Translate

ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ vid

Η γαλλική αστυνομία δήλωσε πρόθεση για απεργία- παθητικότητα, ωστόσο, ο πρόεδρος  Macron φαίνεται να κινητοποιεί 89.000 στρατεύματα από αστυνομικούς ενάντια στους επαναστάτες που ισχυρίζονται ότι πήγαν για τον ίδιο
τον Macron στις 8 Δεκεμβρίου – ως ομιλητές για τα Gilets Jaunes (Κίτρινα Γιλέκα) ζητούν από τον στρατηγό Pierre de Villiers να γίνει πρόεδρος.
Τα μέλη των κίτρινων  γιλέκων  διαμαρτύρονται κατά της μαζικής μετανάστευσης η οποία  αποδυναμώνει τη φορολογία, και η μείωση του βιοτικού επιπέδου που ήδη λαμβάνουν χώρα και  στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, και έχουν προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άμστερνταμ, Χάγη, Ρότερνταμ, του Μάαστριχτ, Groningen, στις Βρυξέλλες, και σε άλλες  χώρες.
Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και η πληροφόρηση από  στόμα σε στόμα είναι το κλειδί για την οργάνωση των χαλαρά συνδεδεμένων εκστρατειών βάσης και μια ολλανδική ομάδα Facebook για το «gele hesjes» (κίτρινα γιλέκα) έχει συσσωρεύσει πάνω από 22.000 μέλη σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από τη δημιουργία της.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι διαδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου συμπίπτουν με τη Διακυβερνητική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση που πραγματοποιείται στο Μαρακές του Μαρόκου, υποδεικνύοντας ότι οι Βρυξέλλες θα μπορούσαν να δουν ενισχυμένη δραστηριότητα καθώς οι Ευρωπαίοι κατεβαίνουν στο παγκοσμιοποιημένο οχυρό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην καταστροφική συμφωνία.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYk9r5_9bYU86ZFu_1BetgmuL16uBjQCF1kUybYPAM6b1QLAYmWNtfs7kCNb32fkBB1M-9HWIicpQHs9DjSFHsXrOcJRGnpSdf200vqQnvhPpR7-BOpmfQbegj5uhEg58l7Rjge-Uyd81A/s400/GW-Akt4-15.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_8ZauHFrQaRbunZj5hyphenhyphenIRYDZ4JEZZrtWsmX3PR3wPSdTFALfAG3BkoGB35hwRBRL2R08mP9QP0bTdn7RZhHBn_uENb55Cgl19Z1VYoHSCjNfBpkJJFhBRZBBNEBtXjHGxVO_7OuWZoya-/s400/GW-Akt4-20.jpg
 «Αυτό το Σάββατο θα γίνει μια νέα διαδήλωση από τα κίτρινα γιλέκα στις Βρυξέλλες», δήλωσε ο βελγικός δημοσιογράφος Tom Lallemand στην Infowars Europe. «Πιστεύω ότι οι αρχές και η αστυνομία φοβούνται πραγματικά ότι θα κλιμακωθεί ξανά, όπως και την περασμένη εβδομάδα όταν πυρπολήθηκαν δύο αστυνομικά αυτοκίνητα».
«Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διαθέτει περισσότερους από 1.000 αξιωματικούς ασφαλείας και ζητά από όλους να αποφύγουν τις Βρυξέλλες όσο το δυνατόν περισσότερο – λίγο δύσκολο, διότι θα υπάρξει πολιτικό γεγονός το Σάββατο για διαμαρτυρία ενάντια στο Σύμφωνο Μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών στο Μαρακές. Πολλοί πολιτικοί όπως ο Marine Le Pen και ο Steve Bannon έρχονται να μιλήσουν εκεί. Αναμένεται  μια πολύ χαοτική μέρα στις Βρυξέλλες. »
The Truth About the ‘Yellow Vest’ Protests
 Οι Γάλλοι είναι εξοικειωμένοι με τις επαναστάσεις. Οι Illuminati του Rothschild ήταν πρωταγωνιστές στη Γαλλική Επανάσταση από το 1789, και σχεδόν όλες τις επαναστάσεις από το 1776. Αυτή είναι μια χρωματική επανάσταση. Πίσω από όλες τις προηγούμενες χρωματικές επαναστάσεις και την Αραβική Άνοιξη, ήταν η Ανοιχτή Κοινωνία του Illuminatus George Soros.
Αυτή η επανάσταση είναι πολύ καλά οργανωμένη ώστε να μην έχει ηγέτη. Ακόμη και το γεγονός ότι δεν είναι γνωστή η ηγεσία δείχνει  ότι είναι  ο  Σόρος. Αν δεν υπάρχουν χρήματα, καμία οργάνωση και καμία ηγεσία πίσω από ένα κίνημα, τότε δεν γίνεται καμία επανάσταση. Απλά από τους ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό.
