Translate

ΤΟ EURAFRICAislam ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ vids. WAKE UP EUROPA

Eurafrica is Europe’s Destiny… and here’s why
Το κίνημα της Elite πίσω από τη μαζική μετανάστευση
The Elite’s Motive behind Mass Immigration
Επίθεση τζιχάντ με μαχαίρι στη Γερμανία: Αφγανός μουσουλμάνος αιτών άσυλο μαχαιρώνει τυχαίους ανθρώπους στους δρόμους της Ράβενσμπουργκ
Random people stabbed in Ravensburg Germany
Η Ελλαδα θα πνιγει από λαθροϊσλαμ
ΕΛΛΑΔΑ: Οι μουσουλμάνοι ελεύθεροι που θέτουν ως πρόσφυγες στο νησί της Λέσβου πετάνε τα δωρεάν γεύματα τους για να διαμαρτυρηθούν για τα τρόφιμα
Ένα βίντεο που εξοργίζει τους Έλληνες πολίτες απελευθερώθηκε από το στρατόπεδο προσφύγων Moria στο νησί της Λέσβου. Παρουσιάζει θυμωμένους μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες που θέλουν να πετάξουν τα γεύματα στο δρόμο επειδή δεν τους αρέσουν τα τρόφιμα και τα δωρεάν καταλύματα.
Η ρίψη τροφίμων ήταν ένας τρόπος για τους κατοίκους του καταυλισμού να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνθήκες διαβίωσής τους. Για τους Έλληνες είναι πολύ αμφιλεγόμενη, όπως σήμερα, πολλοί Έλληνες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ικανοποιήσουν ακόμη και τις βασικές τους ανάγκες όπως τα τρόφιμα και ένα σπίτι.
Στο νησί, «οι γυναίκες φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, κρατάμε τα παιδιά μας στα σπίτια μας» καθώς το νησί μετατρέπεται  από τη συνεχιζόμενη επικίνδυνη κατάσταση με τους μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες.
Angry refugees throw away food in Greece
Αλλά αυτό δεν είναι  όλο. Τον Ιούλιο του 2017, παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι εισβολείς πυροδότησαν το δικό τους στρατόπεδο μεταναστών στο νησί της Λέσβου. Προφανώς, πολλοί ήταν θυμωμένοι ότι απέρριψαν τα αιτήματά τους για άσυλο. Έτσι έκαναν ό, τι κάνουν οι μουσουλμάνοι όταν δεν φτάνουν.
Migrants set fire to Greek migrant camp after asylum claims were rejected
Έκαναν το ίδιο πράγμα σε άλλο στρατόπεδο προσφύγων στη Λέσβο το Οκτώβριο του 2016. Οι μουσουλμάνοι ελεύθεροι μεταφορείς, κυρίως από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές (που δεν είναι ούτε μια χώρα που έχει υποστεί διάτρηση από τον πόλεμο), διαταράσσονται από τις καθυστερήσεις στην επεξεργασία των αιτημάτων τους για άσυλο. Έχουν πυρποληθεί οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO).
Περίπου 70 μουσουλμάνοι παράνομοι αλλοδαποί έριξαν βράχους και έκαψαν κουβέρτες σε δοχεία μέσα στο στρατόπεδο Moria, βλάπτοντας έναν αριθμό από αυτούς. Ένας εκπρόσωπος του EASO δήλωσε ότι οι διαδηλωτές είχαν εκτοξεύσει βόμβες πετρελαίου, ενώ συνεντεύξεις με μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο έλαβαν χώρα. Οι διαδηλώσεις ξεσπούν συνεχώς ανάμεσα στους μουσουλμάνους παράνομους αιτούντες άσυλο, περισσότεροι από 15.000 από τους οποίους στεγάζονται σε υπερπλήρεις καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά.
Fire at Greek migrant camp as frustrations boil over
Η Ελλάδα είναι μια δημοφιλής πύλη για αφρικανικούς μουσουλμάνους παράνομους αλλοδαπούς που προσπαθούν να φθάσουν στους παράδεισους ευημερίας της Δυτικής Ευρώπης. Ενώ περιμένουν ταξιδιωτικά έγγραφα και δωρεάν μεταφορά στο βορρά, προκαλούν χάος και χάος στα στρατόπεδα κράτησης της Κω, τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο και προκαλούν φόβο στους κατοίκους των γύρω γειτονιών όπου στεγάζονται.
D04 – «Suffering Greece» – Refugee crisis in EU
«Μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα», παραπονιούνται οι παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι εισβολείς που κάθονται στο νησί της Λέσβου στην Ελλάδα.
Τουλάχιστον 3.000 μουσουλμάνοι εισβολείς που προσβάλλουν ως πρόσφυγες ζουν στη Μοριά, μια πρώην στρατιωτική βάση λόφου όπου ισχυρίζονται ότι οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι αποδεκτές, καθώς περιμένουν για μήνες το λόγο για το μέλλον τους. Η υπηρεσία προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών και άλλοι διεθνείς οργανισμοί απαιτούν από την Ελλάδα να βελτιώσει τις συνθήκες στις υπερπλήρεις εγκαταστάσεις της.
Migrant deaths prompt work at Greek camp
Η λύση είναι όχι στις αυτοκτονίες από απελπισία εξαιτίας του συστήματος αλλά:
https://southfront.org/wp-content/uploads/2017/02/Bom.jpg

