Translate

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ: ΚΑΙΡΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΓΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΑ! vids

Image result for 7spy haarp
Τα τελευταία χρόνια όπως έχει γίνει γνωστό τα μεγάλα καιρικά φαινόμενα προκαλούνται με ειδικές τεχνικές για συγκεκριμένους σκοπούς .Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα βαρύτατο βαρυμετρικό έρχεται από το βόρειο
πόλο και αναμένεται να πλήξει την Αμερική και ευρώπη με καταστρεπτικότατες συνέπιες με πολύ πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε μηδέν υψόμετρο, ο παγετός που θα προκληθεί θα κινητοποιήσει τις συγκοινωνίες θα πλήξει τις επικοινωνίες και θα αφήσει μεγάλες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Με λίγα λόγια ένας καιρός  Αρμαγεδδών προ του πυλών της Ευρώπης.
Το αν και πόσο θα πνίξει την χώρα μας από τις 23 του μηνός και μετά όπως πιστεύουν οι ειδικοί δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο.
Τεχνητά σύννεφα από το 1978 
 Why Is No One Talking About This.. !?
This happened on our Earth!!! Strange Weather 2019 PART 1
Illuminati’s Weather Control | A Video You Need To See (2018 – 2019)
THERE ALL JUST DEAD !!!! #WEATHER WARFARE LIVE!! #ANALYSIS
Το ΝΑΤΟ επιβεβαιώνει την ύπαρξη σεισμικών όπλων και τη χρήση ηλεκτρομαγνητικού πολέμου
Αυτή η συνέντευξη από το Radio Base 2000 από το 2008 με τον Αντιστράτηγο d. Ο R. Fabio Mini είναι σχετικά με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για τον χειρισμό του κλίματος και του καιρού.
Ως γενικός στρατηγός, ήταν διευθυντής της Ακαδημίας Διοίκησης Στρατού (1996-1998). Τον Ιανουάριο του 2001 ανατέθηκε από τις Συμμαχικές Δυνάμεις της Νότιας Ευρώπης να διοικήσουν τις συμμαχικές δυνάμεις για τις επιχειρήσεις των Βαλκανίων. Ο υπολοχαγός Fabio Mini ήταν διοικητής της KFOR από τις 4 Οκτωβρίου 2002 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2003.
Ο Fabio Mini έγραψε εκτενώς θέματα στρατιωτικών, στρατηγικών και γεωπολιτικών. Μεταξύ των έργων του είναι δύο αξιοσημείωτα βιβλία: Comandare e comunicare (1989) και L’altra strategia (1998). Έχει γράψει περισσότερα από είκοσι δοκίμια και πολυάριθμα δοκίμια που έχουν δημοσιευθεί τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε πολιτικά περιοδικά όπως το The Military Review, Limes και Heartland.
Το 2001, επεξεργάστηκε την ιταλική εκδοχή του βιβλίου Απεριόριστος Πόλεμος: Το Γενικό Σχέδιο της Κίνας για την Καταστροφή της Αμερικής των δύο συνταγματαρχών του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Qiao Liang και του Wang Xiaosui. Η Mini είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ανεξάρτητης think-tank Newstrategy.
Είναι μέλος της Παγκόσμιας Διάσκεψης Pugwash και του Επιστημονικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του στρατιωτικού περιοδικού Limes. Συχνά διαλέγει για την Απω Ανατολή και την Ασιατική Στρατηγική, την Τρομοκρατία και το Οργανωμένο Έγκλημα
Συνέντευξη: Ακούτε το Γενικό όταν ήσασταν ακόμα ενεργός και φαίνεται ότι εξακολουθείτε να είστε ενεργός, σε ποιους τομείς δραστηριοποιείτε κυρίως;
Γεν Mini: Από στρατιωτική άποψη, δούλεψα σε τρεις μεγάλους τομείς.
Ένας ήταν ο χώρος επικοινωνίας. Ήμουν εκπρόσωπος του αρχηγού των στρατευμάτων καθώς και της υπεράσπισης. Ο δεύτερος τομέας ήταν η εφοδιαστική, φρόντισα για συμβάσεις, διαπραγματεύσεις. το τρίτο έχει πάρει το μεγαλύτερο μέρος του πεδίου εργασίας μου, ήταν ο επιχειρησιακός χώρος.
