Translate

ΑΡΧΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. vid


Αρχή ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ελλάδα;

Ασούρα: Η γιορτή του αυτομαστιγώματος



Οι Ομοιότητες Αριστεράς Και Ισλάμ.


Η έννοια της Μεγάλης Αντικατάστασης δημιουργήθηκε το 2010 σε μια ομιλία του Camus και αργότερα στο πολιτικό βιβλίο του 2011, The Great Replacement. Ο Camus χαρακτήρισε τη Μεγάλη Αντικατάσταση ως τη μετάβαση μιας κοινωνίας, συχνά μέσω μαζικής μετανάστευσης, σε μερικές γενιές, στις οποίες τα ονόματα των τόπων παραμένουν τα ίδια, αλλά ο λαός και οι αξίες τους αλλάζουν εντελώς.


Ο Camus χαρακτήρισε τις σημερινές μαζικές μεταναστευτικές πολιτικές στην Ευρώπη τη μεγαλύτερη μετατόπιση των λαών και τις αξίες τους από τις βαρβαρικές εισβολές στον τρίτο αιώνα που οδήγησαν στην κατάρρευση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Το 29% των Γάλλων μουσουλμάνων θεωρούν τη σαρία πιο σημαντική από τη γαλλική νομοθεσία, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.
When will the Muslim population equalise with Europeans? -Mark Steyn
Τα τελευταία χρόνια, ο όρος έχει γίνει πιο συνηθισμένος στο γαλλικό πολιτικό διάλογο. Πολλοί στη μεταπολεμική μετανάστευση Front National υιοθέτησαν τον όρο, καθώς και συντηρητικοί, όπως ο γκουουλιστής πολιτικός Nicolas Dupont-Aignan, ο οποίος συμμάχησε με την ηγέτη του FN, Marine Le Pen, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Ο δήμαρχος του Béziers Robert Ménard χρησιμοποίησε επίσης τον όρο νωρίτερα αυτό το έτος όταν αναφέρθηκε στον υψηλό αριθμό μουσουλμάνων μαθητών στα σχολεία της πόλης. Ένα δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο στον κ. Ménard 2.000 ευρώ για τα σχόλιά του, αφού διαπίστωσε ένοχος «ομιλία μίσους».
Το μεταναστευτικό κίνημα της μετανάστευσης κατά των μαζικών μεταναστών είναι επίσης υποστηρικτής της θεωρίας του Camus και το χρησιμοποιεί ως βάση για την απόρριψη των πολιτικών των ανοιχτών συνόρων των Αριστερών. Η ομάδα, γνωστή για τις συχνά θεαματικές ενέργειες διαμαρτυρίας, οργανώνει επί του παρόντος τη δική της αποστολή έρευνας και διάσωσης (SAR) στη Μεσόγειο Θάλασσα με την ονομασία «Defend Europe» όπου λέει ότι θα συνεργαστεί με την ακτοφυλακή της Λιβύης για την παρακολούθηση των ΜΚΟ διάσωσης μεταναστών.
Η προφητεία του Renaud Camus για την αντικατάσταση του πληθυσμού έχει ήδη συμβεί και το αποδέχεστε καλύτερα.
Renaud Camus. Le grand remplacement. French + english subtitles


Αφρικανός  στους δρόμους στην Γαλλία καλεί όλους τους Αφρικανούς από την Αφρική να έρθουν άφοβα στη Ευρώπη μιας και η Μέρκελ θα τους προστατέψει . Ο κύριος στο βίντεο  δίνει και οδηγίες πώς να ταξιδέψουν και να  έρθουν ασφαλείς  ενώ τονίζει  ότι είναι καλωσορισμένοι.

https://pp.userapi.com/c847017/v847017500/1be45d/NmFFZLyi6IM.jpg


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-1H0Ux6g8g3v_GyWjeqLHqVAHbRPuA9AAvsIl1e3n0ZZWvh-8

23% των παιδιών στην Σαουδική Αραβία έχουν βιαστεί! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


See what happens in France NOW!! Call to GREAT REPLACEMENT


Το YOUTUBE προστατεύει τη μουσουλμανική ομιλία μίσους εναντίον ομοφυλοφίλων, αφαιρώντας την τηλεοπτική ταινία MEMRI του καναδικού ιμάμη ζητώντας τον λιθοβολισμό μέχρι το θάνατο ομοφυλόφιλων.

