Translate

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η ''Αριστερά'', φεύγει από την Ευρώπη

Image result for αριστερα και ευρωπη

Λιτότητα και ''Μετανάστευση'' «σκότωσαν» την 

Αριστερά στην Ευρώπη 

Είναι κοινό μυστικό. Η Αριστερά άρχισε να φεύγει από την Ευρώπη. Όταν λέμε Αριστερά, εννοούμε την πολιτική της υπερφορολόγησης, του Διεθνισμού και του ξεχαρβαλώματος των παραδοσιακών αξιών. Δεν θα φύγει όμως ξαφνικά, αφού οι πολίτες έχουν…εθιστεί….!

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση: Ιδανική ιδεολογία δεν υπάρχει. Δεν είναι συνετό να φτάνουμε στα άκρα. Πρέπει να υπάρχει η μέση λύση. Με λίγα λόγια, πρέπει να υπάρχει ισορροπία. 
Τα τελευταία χρόνια, αυτή η ισορροπία σίγουρα έχει χαθεί. Τα πράγματα όμως, από ότι φαίνεται αλλάζουν και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Η λεγόμενη Αριστερά, σύντομα θα αντικατασταθεί από την λεγόμενη Ακροδεξιά, η οποία κατά την γνώμη μας δεν είναι λιγότερο Αριστερή και όχι…Δεξιά.
Τι αναφέρει η γερμανική Die Zeit, για την ευρωπαϊκή Ακροδεξιά: Οι Ακροδεξιοί ονειρεύονται να καταλάβουν την Ευρώπη.
Μάλιστα, παρακάτω η Die Zeit «φιλοξενεί» τις δηλώσεις του επικεφαλής του γερμανικού ακροδεξιού κόμματος AfD, για τον Σαλβίνι: «Θα ήταν ένας πολύ καλός προϊστάμενος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής«.
Τι είχε δηλώσει ο Σαλβίνι, από το Μιλάνο: «Θέλουμε να γίνουμε η ισχυρότερη ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Ανάλυση των παραπάνω δηλώσεων: Σίγουρα θα θυμάστε την εποχή που οι λεγόμενοι Ευρωπαίοι Ακροδεξιοί, έλεγαν ότι θέλουν να καταργήσουν την…ΕΕ. Τώρα «παίζουν ένα διαφορετικό παιχνίδι». Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη και πάλι Δεξιά, να το πούμε απλά.
Τι θέλουν δηλαδή; Να επαναφέρουν τα ήθη των Κρατών-Εθνών, να εφαρμόσουν διαφορετική οικονομική πολιτική, να προστατεύσουν τα σύνορα της ΕΕ και φυσικά να επαναφέρουν την «δύναμη της Θρησκείας».
Όπως διαβάσατε και στην αρχή του άρθρου, κανένα άκρο δεν είναι ιδανικό. Όμως, η εποχή της δήθεν προόδου, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια. Είναι προτιμότερο να υπάρχει ένας Σαλβίνι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρά ένας Γιούνκερ (παράδειγμα).
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com