ανάρτησης, βλέπουμε αυτό:

Κι απορούμε: οι ειδικοί τρώνε καί ξηρούς καρποί;  🙂

Ρέ κοπριές, ρέ αχαρακτήριστοι, τσεπώσατε εκατομμύρια γιά να κάνετε προπαγάνδα υπέρ της παράνοιας του γκουβέρνου. Με τόσα μύρια, λοιπόν, που παντελονιάσατε, αυτό είναι το καλύτερο που έχετε να επιδείξετε στο αποχαυνωμένο πόπολο; το να γράφουν τα άρθρα σας αγράμματοι;

Λοιπόν, στα παπάρια μας τα εκατομμύρια. (Εδώ κατασπαταλιένται τόσα καί τόσα, στα αεριτζήδικα των ΜΜΕ γιά τον κοροϊδοϊό θα κολλήσουμε; ) Αλλά το θέμα είναι:

  • Με τέτοια αγραμματωσύνη, ποιός περιμένετε να σας πάρει στα σοβαρά;
  • Καί γιατί να σας πάρει στα σοβαρά;

Είπαμε, ρέ! Να μας δουλεύετε, αλλά όχι καί τόσο! Υπάρχουν καί όρια.

 

Υγ: Ποτέ δεν το περίμενα ότι θα έδειχναν την οποιαδήποτε αίσθηση χιούμορ οι εισαγγελείς!

Γιατί το λέω αυτό;

Διότι διαβάζω ότι όσοι αρνούνται τη μασκοφορία, λέει, θα μπαίνουν στη φυλάκα, λέει – διότι έτσι διέταξε εισαγγελέψ τις, ξαναλέει. (Καί θα τους ψάχνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ξαναλέει.)

Δε λέω, να καούν στην πυρά οι πούστηδες οι αιρετικοί! Οι κερατάδες οι αμαρτωλοί, που δεν πιστεύουν στη μασκοθρησκεία! Στο παλούκι τα παλιοτόμαρα, πίσσα, θειάφι, καί δαυλόν αναμμένον! Στην Κόλαση! Να μάθουν αυτοί!  🙂

Αλλά εδώ έχουμε:

  • Μητσοτάκη (μόνον του, ή μαζί με την -όπως την περιγράφουν τα ΜΜΕ- εκθαμβωτική Μαρέβα – καί το δούλεμα προς τον λαό πάει σύννεφο, βλέπε συνδέσμους) ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, σε φωτογραφίες ανάμεσα σε κόσμο.
  • Χαρδαλιά (κι αυτός με εκθαμβωτική σύζυγο – θα τυφλωθούμε, ρέ!) ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. σε φωτογραφίες ανάμεσα σε κόσμο.
  • Μπακογιάννη (κι αυτός με εκθαμβωτική σύζυγο!… ρέ τί πάθαμε!…  🙂  ) ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. σε φωτογραφίες ανάμεσα σε κόσμο. (Εδώ, κι όχι μόνον.)
  • Πατούλη (κι αυτός με εκθαμβωτική σύζυγο!… συμπληρώσαμε καρρέ!) ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. σε φωτογραφίες ανάμεσα σε κόσμο.
  • Σήψα ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ… στο σπίτι του μεν, αλλά είπε ότι καί στο σπίτι φοράμε!
  • Δεξίωση προς τιμήν της πενθοφορούσας Κατίνας (σύνελθε, κοπέλλα μου! – αυτό μας έλειπε τώρα, να βρυκολακιάσει η οβριά, γιά να μή στεναχωριέσαι εσύ!), οι καλεσμένοι ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
  • Καί δεν ξέρω τί γίνεται στη Βουλή, αν φοράνε μάσκα στις συνεδριάσεις.

[Εξαιρώ λαθροεπενδυτές καί αθίγγανους ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, χύμα καί ομού τσουβαληδόν. Διότι, ναί μέν, κι αυτοί βλάσφημοι αιρετικοί είναι, κακό παράδειγμα γιά τα παιδιά μας καί φτού κακά, αλλά δεν είναι Εξουσία.]

Οπότε, περιμένω να δω τί θα κάνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις «αι Αρχαί»! Θα τους κάψουν κι αυτούς στην πυρά, ή θα το ρίξουν στο χιούμορ οι εισαγγελείς κι οι κομπιουτερόμπατσοι ομού…

…θυμίζοντες τον λαγό του ανεκδότου, που μπροστά στο λιοντάρι τό ‘ριξε στην πλάκα, ενώι άλλα έλεγε από πίσω του;

 

Είπαμε, ρέ! Εξουσία είσαστε, οκ. Να μας δουλεύετε, οκ. Αλλά όχι καί τόσο πολύ! Το πολύ καί συνεχές χιούμορ καταντάει κρυάδα.

 ergdhmerg

Υγ 2: Γαμιούνται οι μυστικές «λέσχες»! Κι αυτές, κι όλο τους το σόϊ!

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com