Translate

Επί δεκαετίες ΜΚΟ του ερπετοειδούς Σόρος έκαναν ανθελληνική χρηματοδότηση για το Σκοπιανό vids

Μέχρι πρότινος η πλειοψηφία απαξίωνε οποιαδήποτε θεωρία περί ανθελληνικής χρηματοδότησης ύποπτων ΜΚΟ στο Σκοπιανό.
Ωστόσο σήμερα, ελέω ραγδαίων εξελίξεων στα εθνικά θέματα, η αλήθεια , έστω και καθυστερημένα, βγαίνει στο φως.
Στο στόχαστρο μπαίνουν φυσικά διάφορες «βρώμικες» ΜΚΟ , διακλαδώσεις των οποίων οδηγούν στον «φιλάνθρωπο» δισεκατομμυριούχο , Τζορτζ Σόρος.
Ο Σόρος μιλά αυτοπροσώπως για τα Βαλκάνια – Έρχεται Βαλκανική Επαρχία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη; 
Εκατομμύρια επί εκατομμυρίων χορηγούνται κάθε χρόνο στα Σκόπια προκειμένου να ενισχυθεί η ανθελληνική προπαγάνδα στο Μακεδονικό ζήτημα. 
Υπολογίζεται πως τα εν λόγω ιδρύματα από το 1992 (χρονιά ορόσημο για το Μακεδονικό) έως και το 2016 χορηγούσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια, αποκλειστικά για μία και μόνο δουλειά:
Την ανθελληνική προπαγάνδα στα Βαλκάνια μέσω του Σκοπιανού. 
«Μεγάλος χρηματοδότης» φέρεται να είναι τα ιδρύματα του Τζ.Σόρος «Open Societies» (Ανοικτές Κοινωνίες), παραρτήματα των οποίων λειτουργούν τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα!!
Πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη «τρέχουν» αρκετά προγράμματα του «Οpen Societies», ένα εκ των γνωστότερων είναι το «Solidarity Now», αφοσιωμένο στην ένταξη των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. 
Xαρακτηριστική επίσης είναι και η μαρτυρία του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Ιωάννη Κοραντής, η οποίος έκανε λόγο για «τακτικές χρηματοδοτήσεις» από ΜΚΟ του Σόρος , άλλες φορές φανερά και άλλες στα κρυφά. 
Κρίνοντας από τις υπογραφές που έπεσαν πριν από μερικούς μήνες στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τελικά οι παραπάνω χρηματοδοτήσεις φαίνεται πως….έπιασαν τόπο. 
Μένει να δούμε και την συνέχεια:
*Σημείωση: Όλα τα παραπάνω φάνταζαν μέχρι πριν λίγο καιρό «συνομωσιολογικά και τραβηγμένα» από αρκετούς. Δυστυχώς σήμερα αποτελούν μία πραγματικότητα που έρχεται στο φως. 
spy  από  el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com