Έχω την Σικελία λειτουργία Vespri εντολή (διέταξε τη λειτουργία «Sizilianische Vesper
» κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη Σικελία. Το κωδικό όνομα αναφέρεται σε μια εξέγερση από το έτος 1282), που διέταξε όλους τους τύπους των μονάδων του πεζικού, που προέρχονται από τον τομέα το πεζικό, και στη συνέχεια διέταξα τη διεθνή ειρηνευτική δύναμη στο Κοσσυφοπέδιο, την KFOR.
Ήμουν αρχηγός του ΝΑΤΟ για τη Νότια Ευρώπη. Τότε είχα άλλες ευθύνες, ήμουν στρατιωτικός αδερφός για τρία χρόνια στην Κίνα, πέρασα δύο χρόνια στην Αμερική σε μια αμερικανική μονάδα και είχα μια μεγάλη εμπειρία.
Δημοσιογράφος: Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από εσάς σε μια σειρά από Limes περιοδικό, με τίτλο: «Πώς θα είναι το κλίμα της ενέργειας, ο καιρός, ο πόλεμος – Ιταλία σε κίνδυνο»
Θα ήθελα να ξεκινήσω με τη φράση που γράψατε: «Ο περιβαλλοντικός πόλεμος οποιασδήποτε μορφής απαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο. Τα Ηνωμένα Έθνη ψήφισαν μια σύμβαση κατά των κλιματικών παρεμβάσεων το 1977.
Περιβαλλοντική πολέμου σήμερα είναι περισσότερο καθορίζεται από μια σκόπιμη η τροποποίηση του φυσικού οικολογικό σύστημα του κλίματος, μετεωρολογικά φαινόμενα, την ισορροπία στην ατμόσφαιρα, ιονόσφαιρα, μαγνητόσφαιρα, τεκτονικές πλάκες και ούτω καθεξής. … σχετικά με το σκοπό της φυσικής, οικονομικής ή ψυχοκοινωνική καταστροφή κατά την άποψή έναν γεωφυσικό φακό ή μια ειδική πληθυσμιακή ομάδα.
(Φουκουσίμα και ο σεισμός βρίσκονται: Η ιαπωνική 9/11 σημαίνει 3/11).
Για τι μιλάμε, στρατηγός; Τι συζητήσαμε χθες, τι μιλάμε σήμερα και τι μιλάμε στο μέλλον;
Γεν Μίνι: Η βαθύτερη έννοια του επιχειρήματος είναι η ακόλουθη και αυτή είναι και η διατριβή μου:
Ο πόλεμος έχει αλλάξει. Δεν μπορούμε πλέον να ξεκινάμε από μια έννοια παραδοσιακού πολέμου όπου ένας πυροβολισμός άλλος. Όχι μόνο έχει αλλάξει, επειδή οι εμπλεκόμενοι και όσοι ενδιαφέρονται για έναν πόλεμο έχουν γίνει όλο και πιο πολυάριθμοι, άλλαξαν επειδή το όπλο έχει αλλάξει. Δεν υπάρχουν μόνο όπλα και βλήματα, υπάρχουν και άλλες μορφές οπλισμού σήμερα.
Ένα θεμελιώδες όπλο που έχει αποκτήσει σημασία στη σύγχρονη παγκόσμια μάχη είναι ο ψυχολογικός πόλεμος, το όπλο επιρροής, και αυτό μπορεί να γίνει με οτιδήποτε. Ως εκ τούτου, το περιβάλλον, που θεωρείται ως το οικολογικό σύστημα στο οποίο ζούμε και από το οποίο εξαρτάμε, έχει γίνει ένας σημαντικός παράγοντας και όχι μόνο ένα πλαίσιο, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον πόλεμο.
Μπορεί επίσης να είναι ένας στόχος καθώς και ένα μέσο και αυτό είναι μια θεμελιώδης αντίληψη (Η κρυμμένη ιστορία της αλλαγής του κλίματος μέσω της Χειραγώγησης του Χρόνου!).
