Translate

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ NIBIRU. vids

Image result for ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NIBIRU
Πριν από μερικά χρόνια, ένας ανεξάρτητος Ιταλός δημοσιογράφος και ερευνητής UFO δημοσίευσε εκρηκτικές πληροφορίες σχετικά με ένα από τα μυστήρια του μυστηρίου του Ωμέγα, ενός από τα μεγαλύτερα μυστικά του Βατικανού.
Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν από τους Ιησουίτες της Μυστικής Υπηρεσίας του Βατικανού SIV (Servizio Informazioni del Vaticano). Τελευταία, έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να περιπλέξει το θέμα και να πάρει την ετικέτα «θεωρία συνωμοσίας». Η Google υποθέτει ακόμη ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη γνώση του Βατικανού σχετικά με το Nibiru θα αφαιρεθούν από τα αποτελέσματα αναζήτησης.


Το 2001, ο Cristofor Barbat πραγματοποίησε συνέντευξη από τον Ιησουίτη στη Ρώμη, όπου παρουσίασε όλες τις πληροφορίες του για τον πλανήτη Nibiru. Ήταν ένας δορυφόρος που ονομάζεται Siloe, ο οποίος ξεκίνησε κρυφά το 1995. Ο καθετήρας θα πρέπει να καταγράφει όλα τα αντικείμενα που πλησιάζουν το ηλιακό μας σύστημα, πιο συγκεκριμένα τη Γη. Τα δεδομένα από το Siloe παραλήφθηκαν από ένα μυστικό ραδιοτηλεσκόπιο στην Αλάσκα, το οποίο λειτούργησε ο Tovarystva Jesus (Ιησουίτες).
Planet X – Secretum Omega – Vatican Insider Spills It – Beyond Ordinary News


Η ίδρυση του SIV σε σχέση με τη συνάντηση του πρώην αμερικανικού προέδρου Dwight D. Eisenhower και του τότε επισκόπου του Λος Άντζελες, James Francis McIntyre, με εξωγήινη αντιπροσωπεία το 1945 βασισμένη στη βάση πεδίου Muroc Air Base (τώρα Edwards Air Base) , Μετά από αυτή την απίστευτη εμπειρία, ο McIntyre πέταξε αμέσως στη Ρώμη για να δει τον Πάπα Πίο ΧΙΙ. Για ενημέρωση. για τους αλλοδαπούς και τη συνεργασία τους με την αμερικανική κυβέρνηση.
Two suns – Planet X – NIBIRU – Spaceship?


Σχετικά με το SIV έρχεται μερικά χρόνια αργότερα, η άμεση επαφή του Βατικανού με την εξωγήινη φυλή, η οποία τώρα αποκαλείται «Nordics», από το σύμπλεγμα των Πλειάδων. Ο Nordici προειδοποίησε την ανθρωπότητα για μια άλλη φυλή αλλοδαπών που συναντήθηκε με τους Αμερικανούς στην έρημο της Καλιφόρνιας (Greyhounds, Greys). Σύμφωνα με τους Ιησουίτες, οι συναντήσεις με τις σκανδιναβικές χώρες πραγματοποιήθηκαν κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά τουλάχιστον δύο φορές στο Βατικανό, στους Κήπους του Βατικανού, κοντά στην Ποντιακή Ακαδημία Επιστημών. Το «Secret Omega» έχει γίνει η πιο ταραγμένη υπόθεση του Βατικανού. Αυτό το επίπεδο μυστικότητας αντιστοιχεί στο επίπεδο του «Κοσμικού Αστεριού» του ΝΑΤΟ. Το Σκανδιναβικό Βατικανό επεσήμανε επίσης ότι ο πλανήτης Nibiru κατοικείται από μια πολεμική εξωγήινη φυλή.
Extraterrestrial beings . RUSSIAN SECRET BOOK – Extraterrestrial beings.


