Translate

«Στον αέρα» τα παγκόσμια σχέδια – «Τσουνάμι» εξελίξεων στις ΗΠΑ vids

Νομοθέτες  σε πόλεις και Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως στην Νέα Υόρκη, στο New Jersey και στην Φιλαδέλφεια, περνάνε νομοσχέδια, τα οποία απαγορεύουν την ύπαρξη επιχειρήσεων, οι
οποίες δέχονται μόνο ψηφιακό χρήμα στις συναλλαγές τους. Αυτό έχει ήδη συμβεί στην Μασαχουσέτη.
Όπως διαβάζουμε στο CNBC, οι υπέρμαχοι αυτής της κίνησης υποστηρίζουν πως αυτά τα καταστήματα ενισχύουν τις διακρίσεις απέναντι στους πολίτες χαμηλών εισοδημάτων, οι οποίοι εξυπηρετούνται με μετρητά.
Με μία φράση, μετά το μεταλλαγμένο κρέας στις ΗΠΑ επιδιώκεται να μπει «φρένο» και στην αχρήματη κοινωνία, όπως την επιθυμεί η Νέα Τάξη και η παγκόσμια κυβέρνησή της.
Όπως συμπληρώνει ο Business Insider, το πρόστιμο για όσους δεν συμμορφωθούν θα είναι 2.500 δολάρια την πρώτη φορά, 5.000 δολάρια την δεύτερη και πάει λέγοντας.
Η απαγόρευση θα ισχύσει φυσικά μόνο για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών που γίνονται σε καταστήματα με φυσικά παρουσία των πελατών και όχι για τις αγορές μέσω διαδικτύου.


 «Το δολάριο είναι νόμιμο χρήμα και οφείλει να γίνεται αποδεκτό σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης στο New Jersey», δηλώνει ο Paul D. Moriarty, ένας από τους κύριους εισηγητές του νομοσχεδίου εκεί.
Η εν λόγω απόφαση προκαλεί έντονες αντιδράσεις πολυεθνικών, όπως η Amazon, που έχουν προχωρήσει στην αποκλειστική χρήση πλαστικού χρήματος, δήθεν για την ασφάλεια των συναλλαγών τους, όπως διατείνονται.
Η παρουσία της Εθνικής Δεξιάς όμως στον Λευκό Οίκο δείχνει να επηρεάζει, όλο και πιο έντονα, πολιτείες των ΗΠΑ, θέτοντας συνεχώς εμπόδια στα σχέδια της Νέας Τάξης.
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com