Translate

Ενισχύονται τα προγράμματα μίσθωσης διαμερισμάτων για μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με ξένες παροχές! vid

Μιας και ήδη τα πρώτα πειράματα σε ελληνικές πόλεις όπως είναι η Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα και η Λάρισα πέτυχαν , η μίσθωση διαμερισμάτων περνάει σταδιακά σε επόμενο στάδιο:Ποσότητα και γεωγραφική εξάπλωση. Εδώ και αρκετό καιρό, οργανισμοί για το
λαθροπροσφυγικό υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης , της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ή ακόμη και ορισμένων ΜΚΟ έχουν ήδη αρχίσει να «οργώνουν» την ηπειρωτική Ελλάδα για συνεργασίες με Δήμους και ιδιώτες. Συνεργασίες ως προς τι; Μα φυσικά για την επίτευξη του επόμενου βήματος φιλοξενίας μουσουλμάνων λαθρο το οποίο είναι ασφαλώς η στέγασή τους. Τα ηπειρωτικά έρχονται σε πρώτο πλάνο, με το αρμόδιο Υπουργείο να έχει ήδη ανακοινώσει τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα για στέγαση μουσουλμανικών πληθυσμών τις προσεχείς βδομάδες
 .



Την ώρα που οι Έλληνες δεν αντιδρούν αλλά αντιθέτως...συνηθίζουν στην ιδέα της ένταξης των μεγάλων «προσφυγικών» μουσουλμανικών πληθυσμών.

Σε καιρούς που «δεν ανοίγει ρουθούνι» ακόμη και για σοβαρά εθνικά 
θέματα, η επόμενη φάση του προσφυγικού εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των
 νωχελικών Ελλήνων.

Χαρακτηριστικά επί τούτου ο Υπουργός λαθροΜεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, δήλωσε τα παρακάτω:
«Από την 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσει νέο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει άλλες 7.000 θέσεις φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ολοκληρώθηκε ένα πρώτο στάδιο που αφορά τη δημιουργία 10.180 θέσεων φιλοξενίας στην ενδοχώρα σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία, εκ των οποίων οι 5.000 είναι σε διαμερίσματα.
Συγχρόνως, έχουμε ανεβάσει κατά 30% και τώρα είναι ακόμα καλύτερα την ταχύτητα των αποφάσεων της εξέτασης ασύλου και 60% τις επιδόσεις».
Μάλιστα ο κ.Βίτσας προανήγγειλε δραματική αύξηση των θέσεων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα κατά το σενάριο που οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία δεν μειωθούν.
«Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια γιατί θα χρειάζονται κάθε χρόνο 20.000 νέες θέσεις φιλοξενίας στην ενδοχώρα».
Αναλογίζεται λοιπόν κανείς τι θα συμβεί στο υπαρκτό σενάριο όπου θα αυξηθούν περαιτέρω οι ροές από την Τουρκία;
Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο αρμόδιο Υπουργός δεν αναφερόταν σε όλες τις προσφυγικές ροές, παρά μόνο από τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου , όπως είναι η Σάμος.
Προφανώς και για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που μπαίνουν με αυξητικούς ρυθμούς παράνομα στην χώρα μας από το «πέρασμα του Έβρου» θα αναζητηθεί αργά ή γρήγορα μία λύση προσανατολισμένη στην στέγαση σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία. 
Θυμίζουμε εξάλλου πως με την διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα συνεχιστεί και μάλιστα θα ενταθεί η  χρηματοδότηση του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα ESTIA και κατά το 2019. 
Οι δοκιμές έχουν γίνει και πολλοί Έλληνες όχι μόνο δέχθηκαν , αλλά μάλιστα….καλωσόρισαν τα προγράμματα αυτά, χρηματοδοτούμενα ως επί το πλείστον από ξένα κεφάλαια.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com