Ο Cristoforo Barbato έλαβε την απόδειξη με τη μορφή ενός βίντεο σιλό δύο λεπτών. Υπάρχει ένας πλανήτης με μια πυκνή ατμόσφαιρα, που πρέπει να είναι ο πλανήτης «X» ή Nibiru. Το βίντεο βρίσκεται στο Βατικανό με Secret Degrees Omega. Το 1955, αυτός ο πλανήτης ήταν ακόμα έξω από το ηλιακό σύστημα κοντά στην τροχιά του Ποσειδώνα. Το τηλεσκόπιο IRAS κατέγραψε ένα κόκκινο νάνο που ονομάστηκε M6V 11825 το 1983 και διαπίστωσε ότι κινείται προς τη γη. Για να αποφύγετε τον πανικό, το πρόβλημα «διαγράφηκε» από το μέσο.
What it is? after 8 days it came again.UFO?


Επίσημα στερήθηκε την ύπαρξη SIV στο Βατικανό, αλλά ο Barbat συνειδητοποίησε ότι ο Ιησουίτης με τον οποίο είχε μιλήσει ήταν ένας από τους ηγέτες της Αγίας Έδρας. Αλλά έπρεπε να προστατεύσει την ταυτότητά του και ως εκ τούτου δεν κατονομάζει κανένα όνομα πουθενά. Αυτός ο Ιησουίτης είναι μέλος μιας ομάδας εντός της Εκκλησίας που δεν συμφωνεί με την πολιτική για να συγκαλύψει πιθανά προβλήματα με τον πλανήτη Nibiru. Το Nibiru θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματική απειλή για ολόκληρο τον πολιτισμό μας.
UFO.Anunnaki ship? After 96 days it reappeared .24.october 2017


Ο Ιησουίτης είπε στον Barbat ότι το Sileo χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τον Lockheed Martin και εξοπλίστηκε με μια υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης και έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή 51, στη Νεβάδα, και στη συνέχεια το Siloe μεταφέρθηκε κρυφά στο διάστημα από ένα διαστημόπλοιο κατηγορίας Aurora. Ήταν πιθανώς ένα από τα τριγωνικά πλοία TR3B που παρατηρούνται συχνά. Με την κίνηση ώθησης, ο καθετήρας έχει φτάσει στο όριο του ηλιακού μας συστήματος.
Alien Russia.


Ed Dwarf – για το Nibiru;
Τον Οκτώβριο του 1995, η Siloe έστειλε τα δεδομένα της πίσω στο ταξίδι επιστροφής της, όταν ήταν ήδη κοντά στη Γη. Συγχρόνως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ιησουίτες έχουν πολλά παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο υπό την εποπτεία τους. Ο Barbato δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη.
Barbato (B): Πώς γίνατε μέλος του SIV (Servizio Informazzioni del Vaticano);
Ιησουίτης (J): (J): Το SIV αποτελείται από διάφορα μέρη που συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με την εκκλησία. Τα μέλη της κοινωνίας του Ιησού και των Βενεδικτίνων είναι κυρίως σε αυτό. Υπάρχουν συνολικά περισσότερα από 100 μέλη. Ορισμένες από αυτές προέρχονται από πολιτικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις που συνδέονται με την Αγία Έδρα στη Ρώμη. Επιλέγονται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και υπόκεινται σε ειδική διαδικασία έγκρισης. Είναι κρυφά παρακολουθούμε και κρυμμένα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι καθένας από αυτούς έχει τον δικό του φύλακα άγγελο ή μέντορα.
Mysteries, paranormal and inexplicable phenomena.


B: Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το SIV; Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο ιδρύθηκε και πότε είναι ενεργός;
J: «Η δομή του SIV υπόκειται στην αυστηρότερη μυστικότητα και λειτουργεί όπως η CIA. Δεν έχει επίσημη διεύθυνση και η έδρα θα αλλάξει από καιρό σε καιρό. Ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1954 μετά από συνάντηση με αλλοδαπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη βάση του Muroc Airfield, που τώρα ονομάζεται Air Base της Edwards. Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Αμερικανός πρόεδρος Dwight D. Eisenhower και ο επίσκοπος James Francis McIntyre, γυρίστηκε χρησιμοποιώντας τρεις έγχρωμες κάμερες 16 mm. Υπάρχει μια ταινία 20 λεπτών περίπου επτά πηνίων μήκους 30 μέτρων.
UFO – Unidentified Flying Object. 25.october.2017


Στο τέλος της συνάντησης, κάθε συμμετέχων είχε έναν όρκο εμπιστευτικότητας – τόσο για τη συνάντηση όσο και για το περιεχόμενο των ξένων συνεντεύξεων. Ο επίσκοπος McIntyre, ωστόσο, δεν τήρησε τον όρκο και αναφέρθηκε λίγες μέρες αργότερα στην εκδήλωση του Πάπα.