Πίσω από τη εξέγερση του Μαϊντάν και το πραξικόπημα στην Ουκρανία ανήκε στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και επένδυσε 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Με αυτούς τους πόρους μπορείτε να πετύχετε μια «επιτυχημένη» ανατροπή.
GILETS JAUNES : LA GRANDE MANIPULATION (EXTRAIT)
 Les gilets jaunes, énièmes marionnettes de la dictature
 Ήταν θωρακισμένα οχήματα με τη σημαία της ΕΕ πάνω σε αυτά, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν το Σάββατο εναντίον των Κίτρινων Δυτικών και έχουν ισοπεδώσει τα οδοφράγματα. Αντί να φέρει τη γαλλική σημαία Tricolore, τα οχήματα έφεραν τη σημαία της ΕΕ, κάτι που είναι ένα σημάδι ότι ο στρατός της ΕΕ βρίσκεται ήδη εκεί  καταδεικνύοντας ενάντια στους διαδηλωτές και των πολιτών της ΕΕ.
           https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEIPnSAGhYJ4NbwZM9Zn_5JFzoQn_VONPYgiTIwgzNpm-6kayCPHvP9k_XsBLIYBVFbciIUlJIKIYG9wy8N08GASRRKj3Beb4Lg6rrSimsy56lS-6HvPr_yvV0EJwsLwqCDdpH1oFGr_Cf/s1600/GW-Akt4-25.jpg
 Τι αναζητεί η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ένα γαλλικό αστυνομικό αυτοκίνητο, εκτός αν πρόκειται να εντοπίσει μια από τις χώρες της ΕΕ; Είναι τα ήδη συγκαλυμμένα στρατιωτικά οχήματα του στρατού της ΕΕ για μαζικό έλεγχο; Διαφορετικά δεν θα είχαν κανένα γαλλικό εθνικό έμβλημα σε αυτά!
Για να ανακεφαλαιώσουμε, το σύνταγμα της ΕΕ, η οποία μεταμφιέζεται και ψεύδεται ως τη Συνθήκη της Λισαβόνας, προβλέπει τη χρήση των δυνάμεων ασφαλείας από τις χώρες μέλη της ΕΕ για την καταστολή της εξέγερσης πριν και αυτοί  «μπορούν» να παραδώσουν θανατηφόρες βολές, ή περίπλοκα, σκοτώνοντας αντάρτες, διαδηλωτές που απεργούν, διότι είναι επιτρεπόμενο
Τον Νοέμβριο, η Μέρκελ είπε: «Οι μέρες που μπορούμε να στηριχτούμε ανεπιφύλακτα σε άλλους έχουν τελειώσει», προσθέτοντας, «Πρέπει να δουλέψουμε σε ένα όραμα για μια ημέρα να δημιουργήσουμε έναν πραγματικό ευρωπαϊκό στρατό».
Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Mακρόν  δήλωσε στη Γαλλική Ραδιοφωνία Ευρώπης ότι οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να προστατευθούν χωρίς έναν «πραγματικό ευρωπαϊκό στρατό». Η ιδέα ενός στρατού της ΕΕ δεν είναι νέα – καθώς και οι δύο Εμμανουήλ Μακρόν και η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασαν την ιδέα και ζήτησαν τη δημιουργία της.
Ήταν τα οχήματα που αντέδρασαν με σημαία της ΕΕ τα πρώτα σημάδια ενός στρατού της ΕΕ που λειτουργεί στη Γαλλία ή υπάρχουν άλλες εξηγήσεις για την παρατήρηση;Επομένως, δεν έχουμε δει ποτέ τη σημαία της ΕΕ σε όχημα της αστυνομίας σε μια χώρα της ΕΕ, επειδή οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πάντα οργανωμένες σε περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο.
Αντ ‘αυτού, τον Δεκέμβριο του 2007, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ευρώπης συνήψαν τη Συνθήκη της Λισαβόνας υπό την πορτογαλική Προεδρία, η οποία τέθηκε σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2009. Επειδή η ΕΕ είναι δημοκρατική … είναι το μεγαλύτερο ψέμα.
EUDSR – Ευρωπαϊκή Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών – παγκοσμιοποιητές και αριστεροί φασιστές στο τιμόνι των οικονομικών εγκληματιών. Ο Bilderberger Macron είναι μια κούκλα Rothschild, επειδή εργάστηκε στο παρελθόν για την Τράπεζα Rothschild. Αυτό που κάνει μόνο εξυπηρετεί την αριστοκρατία χρήματος.

