Translate

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ «ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΤΑ ΠΑΡΑ ΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙ ''ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ'' ΑΛΛΑΓΗΣ κ.ά, vids

Φωτιές, πλημμύρες, σεισμοί και καταποντισμοί στην βόρεια Ευρώπη, τροπικές θερμοκρασίες και στην μέσα Ανατολή, χιόνα, όλα αυτά φαινόμενα που πυκνώνουν
τον τελευταίο καιρό αναστατώνοντας τις ισορροπίες του πλανήτη και βασανίζοντας και εξοντώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους.
Ποιος όμως μπορεί να γνωρίζει ότι πλέον ο καιρός και τα απότομα καιρικά φαινόμενα είναι γεγονότα που επεξεργάζονται και εξαπολύονται με ειδικές σύγχρονες τεχνολογίες για συγκεκριμένους σκοπούς που εξυπηρετούν την παγκόσμια ελίτ??
Και όμως συνεχώς καινούργια στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από ειδικούς ριψοκίνδυνους… ερευνητές δείχνουν ότι κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν συμβαίνει.
Το 1961 ο τότε πρόεδρος τον Ηνωμένων Πολιτειών John F. Kennedy, είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την ύπαρξη σύγχρονης τεχνολογίας ικανής να προκαλεί καιρικά φαινόμενα.
Μάλιστα είχε ομολογήσει ότι η δυνατότητα πρόκλησης απότομων καιρικών φαινομένων με καταστρεπτικές συνέπειες είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια αυτών που τα προκαλούν.
Τελευταία που στην Ιαπωνία ένας θανατηφόρος καύσωνας στοίχησε την ζωή σε 80 ανθρώπους ενώ απότομες πλημμύρες έπνιξαν άλλες δεκάδες όπως ομολόγησε ένας γνωστός Ιαπωνέζος επιστήμονας , ήταν καιρικά φαινόμενα που είχαν προκληθεί με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
JFK Forecasts Weather Control at 1961 UN General Assembly
Lyndon Johnson control the weather, to control the world ! 1962
«He who controls the weather,controls the world»..weather weapons-History channel 2/3
HAARP Greece-Athens
Οι περισσότεροι επαγγελματίες μετεωρολόγοι, στο παρελθόν είχε απορρίψει την ιδέα ότι οι βόμβες υδρογόνου είχαν προκαλέσει τον καιρό. Αλλά με την προοπτική καθορισμένων πειραμάτων που σχεδιάστηκαν για να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές, προειδοποίησε ότι «η δυστυχισμένη κατάσταση της θεραπείας είναι χειρότερη από την ασθένεια».
Στο παρελθόν είχε απορρίψει την ιδέα ότι οι βόμβες με υδρογόνο είχαν επιπτώσεις στον καιρό. Αλλά με την προοπτική καθορισμένων πειραμάτων που σχεδιάστηκαν για να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές, προειδοποίησε ότι «η δυστυχισμένη κατάσταση της θεραπείας είναι χειρότερη από την ασθένεια». Στο παρελθόν είχε απορρίψει την ιδέα ότι οι βόμβες με υδρογόνο είχαν επιπτώσεις στον καιρό. Αλλά με την προοπτική καθορισμένων πειραμάτων που σχεδιάστηκαν για να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές, προειδοποίησε ότι «η δυστυχής κατάσταση της θεραπείας είναι χειρότερη από την ασθένεια».
Οποιοσδήποτε σκεφτόταν τη σοφία της χάλκευσης του καιρού σε καιρό ειρήνης, τη χειραγώγηση της φύσης σε τεράστια κλίμακα για στρατιωτικούς σκοπούς, την θεωρούσε σαν μια απόλυτα νόμιμη εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης. Καθώς σχεδίαζε έναν πλήρη πόλεμο εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, κάθε δρόμος έπρεπε να εξερευνήσει. Ας διερευνήσουμε πώς οι επιστημονικοί σύμβουλοι των βασικών συμμάχων της Αμερικής στο ΝΑΤΟ είδαν τη συμμαχία να αγωνίζεται στο μέλλον.
