Translate

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Χιλιάδες θα συμμετάσχουν σε μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι vegan που μήνυσε τον γείτονά της επειδή έκανε μπάρμπεκιου


Περθ, Αυστραλία - Χιλιάδες άνθρωποι σχεδιάζουν να συμμετάσχουν σε ένα μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι μιας Αυστραλής βίγκαν:p που πήγε τους γείτονές της στο δικαστήριο εξ αιτίας της μυρωδιάς του κρέατος που προερχόταν από το σπίτι τους.

Η Cilla Carden, που ζει στο Περθ, βρίσκεται σε δικαστική μάχη με τον γείτονά της Toan Vu από το 2018. Υποστηρίζει ότι η μυρωδιά του ψημένου κρέατος και των ψαριών είναι τόσο έντονη ώστε δεν αντέχει να βρίσκεται στην αυλή της.
Ισχυρίζεται επίσης ότι ο καπνός από τα τσιγάρα των γειτόνων πάει στην αυλή της και ότι δεν αντέχει τον ήχο των παιδιών που παίζουν μπάσκετ κοντά στο σπίτι της.:o ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ!

Όταν μίλησε στο 9News, ένα τοπικό πρακτορείο ειδήσεων, είπε ότι όλα αυτά τα πράγματα που κάνουν οι γείτονές της θεωρεί ότι τα κάνουν "σκόπιμα".

Αλλά ο γείτονάς της είπε ότι η συμπεριφορά του ήταν καλή προς την Carden, δηλώνοντας ότι μετακίνησε το μπάρμπεκιου από την αυλή του και είπε στα παιδιά του να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ.

Παρόλα αυτά, όταν η Carden πήγε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας, το αίτημά της απορρίφθηκε. Ζήτησε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά και αυτή απορρίφθηκε.

Από τότε που η είδηση έγινε γνωστή, όπως είπε η ίδια στοnews.com.au, έχει λάβει πολλές αντιδράσεις.

Μέρος αυτής της αντίδρασης περιλαμβάνει μια εκδήλωση στοFacebook που ονομάζεται "Κοινοτικό μπάρμπεκιου για την CillaCarden", όπου χιλιάδες άνθρωποι αναφέρονται στην διεξαγωγή ενός μαζικού μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι της. Είναι προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το post.

Από την προηγούμενη Τετάρτη ήδη 6.000 άτομα δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν και 14.000 ότι ενδιαφέρονται.

"Μην αφήνετε την Cilla να καταστρέψει μια καλή παλιά παράδοση των Αυστραλών, να έρθετε μαζί μας για ένα μπάρμπεκιου της κοινότητας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ενέργειές της και να βοηθήσετε την Cilla Carden να γευτεί λίγο χοιρινό (“GET SOMEPORK ON HER FORK”), λένε.

Αργότερα δημοσίευσαν μια τροποποίηση, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι θα πρόκειται για μια «ειρηνική διαμαρτυρία» και ότι «κανείς δεν επιτρέπεται να εισέλθει στην ιδιοκτησία της κυρίαςCarden. Οι αυλές των γειτόνων που συμμετέχουν όμως θα είναι διαθέσιμες για χρήση".

Η Carden φαίνεται να έχει επίγνωση του γεγονότος και έλεγε στον δικηγόρο της να προβεί σε νομικές ενέργειες, αν είναι απαραίτητο.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook που δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό, ο δικηγόρος της, John Hammond, εξέδωσε προειδοποίηση ότι η αστυνομία θα κληθεί για διατάραξη οικογενειακής ειρήνης για εκείνους που θα παρευρίσκονται στο μπάρμπεκιου, σύμφωνα με το news.com.au.

ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com