Marine Le Pen calls on Macron to act, not just increase security 

 Θα δείτε, ότι η Deutsche Bank δεν θα χρεοκοπήσει, αλλά ο φορολογούμενος θα πρέπει να τους σώσει ξανά. Η Commerzbank έχει ήδη σωθεί από τον φορολογούμενο, επειδή το κράτος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών και Bilderberger Olav Scholz, η Deutsche και η Commerz θα πρέπει να συγχωνευθούν και στη συνέχεια να κρατήσουν τις περισσότερες μετοχές του κράτους.
Λόγω των ολοένα και υψηλότερων φόρων, θα αφαιρέσετε τα χρήματα για να τα δώσετε στο αστέρι της τράπεζας. Οι GiletsJaunes το έχουν καταλάβει και πηγαίνουν ως εκ τούτου, στους δρόμους. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για οχήματα που ανήκουν στο «Groupement blindé de gendarmerie mobile» ή στην «Armored Mobile Gendarmerie Group», μια γαλλική στρατιωτική μονάδα που αναπτύσσεται σε εμπόλεμες ζώνες, όπως στους πολέμους στο Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν ή την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
                                https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3Hcvy7zTk0IJpnR1dsEvGKXJmB5WMnpdPAlKs31wefi8gK9ib88UuGtkikmYPHBmkPcpAZ1TiTE8gN6O8symYBerCjl831wY4RSut9H-IeCq_YbD-BRwZVCCcYwnPQN2bfFYrIJXdfcnL/s1600/GBGM.png
Η επίσημη αποστολή της δύναμης αυτής είναι, να αποκαταστήσει την τάξη μετά από στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό και να την κρατήσει. Η σημαία της ΕΕ είναι για αυτά τα οχήματα, για αυτές τις ξένες αποστολές. Συνεπώς, ΔΕΝ είναι εσωτερική αστυνομική δύναμη, αλλά μπορεί πράγματι να αποτελέσει πρόδρομο του στρατού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε κάθε περίπτωση, αντί των εκτός ΕΕ, τα τεθωρακισμένα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν εσωτερικά στη Γαλλία κατά της κίτρινης δύσης το Σάββατο. Είναι χαρακτηριστικό πώς αυτά που γίνονται σήμερα στο Παρίσι και που προβλέπεται ότι θα έχουν και συνέχεια πιθανός αιματηρή μέχρι τα Χριστούγεννα είχαν απεικονιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού ’The Economist’ πριν από ένα χρόνο.
Συγκεκριμένα  απεικονίζονται  κίτρινες μορφές που σίγουρα ανάγονται στα σημερινά κίτρινα γιλέκα να προβάλλονται εν μέσω ταραχών. Το σχέδιο όπως παρουσιάζεται είναι κατά κάποιο τρόπο επαναλήψεις τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
Το γεγονός αυτό θα κλονίσει την κοινή γνώμη και θα δώσει έδαφος στην επιβολή σκληρών κατασταλτικών μέτρων και στο τέλος στρατιωτικού νόμου με την σπιθισμένη δικαιολογία της διασφάλισης της τάξης και της ειρήνης.
Voilà donc le masque de la CIA qui vient de tomber.C’est qui les complotistes? Partagez en masse!
Όλο αυτό μας θυμίζει την αποκάλυψη όπου ο ειρηνοποιός θα είναι και ο αντίχριστος.
                                              https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_jSkeJP2HSSz3w5k4b5GbOdGqqhZhJ-EfsnaA4iKj8DwQwzZ71Lv43yo8KT-XVDFfrkmpbKFofHogRLPXNYKrWMGtZ1TyVNJ0O_2uDf8cNTASrkWtszUYAbtWA43NsYHL5ECwGk7BB8w/s1600/The+Hermit.JPG
https://i.ytimg.com/vi/FzmBONU4SEw/maxresdefault.jpg
gilets jaunes! preuve que le mouvement est organisé par vos maitres!
https://www.youtube.com/watch?v=_9VxLpCICGs GJ
Acte 4 : Un Général de corps d’armée passe du côté des Gilets Jaunes !
3EME GUERRE MONDIALE GARANTIE PAR LES ÉLITES ! Inévitable ! THE ECONOMIST CARTES ILLUMINATI !!

nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com