Η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί να σταματήσει τον McIntyre από το ταξίδι στη Ρώμη. Ένας από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους του Επίσκοπου τον έρχεται σε επαφή με πριν τον αναχωρήσει, προσπαθώντας να τον πείσει ότι η Ρώμη θα αποκαλύψει τη συνάντηση προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας. Αυτός ο άνθρωπος είπε στον McIntyre ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει ασχοληθεί με τους εξωγήινους για πολλά χρόνια και ανησυχεί για τη διείσδυση του Βατικανού από σοβιετικούς πράκτορες.
Ο υπάλληλος του επισκόπου προειδοποίησε ρητά τον πάπα να μην αναφέρει το περιστατικό, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο μέλλον. Ο επίσκοπος πληροφορήθηκε ότι αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι επικίνδυνο γι ‘αυτόν προσωπικά.
Secret Mission Apollo 20.


Δύο μέρες αργότερα τον έλαβε ο Πάπας Πίος ΧΙΙΙ. Ο επίσκοπος McIntyra στη Ρώμη. Αφού άκουσε μια αναφορά σχετικά με τις μυστικές επαφές του αμερικανικού στρατού με αλλοδαπούς, ο πάπας εξέτασε τις πληροφορίες και αποφάσισε να ανοίξει τη μυστική υπηρεσία του Βατικανού. Αυτή η οργάνωση χτίστηκε βάσει του μοντέλου των μυστικών υπηρεσιών του Τρίτου Ράιχ και ονομάστηκε από το SIVSIV. Έχει επιφορτιστεί με τη συλλογή όλων των διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με τις εξωγήινες δραστηριότητες και με το να μάθουν τι γνωρίζουν οι Αμερικανοί για τα πάντα. Ήταν πολύ σημαντικό να μπορούμε να επικοινωνούμε με τον Πρόεδρο Eisenhower. Ένα άλλο καθήκον της μυστικής υπηρεσίας ήταν η αξιολόγηση των ηθικών, φιλοσοφικών και θρησκευτικών πτυχών στο πλαίσιο αυτό. «
Planet X, Moon and Apocalyptic sound!


Β: Γιατί θα έπρεπε αυτές οι πληροφορίες να μοιράζονται τον αμερικανικό στρατό με το Βατικανό;
Μετά την απογευματινή συνάντηση με αλλοδαπούς στη στρατιωτική βάση, ο πρόεδρος ζήτησε πνευματική υποστήριξη. Κατανοούσε ότι αυτό το γεγονός θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. Μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο McIntyre, μαζί με τον Edward Mooney του Αρχιεπισκόπου Ντιτρόιτ, ήταν ο διαμεσολαβητής μεταξύ του Βατικανού και του προέδρου. Η κατάσταση άλλαξε, όμως, όταν ο Mclntyre και άλλα μέλη του SIV ήρθαν σε άμεση επαφή με μια ομάδα αλλοδαπών από τον αστερισμό Plejád, Nordika. Η σύνδεση έγινε χωρίς τη γνώση του αμερικανικού στρατού. Ο Nordici προειδοποίησε άλλους ξένους αγώνες που συναντούσαν και οι Αμερικανοί. Πάπας Πίος ΧΙΙ. Συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές προσωπικά με το Nordicky στους Κήπους του Βατικανού στην Ποντιακή Ακαδημία Επιστημών. «
Crop circles, Sacred geometry,Aalchemy, Kabbalah. Alien universal font.