GENERALE FABIO MINI (ESERCITO ITALIANO) E SCIE CHIMICHE 
«Όλοι προσποιούνται σαν οι καταστροφικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το πρώτο και ήταν η τελευταία, και όλοι γνωρίζουμε ότι στη συνέχεια τοποθετείται πάνω από 1000 (σημείωση 2000) πυρηνικές εκρήξεις, υπόγειο, στην επιφάνεια και στο χώρο και ότι μπορεί να Για παράδειγμα, προκαλεί ένα τσουνάμι. »(Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: το Τσουνάμι 2004 ήταν ένα» γεωγραφικό σούπερ όπλο των ΗΠΑ από το πρόγραμμα HAARP «).
Τι εννοούσατε, στρατηγός;
Γεν Mini: Ήθελα να πω, αν νομίζετε ότι αυτού του οπλικού συστήματος με την ατομική βόμβα και τη διεθνή νομοθεσία, είναι σωστό ότι ήταν περιορισμένη, αλλά έχει άλλες μορφές χρήσης και ατομικής και πέρα ​​ακόμα και τα ηλεκτρομαγνητικά μέσα που αναπτύχθηκαν.
Συντάκτης: Έτσι μπορώ … να με συγχωρήσετε να σας διακόψω, έτσι μπορώ να προκαλέσω με κάποιο τρόπο έναν εσκεμμένο σεισμό με έκρηξη, ένα πείραμα;
Γεν Μίνι: Απολύτως σωστά. Με αυτό εννοώ, αυτό δεν είναι πλέον μια φαντασία ή μια παραλλαγή, αυτά είναι πράγματα που αποδεικνύονται τεχνικά και επιστημονικά. Αυτό που λείπει είναι η απόδειξη ότι κάποιος το έκανε ήδη σκόπιμα.
Αλλά αν πας και τα ρήγματα και στρέβλωση του φλοιού εμφάνιση, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι αν κάποιος δρα σε ένα σημείο, όπως η μέση του Ειρηνικού τρέφονται ή με ένα πυρηνικό ή μια συμβατική έκρηξη, επί του προκύπτοντος σεισμικά κύματα τσουνάμι μπορεί ακόμη και να ενεργοποιηθεί. Τώρα το τσουνάμι είναι μια μορφή που όλοι γνωρίζουν, αλλά οι σεισμοί γενικά μπορεί να είναι αυτό με μια τέτοια έννοια.
Τα τελευταία χρόνια είχα κάνει μελέτες που έγιναν συγκρίσεις των πινάκων για υπόγειες εκρήξεις, όπως αυτές του γαλλικού στη Σαχάρα, στη συνέχεια, Μουρουρόα και αργότερα την Ινδία και το Πακιστάν. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν σεισμοί (ενέργεια όπλα υψηλής τεχνολογίας: Ανανεωμένη πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και 9/11 και το βαθύ κράτος παίρνει την τελική απεργία: Kamen δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα την ενέργεια των όπλων που χρησιμοποιούνται (βίντεο) και όταν ένα πείραμα κλίμα ξεφεύγει από τον έλεγχο; : Η Ιταλία και οι συνέπειες των χημικών και γεωμηχανικών (βίντεο)).
Θα μπορούσαμε επίσης να φανταστούμε ότι μπορούν να παραχθούν σεισμοί, σεισμικές διαταραχές ή ακόμα και κατολισθήσεις, χιονοστιβάδες, παλιρροιακά κύματα. Με άλλα λόγια, πραγματικά διακεκριμένοι επιστήμονες, αν και με αρνητική έννοια, θα μπορούσαν να επηρεάσουν το περιβάλλον και, στη συνέχεια, την οικονομία μιας χώρας.
Γεν Μίνι: Τώρα που είναι εξ ολοκλήρου εφικτό ή καλύτερο, αυτό είναι μια τεχνική ικανότητα, μια χειρουργική τεχνική που υπάρχει. Επαναλαμβάνω τώρα, δεν έχω σαφή αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι ένα τέτοιο ατομικό ή συμβατικό πείραμα, που θα είχε προκαλέσει έναν πραγματικό σεισμό, έλαβε χώρα.
