Translate

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ



Το κανάλι του Youtube «Datteltäter», το οποίο ανήκει στους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ARD και ZDF, προωθεί ανοιχτά τη μεταστροφή στο Ισλάμ. Η κλήση μεταστροφής χρηματοδοτείται από τις υποχρεωτικές αμοιβές των συνεισφερόντων.
Μετά την πρόσκληση της Μέρκελ, η μουσουλμανική μετοχή αναπτύχτηκε πάλι, έτσι ώστε οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς αναγνώρισαν ένα μεγάλο δυναμικό και γρήγορα – σε βάρος των αναγκαστών πληρωτών – τη φόρμα Youtube «Datteltäter» ξεσηκώθηκε. Η μορφή, η οποία σχεδιάστηκε ως «σειρά κωμωδιών», στράφηκε κυρίως σε μουσουλμανικό κοινό. Τώρα, όμως, έχουν ξεκινήσει ανοιχτά την εκστρατεία για το πολυγαμικό Ισλάμ.
Τα βίντεο, από την άλλη πλευρά, δεν εξετάζουν αυτό που λένε οι Νέοι Μουσουλμάνοι για τα κατάφωρα παραβιάζοντα ανθρώπινα δικαιώματα χωρία στο Κοράνι, σύμφωνα με τα οποία, μεταξύ άλλων, Οι γυναίκες είναι τα «πεδία» των ανδρών, έτσι ώστε να μπορούν να βιαστούν και να ξυλοκοπούνται. Ή ότι οι άλλοι πιστοί «βρώμικοι» και οι ζωές τους ελάχιστης σημασίας, επέκριναν τον βουλευτή της Βαυαρίας AFD Martin Silchert στο Facebook. «Από όλο το δημόσιο δίκαιο, που αρνείται την αναφορά της πολιτικής του δημοκρατικά εκλεγμένου AFD με την εξωφρενικό δικαιολογία της διατήρησης του βασικού νόμου, προωθεί με υπευθυνότητα τα χρήματα των φορολογουμένων για μια εντελώς αντιδημοκρατική και αντι-ανθρώπινη θρησκεία!»
Εδώ ο ισλαμισμός που χρηματοδοτείται από δημόσιες συνεισφορές:
Sag mir, ob ich konvertiert bin! Feat. HANDOFBLOOD, FIETE und ÇAĞLA


Πώς το Ισλάμ μπαίνει σε κάθε πόλη και χωριό και αλλάζει τις κοινωνίες στην Γερμανία.


How has Islam shaped Germany? | DW English


Η Γερμανία ισλαμοποιείται
Islamisierung Deutschlands?


Αυτό είναι το Ισλάμ
Ένας κύριος δέχεται επίθεση σε δημόσιο δρόμο από τον συνηθισμένο ύποπτο με μακέτα [για άνω των 18 ++]
Τούρκος προειδοποιεί τους Γερμανούς και λέει, «αν δεν προσαρμόζονται αυτά τα θηρία λαθρο πετάξτε τους έξω. Δεν είμαι ναζί , άνθρωποι που έχουν ανάγκη φυσική βοηθήστε τους, τους υπολοίπους όμως 500.000 εγκληματίες που ήρθαν μόνο για καταστροφή  διώξτε τους. Κατέληξα να στέκομαι στο μετρό και να φοβάμαι να μην με ρίξει ένας από αυτά τα αποβράσματα στις ράγες του τρένου μόνο για την πλάκα του ή γιατί με θεωρεί κουφάρ άπιστο, αυτό γίνεται όλο και πιο συχνά.»
Μέσα στην Γερμανία ο ιμάμης ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους ενάντια στους άπιστους κουφάρ.
Islamisierung Deutschlands gezeigt im ZDF!


Islamisierung in Europa und Deutschland


Αννόβερο: Ο Μαροκινός πρόσφυγας δολοφόνησε την βοηθό του εν ψυχρώ


Δυνάμεις που βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, το πολύ αποσυντίθεται το σώμα της Patricia H. στη στέγη του σπιτιού τους στο Ανόβερο-Ahlem. Οι πυροσβέστες έφεραν τα τούβλα από την οροφή έτσι ώστε να μην καταστρέψουν τα ίχνη στην ιδιωτική γερμανική αίθουσα διδασκαλίας. Την Κυριακή, ο φοιτητής Faried Α. Συνελήφθη σε ταξί στην εθνική οδό.
Το υπόβαθρο του εγκλήματος είναι πιθανώς μια ψυχρή ληστεία από έναν από τους ιδιωτικούς φοιτητές της. Για τον 32χρονο Μαροκινό Faried Α., ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή υπό επείγουσα υποψία, σύμφωνα με τα τελευταία νέα είχε το τηλέφωνο από την Patricia H. εδώ και 37.000 ευρώ σε μετρητά από τα περιουσιακά στοιχεία του θύματος.
Όταν φώναζε ο Udo Ulfkotte πριν 15 χρόνια κανένας δεν ήθελε να τον πιστέψει ο ίδιος δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες  και ήξερε τα πάντα. Εγκατέλειψε την δημοσιογραφία γιατί δεν άντεχε το ψέμα και την υποκρισία τους. Αποφάσισε να βγάλει την αλήθεια στο φώς και για αυτό τον σκότωσαν.
Die Zukunft Deutschlands für die Medien ᴴᴰ FUNNY w


Islamisierung Deutschlands mit Ralf Stegner u Gesine Schwan



ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com