Translate

Τι άνθρωποι, τι ρομπότ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα, της ιδεολογικής κατήχησης – Οι αυτοματοποιημένοι δούλοι, περιμένουν στην σειρά vid

Στην περίεργη εποχή που ζούμε, σχεδόν τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Η λογική, έδωσε την θέση της στην πολιτική ορθότητα, ενώ οι άνθρωποι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Η ιδεολογική κατήχηση που κάνουν τα σχολεία και τα διάφορα ΜΜΕ, έχει
επηρεάσει ένας μεγάλο μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Για παράδειγμα, όλοι έχουμε δει εικόνες παράλογες, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι υποστηρικτές της δήθεν προόδου, οι οποίοι λειτουργούν σαν ρομπότ στην κυριολεξία. Θα τους ακούσετε (τους Αριστερούς) να μιλάνε για την ταξική πάλη, για τον κακό Καπιταλισμό, για τον….κακό Τραμπ και γενικότερα για το απρόσωπο κεφάλαιο που ορίζει τις ζωές μας. Αντίστοιχα θα ακούσετε κάποιους άλλους (τους Δεξιούς), να μιλάνε για την Θρησκεία, την πατρίδα κλπ, που ακολουθούνε τυφλά.
Σαν να μην έφτανε, που λένε τα ίδια πράγματα, έχουν και το ίδιο χρώμα στην φωνή τους. Είναι λες και είναι προγραμματισμένοι να λένε, πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Το ίδιο κάνουν όσοι υποστηρίζουν οποιαδήποτε ιδεολογία.
Στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες NPC. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι αυτόματοι, δεν τους χειρίζεται κάποιος άνθρωπος δηλαδή και απλά υπάρχουν ώστε να γεμίζουν τον κόσμο του παιχνιδιού ή για να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις.
Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, αφού η πλύση εγκεφάλου έχει κάνει πολλούς ανθρώπους στην κυριολεξία ρομπότ, χωρίς προσωπικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για την Νέα Τάξη της δήθεν προόδου, οι άνθρωποι να μην διαφέρουν μεταξύ τους.
Κατάντησαν οι άνθρωποι, να μην δέχονται την ίδια τους την ύπαρξη στην ουσία. Κατάργησαν τις προσωπικές τους ελευθερίες, ρομποτοποίησαν τις σκέψεις τους και φυσικά αφέθηκαν στην αγκαλιά του Παγκόσμιου Κράτους.
Σημείωση
Ανάμεσα στα δύο (Νέα Τάξη – Παλαιά Τάξη), υπάρχει το χειρότερο και το λιγότερο χειρότερο. Είναι προτιμότερο να ακολουθεί κανείς μια θρησκεία και μια πατρίδα (Παλαιά Τάξη), παρά την άθεη και απρόσωπη οντότητα που πολύ απλά θα μπορούσαμε να ονομάσουμε Αριστερά (Νέα Τάξη). Σε έναν ιδανικό κόσμο, είναι προφανές ότι δεν θα ακολουθούσαμε ούτε την Αριστερά τυφλά αλλά ούτε και την Δεξιά.                                                                                  el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com