Ωστόσο, η τεχνική υπάρχει. Και από στρατιωτική άποψη, είμαι απαισιόδοξος, διότι έχω βιώσει σε 45 χρόνια μου στρατιωτική σταδιοδρομία στον κόσμο μεγάλη μου έκπληξη και είδε τι είμαστε ικανοί να προκαλέσουν ό, τι η ανθρώπινη φαντασία είναι ικανό να παράγει. Λοιπόν, είμαι αρκετά απαισιόδοξος να πω ότι πιθανότατα υπάρχει κάποιος που έχει ήδη προσπαθήσει να το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να πω πού και πότε, αλλά σίγουρα όχι στις περιπτώσεις που, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Σε γενικές γραμμές, ξέρει πολύ καλά ακολουθήσει τις ζημιές και τις επιπτώσεις που οφείλονται σε τέτοιου είδους ενέργειες και τι θέλει να προκαλέσει. Σίγουρα, κάποιος δεν θέλει να μπορεί να συναγάγει τον ηθοποιό που τον προκάλεσε. Επομένως, οι συνέπειες των πειραμάτων που ακολουθήσατε, οι οποίες έχουν ήδη ανακοινωθεί ή αναφερθεί, είναι πιθανώς πιο τυχαίες ή ακούσιες. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να το κάνετε και έχετε την τεχνική ικανότητα, μπορείτε να το κάνετε.
Συνέντευξη: Λοιπόν, αναφέρατε ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα από έναν Αυστραλό καθηγητή που έκανε αυτά τα πειράματα στη δεκαετία του 1940. Θέλετε να ενημερώσετε τους ακροατές μας τι κάνατε;
Γεν Mini: Λοιπόν, αυτό είναι πράγματι ένας Ισραηλινός καθηγητής που άρχισε … ήταν Αυστραλίας, στην πραγματικότητα πιο Νεοζηλανδούς που έκαναν αυτά τα πειράματα και αναγνωρίζονται ορισμένα αποτελέσματα αυτών των φαινομένων και ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει …
Συνέντευξη: … μιλάτε για τα ανώμαλα κύματα, έτσι;
Γεν Μίνι: … θα μπορούσαν να παράγουν ανώμαλα κύματα. Έχει προκαλέσει: Στην ανοικτή θάλασσα στα ανοικτά του Ώκλαντ άφησε τα γιγαντιαία κύματα που προκλήθηκαν μικρές τσουνάμι, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μόνο το φαινόμενο των εισερχόμενων κυμάτων, η διόγκωση δική του και ήταν σε θέση να τους ελέγχουν σε περιορισμένο βαθμό. Κατόρθωσε και πέτυχε τόσο καλά ότι έπειτα εξαφανίστηκε από το κοινό για μια χρονική περίοδο. Αλλά ήρθε σε επαφή στο μεταξύ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ήθελε να δει τι είναι δυνατόν στρατιωτικές εφαρμογές για αυτό το νέο όπλο (και μιλάμε για το 1940, αμέσως μετά τον πόλεμο) είναι σε μια πιθανή κατάσταση άμυνας, ή ακόμη και κατά μιας πιθανής Δώστε έναν εχθρό. Φαίνεται ότι δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του στο στρατιωτικό μέρος αυτού του έργου. Φυσικά, ήταν τα στοιχεία που είχε, όλα, εν μέρει επειδή εργάστηκε διαθέσιμες εκείνη την περίοδο για λογαριασμό του Πανεπιστημίου της Νέας Ζηλανδίας. Αλλά τα κεφάλαια και τα δεδομένα αυτού του έργου βρισκόταν υπό τον έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Δημοσιογράφος: Generale Mini, που μίλησε στο άρθρο σας (και σας συνιστούμε σε όλους όσους μας ακούνε να το διαβάσετε, και ιδιαίτερα εκείνους που είναι απασχολημένοι με αυτά τα πράγματα για χρόνια και με καχυποψία) έχουν επίσης αυτό το κέντρο στην Αλάσκα που όλοι γνωστή ως HAARP, η οποία λειτουργεί με κύματα υψηλής συχνότητας