http://www.drarthurcassidy.com/wp-content/uploads/2017/06/Suicide-Bombers.jpg
https://www.enca.com/sites/default/files/WEB_PHOTO_bomb_3.jpg
Σκότωσαν εν ψυχρώ έναν άντρα στην Νίκαια οι αγαπημένοι…….
Migranten schlagen einen Weißen in Nizza tot
Mord in Nizza Horror Video „Wir haben ihn zerstört!“ Attentat von Moslems
Γερμανία: Επόμενη επίθεση τζιχάντ με μαχαίρι και τρομοκρατία! Στο Ravensburg, ένα 19χρονο Αφγανικό αγόρι έχει μαχαιρώσει και τραυμάτισε τρεις άνδρες με μαχαίρι κρεοπωλείου. Ο άντρας έτρεξε μέσα από την ζώνη του πεζοδρομίου και είχε μαχαίρωσει αδιάκριτα. Τρεις τραυματίες, ένας από αυτούς τραυματίζεται σοβαρά!
Γερμανία: Ένα 17χρονο κορίτσι βιάστηκε βίαια στο Pferdemarkt
Welcome to Europe
https://pp.userapi.com/c847217/v847217339/f544b/VThIKU48QNU.jpg
https://pp.userapi.com/c847123/v847123705/1007a1/wasjkspnUdg.jpg
https://pp.userapi.com/c845419/v845419441/afafe/lePGfMBvlfQ.jpg

https://pp.userapi.com/c846522/v846522047/101550/vNao_Yfu09k.jpg
Ο Ερντογάν στην Γερμάνια: ήρθα για να σας δείξω τι πρέπει να γίνει πώς πρέπει να γίνει, γενικά εμείς θα έχουμε το πάνω χέρι και εσείς θα εκτελείτε τις απαιτήσεις μας.
Erdogans Besuch: mit islamischen Grüßen
Γερμανία: Η απόλυτη αίσθηση-καλή ατμόσφαιρα hijab-niqab στο Jungfernstieg στο Αμβούργο. Ο εξισλαμισμός είναι ένας μύθος!
Γερμανία: Ακόμη και στο κέντρο της πόλης του Ντίσελντορφ, οι αστυνομικοί είχαν για άλλη μια φορά εκπλαγεί με τη συνηθισμένη και καθημερινή δόση του εμπλουτισμού. Ο άνθρωπος που γράφει ταινίες λέει ότι παίρνει τον τύπο στο αεροπλάνο και απλά τον ρίχνει πάνω από την έρημο. Η αστυνομία δεν διασκεδάζει.
Οι εκκλησίες θα γίνουν όλες τζαμιά
Aus Kirche wird Moschee – „Eine Islamisierung findet nicht statt“
Το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης – Έμπολα – Viral Νέα Από τη Γερμανία
Der Globale Migrations-Pakt erklärt – Ebola – Viral News From Germany
Οι άτεκνοι που κυβερνούν την Ευρώπη
https://pbs.twimg.com/media/DoLogn3X0AAbNQz.jpg:large
 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com