Β: «Ένας από τους ιερείς, ο πατέρας Pio της Pietrelcina, μίλησε για την ύπαρξη αλλοδαπών από άλλους κόσμους που έφτασαν σε υψηλό επίπεδο ανάπτυξης επειδή ζούσαν χωρίς αμαρτία. Αυτό είναι αλήθεια; «
Ι: Αναμφισβήτητα αυτά τα όντα ζουν σε μια άλλη διάσταση και είναι πραγματικά αγγελικά με την καθαρότερη έννοια, όμως είναι σάρκα και αίμα. Είναι πολύ πνευματικά θεμελιωμένες και τεχνολογικά προηγμένες. Έχουν ακόμα φυσικά σώματα. Ο Nordici ισχυρίστηκε ότι είχαν βρει στις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού την αληθινή παρουσία του Θεού και ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με την Καθολική Εκκλησία προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Ο Πάπας Πίος είδε τη συνεργασία ως χρήσιμο και τους Σκανδιναβούς ως μετασχηματιστές που βρήκαν τον δρόμο τους προς τη χριστιανική πίστη. Η εκκλησία πρέπει να μετατραπεί σε «καθολική» και να φέρει την πίστη της σε όντα από άλλους κόσμους. Έκτοτε, ο Σκανδιναβικός Σύμβουλος ασχολείται με κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Οι μεταγενέστεροι πάπες μίλησαν για «αγγελικές επεμβάσεις».
Moon now:moon of the Alchemical Kabbalah.7.october 2017


Το σχέδιο των σκανδιναβών αλλοδαπών
Ο άνθρωπος επικοινωνίας George Adamski ήταν επίσης σε επαφή με τις σκανδιναβικές χώρες και μάλιστα έγινε δεκτός μιά φορά από τον Πάπα στη Ρώμη. Ο Adamski ήταν υποστηρικτής της αποκάλυψης της επαφής με τους εξωγήινους, αλλά η Ρώμη ήταν εναντίον της και δεν ήθελε να το γνωρίζουν οι πιστοί. Ο Πίος, διάδοχος του Πάπα Ιωάννη XXIII, ήθελε να σταματήσει τη συνεργασία με τις σκανδιναβικές χώρες, επειδή θεώρησε ότι ο Πάπας δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτά τα όντα. Δικαιολογούσε την απόφασή του με τα λόγια του κεφαλαίου

Were ancient civilizations in contact with extraterrestrial civilizations?


Mysterious Beings – Alien ?


Πάπας Ιωάννης XXIII. Στη συνάντηση των πιστωτών στις 5 Απριλίου 1961, ωστόσο, μίλησε δημοσίως: «Κάποιες φωνές δεν ήμασταν γνωστές μέχρι πρόσφατα. Αυτές οι φωνές κατεβαίνουν από τον ουρανό και αντανακλούν την παντοδυναμία του Θεού Πατέρα.
The mysterious ‘aliens’ and UFO.


Β: «Μιλήστε λίγο περισσότερο για τις εργασίες σας στο SIV.»
J: «Ήμουν κυρίως υπεύθυνος για τον τεχνικό τομέα, ήταν τα δεδομένα που έλαβαν ραδιοτηλεσκόπια στην Αλάσκα και τη μετάδοσή τους στη Ρώμη. Οι Ιησουίτες λειτουργούν παρόμοιες συσκευές σε όλο τον κόσμο. «


Ένα από αυτά τα τηλεσκόπια, το προηγμένο τεχνολογικό τηλεσκόπιο του Βατικανού, το ΒΑΤΤ – προηγμένο τηλεσκόπιο του Βατικανού, βρίσκεται στο Mount Graham της Αριζόνα. Το Παρατηρητήριο του Βατικανού βρίσκεται σε υψόμετρο 3.178 μέτρων και χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για να παρατηρεί και να ταξινομεί τα αντικείμενα που βρίσκονται στο εξωτερικό του ηλιακού μας συστήματος μέσω φασματογραφικής ανάλυσης.
«Planet X» is real-it’s a giant spaceship! Anunnaki ship!


