Translate

Δεν μασάει τα λόγια του ο Ντ.Τραμπ για τα καραβάνια λαθρομεταναστών: «Σας περιμένει ο Αμερικανικός στρατός»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιδρά στην στοχευμένη είσοδο πολλών χιλιάδων καραβανιών με λαθρομετανάστες από την Νότια Αμερική.
Ο συνολικός αριθμός των Αμερικανών στρατιωτών που θα αναπτυχθούν στα
σύνορα με το Μεξικό θα μπορούσε να ανέλθει σε χιλιάδες, ωστόσο δεν υπάρχει προς το παρόν οριστική απόφαση, ανέφερε σήμερα ένας Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, διατυπώνοντας μια πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση για το μέγεθος των δυνάμεων σε σχέση με τους 800-1.000 στρατιώτες που είχαν αρχικά προβλεφθεί.
Το Πεντάγωνο απέφυγε να σχολιάσει σχετικά με τον πιθανό αριθμό στρατιωτών, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της αποστολής που στοχεύει στο να ενισχύσει τη μάχη του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά των λαθρομεταναστών που ταξιδεύουν πεζή προς τις ΗΠΑ. 
«Εισβολή» χαρακτηρίζει ο Τραμπ την επικείμενη είσοδο χιλιάδων καραβανιών στις ΗΠΑ -
Δείτε τι έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως δεν μασάει τα λόγια του:
Many Gang Members and some very bad people are mixed into the Caravan heading to our Southern Border. Please go back, you will not be admitted into the United States unless you go through the legal process. This is an invasion of our Country and our Military is waiting for you!

«Εισβολή στη χώρα» χαρακτηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, το καραβάνι λαθρομεταναστών που κατευθύνεται στα νότια σύνορα της χώρας από το Μεξικό.
«Το καραβάνι φτάνει στα νότια σύνορά μας. Παρακαλώ, να γυρίσετε πίσω, δεν θα γίνετε δεκτοί στις ΗΠΑ, εκτός αν θέλετε μέσω της νόμιμης διαδικασίας. Είναι μία εισβολή στη χώρα μας και ο στρατός μας σας περιμένει», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Τραμπ.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com