Παρουσιάστηκαν πολλές ιδέες για τη δημιουργία καταστροφικών γεγονότων μέσω φυσικών διεργασιώ, κυρίως χρησιμοποιώντας βόμβες υδρογόνου ως πυροδότες. Στις συζητήσεις αυτές, που διεξήχθησαν ήδη από το 1960, κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το θεμελιώδες περιβαλλοντικό ερώτημα – μπορούν οι άνθρωποι να έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση στο παγκόσμιο περιβάλλον;
Η επιθυμία για νέα στρατιωτική τεχνολογία φαινόταν ιδιαίτερα επείγουσα από τις αρχές της δεκαετίας του ’60. Παρόλο που κατά κανόνα μέρος του Διεθνούς Γεωφυσικού Έτους, η εκτόξευση της Σοβιετικής Ένωσης του Sputnik τον Οκτώβριο του 1957 είχε σαφείς στρατιωτικές επιθέσεις. Όχι μόνο ξεκίνησε τη διαστημική κούρσα, αλλά πήγε επίσης τον αγώνα των εξοπλισμών σε ένα νέο στάδιο που περιελάμβανε δορυφόρους επικοινωνιών και διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Η εκτόξευση του Sputnik έκανε τον κόσμο μικρότερο και έκανε τα οράματα του μέλλοντος να φαίνονται πιθανά. Η αλήθεια του Buck Rogers για τα αμέσως μεταπολεμικά χρόνια επέστρεψε. Αλλά αυτό το κύμα τεχνολογικού ενθουσιασμού ήταν πιο σκούρο, γιατί αντί να έρχεται στην πατρίδα σαν μια παλίρροια πολεμικής νίκης, ήρθε ως ένας νέος ανταγωνισμός.
Για χρόνια οι Αμερικανοί προετοιμάζονταν για την εποχή των πυραύλων, συλλέγοντας δεδομένα σχετικά με την ατμόσφαιρα και τη βαρύτητα της γης πάνω από τους πόλους.
Οι Σοβιετικοί είχαν προφανώς διατηρήσει το ρυθμό. Ο Sputnik χρησίμευσε ως δικαιολογία για ένα ευρύ φάσμα έργων για τη χρησιμοποίηση επιστημονικών γνώσεων για την παραβίαση της φύσης σε μεγάλη κλίμακα.
Απελπισμένοι να βρουν το «όπλο του μέλλοντος”
Οι επιστήμονες είχαν ήδη επιτύχει μέτρια αποτελέσματα στην αύξηση των βροχοπτώσεων ή της εξάπλωσης ομίχλης. Αλλά αυτές οι επιτυχίες απαιτούσαν βέλτιστες συνθήκες και σίγουρα δεν μπορούσαν να προβάλλονται σε μια μεγάλη περιοχή ή σε μεγάλη απόσταση. Αλλά τι θα μπορούσε να γίνει με τον έλεγχο του κλίματος;
Διοικητής του FBI παραδέχτηκε τους χημικούς αεροψεκασμούς και τον δηλητηρίασαν
ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ: CHEMTRAILS HAARP ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙΡΟΥ 24′
Proof of Weather Modification: NASA, HAARP & Chemtrail Technology
This NASA Mega-Machine Creates Clouds with Artificial Rain

Proof of Weather Modification | NASA, HAARP & Chemtrail Technology ▶️
HAARP Scariest Weather Controlling Video Caught On Camera!
How and Why Are They Controlling The Weather ?
Is The Government Controlling The Weather?
Climate Engineering Insanity, Manufacturing Winter Weather With Tropical Moisture ( Dane Wigington )
Something STRANGE And UNSEEN Is Happening In Iowa… (2018)
Abnormal heat around the world. Record temperatures. Summer 2018. Breaking news. Special report.
DANGEROUS HAARP-Created Summer Heatwave 2018
How We’ll Control The Weather In 100 Years
Heat Waves Already, & All You Need To Know That It’s Temperature Modification Induced By Man
Is HAARP causing the Flooding In Japan 4.72 Million Evacuation & Heatwave
HAARP (Greek subs) προκαλεί τυφώνες, σεισμους, τσουναμι
Δέκα Τρόποι να πολεμήσεις την Νέα Τάξη των Πραγμάτων
Προσπαθήσαμε να οπλοποιήσουμε τον καιρό
Arming Mother Nature: The Birth of Catastrophic Environmentalism

Putin: Rusia demostrará que los huracanes son creados por el hombre – HAARP

nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com