Το σχολείο του Ηνωμένου Βασιλείου υποστηρίζει την ισλαμική πεποίθηση ότι τα μόνα δικαιώματα που οι ομοφυλόφιλοι αξίζουν είναι το δικαίωμα να σκοτωθούν.
Όπως αναφέρθηκε χθες, στη μεγάλη μουσουλμανική πυκνοκατοικημένη περιοχή του Birmingham, UK, περίπου 600 μουσουλμανικά παιδιά έχουν αποσυρθεί από ένα σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μαθήματα σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και της ισότητας των φύλων. Ως αποτέλεσμα, το σχολείο έχει μόλις ανακοινώσει ότι αναστέλλει το πρόγραμμα.
School Suspends LGBT Classes After Mass Exodus of Children – Muslim Parents Keep their kids at home


ΒΕΛΓΙΟ: Όταν το δικό σας κεφάλαιο προβλέπεται να γίνει μια πόλη με πλειοψηφία μουσουλμάνων έως το 2030, θα πρέπει να αναμένεται η ύπαρξη ανήθικων αντισημιτικών επιπλεόντων.
Η καταδίκη του αντισημιτισμού από τους αξιωματούχους δεν σημαίνει τίποτα όταν ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πληθυσμός μειονότητας – μουσουλμάνος – σύντομα θα γίνει η πλειοψηφία.
Belgian carnival float depicting Jewish stereotypes condemned as anti-Semitic | EuronewsNow


Ο λόγος για την αντισημιτική επίπλευση μπορεί να συνοψιστεί σε αυτό το αμφισβητούμενο εμπόριο, το οποίο είχε διατυπώσει το συντηρητικό κόμμα Vlaams Belang πριν από μερικά χρόνια, προκαλώντας σάλο από τους αριστερούς στο Βέλγιο, αλλά τώρα είναι πιο συναφές από ποτέ, συλλογιζόμενοι το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες θα γίνει μουσουλμανική πλειοψηφία της πόλης σε περίπου μια δεκαετία.
Trailer Immigratie-invasie: de nieuwe kolonisatie – Filip Dewinter


Από το 2012: Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο λέει όλα: «Καλώς ήλθατε στο Βέλγιο». Στην πραγματικότητα, ορισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να καλούν το Βέλγιο ως «Μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης».
Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels – CBN.com


Ινστιτούτο Stonegate Αυτή είναι η άποψη του κοινωνιολόγου και συγγραφέα Felice Dassetto, στο The Iris and Crescent. Σύμφωνα με τον Dassetto, οι Μουσουλμάνοι θα είναι ο πληθυσμός της πλειοψηφίας στις Βρυξέλλες μέχρι το 2030 και παρόμοιες τάσεις συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, το ένα τρίτο όλων των ευρωπαϊκών παιδιών θα γεννηθεί σε μουσουλμανικές οικογένειες έως το 2025.
Muslim demographics (Europe, USA, Scandinavia)


Το Βέλγιο ζωγραφίζει τη σημαία της Χαμάς στις αμαξοστοιχίες της σε αλληλεγγύη με τη Γάζα. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, οι Βρυξέλλες θα έχουν μουσουλμανική πλειοψηφία μέχρι το 2030, ίσως και νωρίτερα. Υπάρχει ήδη ένα μουσουλμανικό πολιτικό κόμμα – «Κόμμα Ισλάμ» – το οποίο έχει κερδίσει έδρες στο Κοινοβούλιο από περιοχές με πλειοψηφία μουσουλμάνων. Ο δηλωμένος στόχος αυτού του κόμματος είναι: να δημιουργηθεί ένα ισλαμικό κράτος στο Βέλγιο βάσει του νόμου της Σαρία.

