Translate

ΗΠΑ: Μέλη της υποκινούμενης απο την ΝΤΠ ''ANTIFA'' με παρακλάδια σε όλο το κόσμο επιτέθηκαν σε...


Μέλη της Antifa πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο όρεγκον των ΗΠΑ.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Τραμπ θέλει να θέσει εκτός νόμου την Antifa, την οποία χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση.
Μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης επιτέθηκαν σε παιδάκια και να φανταστεί κανείς ότι υποτίθεται ότι είναι αντιρατσιστές και ανθρωπιστές. Πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση, καθώς μέλη ακρο-δεξιάς οργάνωσης, βρισκόταν στους δρόμους.
Είναι ξεκάθαρο: Καμία ιδεολογία δεν μας συμφέρει όταν βρίσκει πλήρη εφαρμογή. Στην πολιτική της πολιτικής ορθότητας όμως, χρειαζόμαστε κάποιες αξίες από τα παλιά, ώστε να έρθουμε σε μια ισορροπία. Αυτό προσπαθεί να κάνει ο Τραμπ στις ΗΠΑ και για αυτό τον ψήφισαν οι Αμερικανοί.
Ας επιστρέψουμε στην αντισυγκέντρωση των…αντιφασιστών: Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσαν τα αμερικανικά Μέσα, παιδάκια δέχτηκαν επίθεση από μέλη της Antifa. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:
Στις ΗΠΑ έχει αναβιώσει για τα καλά η κόντρα μεταξύ Αριστερών και Δεξιών. Το χειρότερο είναι ότι δεν θυμούνται ότι όλοι είμαστε άνθρωποι, οπότε δεν έχει νόημα να χτυπάμε και να τραυματίζουμε ο ένας τον άλλο.
Δυστυχώς οι κοινωνίες είναι πολύ πίσω και δεν μπορούν να βρουν μια κοινή γραμμή. Πάνω σε αυτό «πατάει» η Νέα Τάξη και προσπαθεί να επιβάλει την Παγκόσμια ειρήνη με το ζόρι, δηλαδή με μεθόδους καταναγκασμού και απόλυτου ελέγχου.
Photo:pexels, el.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com