Translate

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον ΜΜΕξαπάτησης – Το σιωνιστικό CNN, κατέθεσε αγωγή κατά του Λευκού Οίκου

Σίγουρα θα θυμάστε την εποχή που τα αμερικανικά ΜΜΕ, αγαπούσαν ιδιαίτερα τον Λευκό Οίκο. Αυτό πλέον έχει αλλάξει, αφού πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι ούτε ο πολεμοχαρής Μπους, ούτε ο δήθεν ειρηνοποιός Ομπάμα.
Ο Εθνικιστής Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι αρεστός. Τα ΜΜΕ έχουν ανοίξει πόλεμο εναντίον του, με τα fake news που προωθούν. Ο Τραμπ πλέον δεν μπορεί να ανεχτεί την προπαγάνδα ορισμένων ΜΜΕ.

Η κόντρα του Αμερικανού προέδρου, με το CNN

Αγωγή εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ κατέθεσε σήμερα το CNN για την ανάκληση της δημοσιογραφικής διαπίστευσης του Τζιμ Ακόστα, ανταποκριτή στον Λευκό Οίκο, οι ερωτήσεις και τα ρεπορτάζ του οποίου ήτανσυχνός στόχος επικρίσεων εκ μέρους του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πράγμα λογικό αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, έκανε προπαγάνδα εναντίον του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου.
«Ζητήσαμε από το δικαστήριο να δώσει αμέσως εντολή να επιστραφεί το πάσο του Τζιμ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CNN.
«Ενώ η αγωγή είναι συγκεκριμένα του CNN και του Ακόστα, αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα.

Αν δεν αμφισβητηθούν, οι ενέργειες του Λευκού Οίκου θα έχουν επικίνδυνες συνέπειες για οποιονδήποτε δημοσιογράφο καλύπτει τους αιρετούς αξιωματούχους μας».

Ποιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει. Τα ΜΜΕ που είναι φιλικά προς την Νέα Τάξη η οποία επιθυμεί την καταστροφή των Εθνών-Κρατών, δεν είναι φιλικά προς την παλαιά Τάξη (Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια) την οποία εκπροσωπεί ο Τραμπ.

Ο τωρινός Αμερικανός πρόεδρος είναι Εθνικιστής και δεν το κρύβει. Δεν είναι ούτε πολιτικά ορθός, ούτε δήθεν ανθρωπιστής!!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com