Μόνο τα τελευταία 15 έως 20 χρόνια αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης, το οποίο βασίζεται στη δεδομένη λέξη, τελικά αρχίζει να μειώνεται κάπως. Συνολικά, αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι ικανά να επηρεάσουν το περιβάλλον και μπορούν ακόμη και να επιφέρουν συγκεκριμένες μετεωρολογικές αλλαγές σε τοπικό επίπεδο και αυτές μπορούν στη συνέχεια να αναπτυχθούν ανεξάρτητα …
Δημοσιογράφος: Λοιπόν, Γενική Mini, έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων διαμαρτυριών από χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, αλλά και από άλλες χώρες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, εκτός από το γεγονός (που ξέρει πολύ καλά να επηρεάσει το κλίμα και τους Ρώσους , έχουν επίσης τη δυνατότητα από αυτή την άποψη να παράγουν μετεωρολογικά φαινόμενα). Η δαπάνη τους είναι ότι ορισμένες μετεωρολογικές συνθήκες ξηρασίας, ξηρασίας ή υπερβολικής βροχής ή υπερβολικού κρυολογήματος, όπως συμβαίνει στην Κίνα, θα είχαν τεθεί τεχνητά. Είχαν καταθέσει μια εθνική, διεθνή καταγγελία που ανέφερε ότι κάποιος ήταν πίσω από όλη τη δράση για να φέρει την οικονομική κατάσταση μιας χώρας σε πρόβλημα. Τι απαντάς; Δεν έχετε αποδείξεις, αλλά θα λέγατε αυτή τη στιγμή ..
… στον τομέα των τεχνικών μέρος είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και λαμβάνοντας υπόψη ότι η «Καιρός να διαθέτει το 2025» Πρόγραμμα … ξεκίνησε το 1999 και είμαστε το 2008 και σήμερα, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια. Επιπλέον, η τροποποίηση του καιρού για στρατιωτικούς σκοπούς, ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις και όχι από McDonalds, και ένα έργο που προωθείται σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη και αν ο απώτερος στόχος δεν πρέπει να επιτευχθεί μέχρι το 2025, έχουμε ήδη κάποια αποτελέσματα το 2008. Και πρέπει να το έχουμε, αλλιώς αυτός που έχει επενδύσει τα χρήματα θα είχε κλείσει τη βρύση των κεφαλαίων. Και έτσι υπάρχουν ήδη πρακτικές ικανότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν. Αμφιβάλλω πολύ σε ένα πνευματικό επίπεδο ότι υπάρχει κάποιος σκοπίμως σκοπεύει αυτά τα όπλα σε έναν άλλο προορισμό. Οι έντονες αμφιβολίες μου δεν οφείλονται στην πεποίθησή μου ότι οι άνθρωποι είναι καλοί. I πολύ αμφιβάλλω ότι έχουν αποκτήσει την ικανότητα, αλλά έχω και στο άρθρο μου τόνισε τη θεωρία και την υποτιθέμενη έλεγχο από εκείνα τα πράγματα που ένα αμερικανικό στρατιωτικό επιστημόνων που δόθηκε στους Ρώσους …
ό, τι μπορείτε να πασάρουν οι Ρώσοι μπορούν πλέον να ληφθούν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έχουν ξεπεράσει τους Ρώσους σε πολλούς τομείς, αλλά μπορείτε επίσης να εμπιστεύονται οι Κινέζοι να οργανώνονται με την επίδραση και τον εξοπλισμό.
Ως εκ τούτου, εάν Bearden νομίζει ότι υπήρχε ήδη στη δεκαετία του ’70 περιπτώσεις εφαρμογής των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για την παραγωγή επιλεκτικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τείνω να πιστεύω ότι. Είναι ένας επιστήμονας και ως εκ τούτου δεν μπορώ να ενεργήσω σαν σκωπίστρια ή ανόητος.
Και έτσι υποθέτω – χωρίς αυτό λέει, να πάρει στην ονομαστική τους αξία – δηλαδή, η ικανότητα και η δυνατότητα αυτή υπάρχει ήδη η επιστημονική και τεχνική άποψη.