https://i2.wp.com/www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2014/08/LiveLeak-dot-com-842_1407519159-228_1407519235.jpg

Βλέπουμε άτομα με ισλαμικό υπόβαθρο που σχηματίζουν το δικό τους πολιτικό κόμμα και απαιτούν την εισαγωγή του νόμου της Σαρία και ενός ισλαμικού κράτους στο Βέλγιο. Μέχρι τώρα οι μουσουλμάνοι υποστήριζαν κυρίως σοσιαλιστικά κόμματα και άλλα αριστερά κόμματα. Τώρα όμως αισθάνονται αρκετά αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσουν το δικό τους κόμμα ».

Το Κόμμα του Ισλάμ, το οποίο σχεδιάζει να διοργανώσει υποψηφιότητες σε εκλογές σε ευρωπαϊκό επίπεδο το 2014, διεξήγαγε καμπάνια σε τρία βασικά θέματα: διασφάλιση ότι τα halal [επιτρεπόμενα θρησκευτικά] γεύματα σε δημόσιες σχολικές αίθουσες, εξασφαλίζοντας την επίσημη αναγνώριση μουσουλμανικών θρησκευτικών εορτών και πιέζοντας για ένα νόμο που θα νομιμοποιεί τη χρήση ισλαμικών μαντίλων σε δημόσιους χώρους.

Ο Ahrouch ίδρυσε προηγουμένως ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «Noor: Le Parti Islamique», το οποίο προωθεί ένα πρόγραμμα 40 σημείων βασισμένο στο νόμο της Σαρία. Στα σημεία αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: 7) κατάργηση των πληρωμών τόκων [riba] στον βελγικό τραπεζικό τομέα · 10) επανασχεδιασμό της βελγικής δικαστικής εξουσίας για συμμόρφωση με το ισλαμικό δίκαιο · 11) αποκατάσταση της θανατικής ποινής · 12) την απαγόρευση του οινοπνεύματος και των τσιγάρων · 15) την προώθηση του εφηβικού γάμου 16) διαχωρισμός αρρένων και θηλυκών σε δημόσιους χώρους · 20) αποκλείοντας τα τυχερά παιχνίδια και η λαχειοφόρος αγορά · και 39) δημιουργώντας ένα επίσημο ταμείο ισλαμικών εθελοντών [Zakat].
Ο Ahrouch λέει ότι ο απώτερος στόχος του – που δημιούργησε ένα ισλαμικό κράτος στο Βέλγιο βάσει του ισλαμικού νόμου της σαρία – δεν έχει αλλάξει.
Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels – CBN.com


Ο αριθμός των Μουσουλμάνων στις Βρυξέλλες έφτασε τις 300.000, το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης, καθιστώντας τις Βρυξέλλες την πιο ισλαμική πόλη στην Ευρώπη.

https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1395128/belgium-muslim-veil.jpg?w=720&e=75239d62249e59b7ed09d2db942dd561

Η εισβολή των μεταναστών στη μουσουλμανική χώρα επιδεινώνεται στην Ευρώπη, ακόμη και όταν η πολυπολιτισμικότητα αποδείχθηκε ότι είναι μια μεγάλη αποτυχία. Η μαζική μετανάστευση, αντί της αφομοίωσης, είχε ως αποτέλεσμα τον αντίστροφο αποικισμό της Ευρώπης. Μόνο αυτή τη φορά οι άποικοι δεν ωφελούν τη χώρα υποδοχής, την απορροφούν με τα παράσιτα και τους εγκληματίες.

https://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2012/10/Bruxelles-musulmane.png

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες σε λίγα χρόνια θα γίνουν ο πληθυσμός της πλειονότητας σε αρκετές πόλεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία. Το παλιρροϊκό κύμα της μουσουλμανικής μετανάστευσης κοστίζει στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: 1.500 ευρώ ετησίως ανά οικογένεια. Και πρέπει να σταματήσει!
Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels – CBN.com

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2013/03/000_par1714802_copy.si_.jpg

