Translate

Σε προγραμματίζουν να είσαι φτωχός! vid

Image result for be poor
Αλλάξτε νοοτροπία ΤΩΡΑ!
Εκπαιδευόμαστε στο να μην τολμάμε αλλά να πηγαίνουμε στα… σίγουρα.
Από μικροί ακούμε: Να σπουδάσεις και μετά να βρεις μια σταθερή δουλειά, όχι να φτιάξεις την δική σου δουλειά. Νοοτροπία υπαλλήλου!Στο σχολείο, τα
ίδια! Το σύστημα εκπαίδευσης είναι αντιεκπαιδευτικό. Εκπαιδεύει, κατά κανόνα, «δούλους» και όχι ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους.
Δεν μαθαίνει στα παιδιά τι σημαίνει επιχειρείν, το οποίο έχει ταυτιστεί λανθασμένα με την απληστία, το πούρο και την πισίνα.
Το σχολείο δεν επιβραβεύει την προσπάθεια αλλά τιμωρεί το λάθος. Τα παιδιά συνηθίζουν από μικρά να αποφεύγουν τα λάθη. Να μην ρισκάρουν! Μα αν δεν κάνεις λάθη, πως θα μάθεις. Αν δεν αποτύχεις, πως θα επιτύχεις. Αν δεν ρισκάρεις, πως θα μεγαλουργήσεις.
Έχουν δαιμονοποιήσει τα πολλά χρήματα, τα οποία ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν μέσο βοήθειας προς τον συνάνθρωπο και μέσο δημιουργίας, αρκεί να τα κερδίζει κανείς τίμια.
Είναι κακό να κερδίζει κανείς τίμια πολλά χρήματα;
Τολμήστε! Μην ζείτε εκ του ασφαλούς, ώστε να σας οδηγούν εκεί που θέλουν. Δεν είναι άπληστος αυτός που βγάζει χρήματα, αλλά αυτός που αρνείται να βγάλει πολλά, επειδή δεν τολμά ή τεμπελιάζει. Έτσι εύχεται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, αφού εκείνος βαριέται να βγάλει τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσει δική του.
Βγάλτε όσα χρήματα μπορείτε, ώστε να μπορείτε να δώσετε. Από θέσεις εργασίας, μέχρι χρηματική βοήθεια σε όσους πραγματικά την χρειάζονται.
Δείτε το βίντεο που θα αλλάξει την ζωή σας, αρκεί να ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com