Translate

Η SpaceX λέει ότι το Starlink(5G) internet έχει «εξαιρετική ζήτηση», με σχεδόν 700.000 ενδιαφερόμενους για ΣΥΝΔΡΟΜΉ

  1. Η SpaceX είπε ότι η νεοσύστατη δορυφορική διαδικτυακή υπηρεσία που ονομάζεται Starlink έχει ήδη δει «εξαιρετική ζήτηση» από πιθανούς πελάτες.
  2. Η διαστημική εταιρεία της Elon Musk δήλωσε την Παρασκευή ότι "σχεδόν 700.000 άτομα" στις ΗΠΑ έδειξαν ενδιαφέρον για την επερχόμενη υπηρεσία της εταιρείας.
  3. Η SpaceX ρώτησε τις ρυθμιστικές αρχές εάν θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των εξουσιοδοτημένων τερματικών χρηστών - τις συσκευές που θα χρησιμοποιούσαν οι καταναλωτές για να συνδεθούν στο δορυφορικό δίκτυο διαδικτύου της εταιρείας - σε 5 εκατομμύρια από 1 εκατομμύριο.
A Starlink user terminal, which would connect consumers to the company's satellite internet service.
Το SpaceX ξεκινά μια ιδιωτική δοκιμή beta της υπηρεσίας Starlink αυτό το καλοκαίρι, το οποίο αναφέρει ότι θα ακολουθηθεί από δημόσια δοκιμή beta. Η εταιρεία του Elon Musk είπε στην FCC ότι η Starlink(5G) θα αρχίσει να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και τον νότιο Καναδά "πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους" και στη συνέχεια θα επεκταθεί γρήγορα σε σχεδόν παγκόσμια κάλυψη του πληθυσμού του κόσμου το 2021. " Η ΕΤαΙΡΕΊΑ του Musk έχει χαρακτηρίσει την ταχύτητα του διαδικτύου της Starlink (5G),ως ανταγωνισμό των υφιστάμενων υπηρεσιών που προσγειώνονται στη Γη, λέγοντας τον Μάρτιο ότι το δίκτυο θα έχει «καθυστέρηση κάτω των 20 χιλιοστών του δευτερολέπτου, οπότε κάποιος θα μπορούσε να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι γρήγορης απόκρισης σε ανταγωνιστικό επίπεδο».

Το δορυφορικό δίκτυο είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια. Όπως είπε προηγουμένως ο Πρόεδρος της SpaceX Gwynne Shotwell, «θα κοστίσει στην εταιρεία περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα» για την κατασκευή του δικτύου Starlink. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει σταθερά χρηματοδότηση από ιδιώτες επενδυτές τα τελευταία χρόνια, πρόσφατα εκτιμώντας το SpaceX στα 44 δισεκατομμύρια δολάρια.
SpaceX deploys its 60 Starlink internet satellites into orbit.
Εάν η Starlink πετύχει, ωστόσο, η SpaceX έχει πει στους επενδυτές ότι η επιχείρηση δορυφορικού διαδικτύου 5G,στοχεύει συνολικά 1 τρισεκατομμύριο δολάρια με δυνατότητα αγοράς. Η Morgan Stanley είπε πρόσφατα ότι αν το Starlink είναι πιο επιτυχημένο από το αναμενόμενο, η αποτίμηση του SpaceX θα μπορούσε να φτάσει τα 175 δισεκατομμύρια δολάρια στο πιο αισιόδοξο σενάριο «bull case».
                        cnbc.com - 7spymania.blogspot.com
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com