Δημοσιογράφος: … για να φτάσουμε στο τέλος, μπορούμε να συνοψίσουμε τη συνομιλία μας σε μια συνολική εικόνα, η οποία εξακολουθεί να θέλω μια τελευταία παρατήρηση από εσάς: 
HAARP Report – Secret Chemtrail Pilot speaks about Indigo Skyfold
Εάν θέλω, η χειραγώγηση του κλίματος μπορεί να προκαλέσει ξηρασία σε μια χώρα. ή το αντίστροφο, αν ένας πληθυσμός που είναι κατά κάποιο τρόπο με τον τρόπο, μπορώ να τα οδηγήσουν, να γίνουν πρόσφυγες και να πάει αλλού έξω γιατί είμαι ενδιαφέρονται για τις πρώτες ύλες αυτής της χώρας.
Γεν Μίνι: Αυτό είναι γεγονός που δεν μπορείτε …
Καιρικές επιπτώσεις και HAARP 
Η ιδέα του χειρισμού του καιρού δεν είναι καινούργια. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, τα ιόντα αργύρου εκτοξεύθηκαν σε σύννεφα βροχής για να βροχήσουν πριν φτάσουν στο Πεκίνο. Τα παιχνίδια πρέπει να λαμβάνουν χώρα σε έντονο ήλιο.
Υπάρχουν ακόμη παγκόσμια ερευνητικά προγράμματα για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επηρεαστεί ο καιρός.
Και σε αυτό το πλαίσιο, η θεωρία για το Αμερικάνικο-αμερικανικό μυστικό πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme) συνεχίζει να καλλιεργείται. Πρόκειται για αμερικανικό ερευνητικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για να εξερευνήσει την ανώτερη ατμόσφαιρα.
Ωστόσο, πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το HAARP υπάρχει για να χειριστεί τον καιρό. Έτσι, οι καταιγίδες, οι καταιγίδες, οι φυσικές καταστροφές ή οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα μπορούσαν να ελεγχθούν. Θα ήταν συνεπώς ένα όπλο.
 Ακόμη και μια εξεταστική επιτροπή της ΕΕ που δημιουργήθηκε το 1998 δεν κατέληξε σε σαφή αποτελέσματα, αλλά επέκρινε την κακή πολιτική πληροφόρησης των ΗΠΑ στο HAARP. Απαιτούνται περαιτέρω μελέτες σχετικά με πιθανές ή πραγματικές επιπτώσεις του προγράμματος.
Μήπως η Άνγκελα Μέρκελ πέφτει πάνω από αυτή την αποκάλυψη;
Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε τώρα θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να χωνέψει, αλλά είναι καιρός κάποιος να φτάσει τελικά στο φως με την αλήθεια. Σήμερα είστε ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μαθαίνουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η Co. ποτέ δεν θα αναφέρουν!
 THE WEATHER CONTROL APP !!WHO’S FLYING THE PLANE!!!! #WEATHER WARFARE LIVE!! #ANALYSIS
Snow is Burying parts of Europe ~Winter Storm Gia ~New Volcanic Activity #GrandSolarMinimum
Earth’s Magnetic Field is Suddenly Shifting Fast Again Baffling Experts
Earth’s Magnetic North Pole Has Begun Shifting ‘Erratically’ Towards Siberia
MASSIVE #POLE #SHIFTS North Pole MOVING !!!! #WEATHER WARFARE LIVE!! #ANALYSIS
Abnormal Polar Vortex Increases Extreme Winter Weather for 2019
POLAR VORTEX SPLIT IMPACTS EUROPE & NORTH AMERICA, GUEST DR JUDAH COHEN 

Earth’s Magnetic North Pole Has Begun Shifting ‘Erratically’ Towards Siberia
Not EFFIN’ Aliens! IT’S THE COMING PLASMA CATASTROPHE!
This Is The Video You’ve Been Waiting For…(2019 DELETED Version)
Something Is Happening In Egypt.. Are THEY Hiding It? (2019-2020)

 nikosxeiladakis.gr
6 days ago - 7SPY ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .... https://7spymania.blogspot.com/2019/01/haarp-locations.html. Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP ...

Jan 23, 2015 - 7SPY ENAΛΛAKTIKH ENHMEΡΩΣH ... Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη ...
You visited this page on 1/7/19.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com