Οι Βέλγοι πολιτικοί έχουν υποβάλει πρόταση για την επιβολή ή τον περιορισμό της επιρροής των μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην εξουσία. Οι βουλευτές φοβούνται ότι οι μουσουλμάνοι πολιτικοί, οι οποίοι αρνούνται να σφυρηλατήσουν τα χέρια τους με γυναίκες, δημιουργούν ένα απομονωμένο ισλαμικό κράτος στο Βέλγιο.
Οι δύο φιλελεύθεροι πολιτικοί ανέφεραν ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε ρητά δηλώσει ότι ο νόμος της Σαρία δεν είναι συμβατός με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που απαριθμούνται στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ), γι ‘αυτό πρέπει να ελαχιστοποιηθεί η εξουσία των μουσουλμάνων εξτρεμιστών.
Belgium Germany is Adopting Sharia Law

https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2013/03/index_html_7f83e6b3.jpg

«Είμαστε εκλεγμένοι ισλαμιστές, αλλά πάνω απ ‘όλα είμαστε μουσουλμάνοι», δήλωσε ο Ahrouch στους δημοσιογράφους μετά την εκλογή του τον Οκτώβριο. «Το Ισλάμ είναι συμβατό με τους νόμους του βελγικού λαού. Ως εκλεγμένοι μουσουλμάνοι, αγκαλιάζουμε το Κοράνι και την παράδοση του Προφήτη Μωάμεθ. Πιστεύουμε ότι το Ισλάμ είναι μια παγκόσμια θρησκεία. Η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε τον εαυτό μας. «
Ο Ahrouch είναι γνωστός επειδή αρνείται να σφίξει τα χέρια ή να κάνει επαφή με τις γυναίκες στο κοινό. Το Κόμμα του Ισλάμ ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την υποβολή υποψηφίων για περιφερειακές και κοινοβουλευτικές εκλογές στο Βέλγιο, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκαλώντας φόβο και εικασίες μεταξύ πολλών Βέλγων πολιτικών.
Αυτά όλα σύντομα και στην Ελλάδα , οι Έλληνες υπό εξαφανισμό.
Φθίνει ο αριθμός των παράνομων τζαμιών στην Αθήνα


«Σπάει τη σιωπή της» η 18χρονη πρόσφυγας από τη Σαουδική Αραβία


Μπουτάρης: Φίλος ή Πρόβλημα για Εβραίους;


Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΟΣ & ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στο Βερολίνο, τα τζαμιά έχουν φτάσει σε  επικίνδυνο σημείο για την ανάδευση μίσους εναντίον Γερμανών
Αυτά τα τζαμιά υποτίθεται ότι τελούν υπό συνεχή επιτήρηση, αλλά δεν γίνεται τίποτα για να σταματήσει το κήρυγμα του μίσους από τον άμβωνα, όπου τα μέλη λέγονται ότι είναι καθήκον τους να πολεμούν εναντίον των απίστων.
Hate mosques in Germany V3 1080p 2
Ολλανδία:  προσωπικό του σχολείου δείχνει μεγάλο φόβο απέναντι στους  μουσουλμάνους φοιτητές
Dutch school staff show visceral fear of muslim students
Γερμανία: Οι συνηθισμένοι μετανάστες της  Merkel τιμωρούν τους Γερμανούς και το κράτος πρόνοιας τους. Η Jobcenter δήλωσε: «Αν εργάζεστε ή  πηγαίνετε στο σχολείο, δεν θα σας δώσουμε χρήματα, αν δεν το κάνετε, θα σας δώσουμε χρήματα, το Jobcenter είναι η καλύτερη τράπεζα αποταμίευσης». Κοροϊδεύουν ακόμα και οι λαθρο  με αυτήν την κατάσταση.

https://pp.userapi.com/c845322/v845322899/1ba657/e0vCcxq4jlQ.jpg

τα πρότυπα που μας πασάρουν σήμερα

https://pp.userapi.com/c849236/v849236714/137c6f/DMNB9sO-TTA.jpg

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com