Translate

Συγκέντρωση Αμερικανικών δυνάμεων, στην Ελλάδα – Aπάντηση στην Τουρκία. vid

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Με μια άνευ προηγουμένη συγκέντρωση δυνάμεων στην Ελλάδα, απαντάνε οι Αμερικανοί στην τουρκική προκλητικότητα. Τουρκική προκλητικότητα εννοούμε φυσικά την στροφή προς την Ρωσία.

Όπως φαίνεται, οι S-400 θα παραδοθούν στην Τουρκία. Δεν είναι τυχαία λοιπόν, η παρουσία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην Ελλάδα, τα τελευταία 24ωρα και φυσικά να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι μια απέραντη νατοϊκή βάση έτσι και αλλιώς, οπότε δεν θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η αμερικανική παρουσία.Η αμερικανική παρουσία είναι δεδομένη και δεν μας προκαλεί εντύπωση. Οι ΗΠΑ κοιτάνε τα συμφέροντά τους. Ταυτόχρονα, διαφημίζουν την «πραμάτεια» τους στην Ελλάδα και δείχνουν στην Τουρκία τι «χάνει», με την απομάκρυνσή της από την «αγκαλιά των ΗΠΑ». Αν υποθέσουμε ότι θα διαρκέσει αυτή η… απομάκρυνση.
Έχουμε μια Τουρκία πρόθυμη να γίνει αυτάρκης στα πάντα. Η ασθενική της οικονομία όμως, λειτουργεί σανΔούρειος Ίππος, ενώ στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, είδαμε ότι ο Ερντογάν δεν είναι όσο ισχυρός πιστεύαμε ως τώρα.Σε κάθε περίπτωση, εμάς μας συμφέρει να εκμεταλλευτούμε την όλη κατάσταση. Να σημειωθεί ότι η αγορά των S-400 από την Τουρκία, δεν είναι ένα γεγονός περίεργο, αφού και η Ελλάδα έχει αγοράσει στρατιωτικό εξοπλισμό από την Ρωσία (βλέπε S-300) παρ’όλο που είναι μέλος του ΝΑΤΟ. 
Το «παιχνίδι» είναι πολύ καλά στημένο και τα λεφτά είναι πολλά. Δείτε την κατάσταση, ως έχει.
Πλέον και Ελλάδα και Τουρκία, έχουν στην κατοχή τους ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό. Και η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν και αμερικανικό στρατιωτικό εξοπλισμό όπως και γερμανικό.
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com