«Το συγκρότημα της Αλάσκας χτίστηκε τη δεκαετία του 1990 για να παρατηρήσει ασυνήθιστα ουράνια σώματα και υπόκειται σε αυστηρή μυστικότητα. Όταν συναντήσαμε τους Σκανδιναβούς, προειδοποιήσαμε επίσης τον Πάπα για μια πολεμική εξωγήινη φυλή που ζει σε έναν πλανήτη που πλησιάζει τη Γη. Τα δεδομένα που έλαβα από το τηλεσκόπιο της Αλάσκας ήταν πολύ ενδιαφέροντα και υπόκεινται σε υψηλό επίπεδο μυστικότητας.
Ενώ αναλύσαμε αυτά τα δεδομένα, ανακαλύψαμε κάτι που έστειλε το σιλό. Ήταν μια ταινία για έναν τεράστιο πλανήτη που πλησίαζε το ηλιακό μας σύστημα. Ήταν ο Οκτώβριος 1995. Και έπειτα έχω πρόβλημα. Συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το δικαίωμα να αποκρυπτογραφήσω αυτά τα δεδομένα και με έβαλε σε μια επικίνδυνη κατάσταση. Εκείνη την εποχή, το Βατικανό διαιρέθηκε σε δύο παρατάξεις, και οι δύο προσπάθησαν να ελέγξουν τις άκρως απόρρητες πληροφορίες. «
Mysterious light balls. What is it?


J: «Γνωρίζεις τις πιο σημαντικές πτυχές του έργου του Sitchin. Ο αντίκτυπος του Πάπα
Ο Ιωάννης Παύλος Β ‘ήταν υπέρμαχος της αποκάλυψης αυτών των γεγονότων. Του παρεμποδίστηκε η άλλη ισχυρή ομάδα στο Βατικανό. Αυτή η άλλη ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που είναι επίσης μέλη ισχυρών απόκρυφων ενώσεων. Για παράδειγμα, ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο πετρελαίου και εμποδίζουν την απελευθέρωση οποιωνδήποτε ελεύθερων πηγών ενέργειας. Επομένως, δεν θέλουν να γίνουν γνωστές αυτές οι γνώσεις για τα UFO και τα εξωγήινα. «
An alien coin found in Egypt.


Β: Αυτό μου θυμίζει τη θεωρία, Zachari Sitchin. Μίλησε επίσης για την επιστροφή του πλανήτη Nibiru. Είστε εξοικειωμένοι με αυτούς; Πώς αποκτήσατε πραγματικά πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες;
The giants really on lived Earth?


J: Ναι, ξέρω το σημαντικότερο έργο του Sitchin. Τα αποτελέσματα της εισβολής σε αυτόν τον πλανήτη θα παρατηρηθούν από το 2004 και οι επιπτώσεις του στο ηλιακό σύστημα και στη γη θα αυξηθούν. Ελέγξαμε για πληροφορίες στο επίπεδο της μυστικότητας Omega, το υψηλότερο επίπεδο του Βατικανού. Βαθμολογείται περαιτέρω, υπάρχουν οι βαθμοί Ωμέγα Ι – ΙΙΙ. Το επίπεδο Ι είναι το υψηλότερο. Τους είχα επίσης εκπαιδευτεί από τα νέα μέλη της SIV και επικοινωνώ με τα συστήματα επικοινωνίας. Μία από τις ομάδες της SIV προσπαθεί να δημοσιεύσει πληροφορίες και επηρεάζει όλα τα ζωντανά πράγματα στη γη, κανείς δεν πρέπει να αποκλειστεί από αυτήν. Ζούμε σε μια εξαιρετική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας, που συνδέεται με την Αποκάλυψη με ορισμένες βασικές στιγμές. Ο Πάπας ξέρει πόσο κοντά είναι αυτά τα γεγονότα … «
The mysterious ‘alien’ cranium was discovered in the mountains. The Mystery of the Alien Skulls.


Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ‘ήταν υποστηρικτής της δημοσίευσης, αλλά παρεμποδίστηκε από μια πολύ επιρροή ομάδα στο Βατικανό, αποτελούμενη από ανθρώπους που είναι επίσης μέλη ισχυρών απόκρυφων κοινωνιών. Για παράδειγμα, αυτοί οι άνθρωποι ελέγχουν το εμπόριο πετρελαίου με το παγκόσμιο εμπόριο και εμποδίζουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ελεύθερες πηγές ενέργειας. Και για τους λόγους αυτούς, δεν τάσσονται υπέρ της δημοσίευσης πληροφοριών για ΑΤΙΑ και αλλοδαπούς!
Anunnaki ship? UFO Slovakia 8.July 2017


Anunnaki ship? After 10 days it reappeared .19.July 2017




ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com