Translate

Έχει ξεφύγει εντελώς η αναίδεια και η αισχρότητα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,.. ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ vids

Οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά να μας κτίσουν σπίτια και να μας δώσουν λεφτά για αυτόν τον λόγο θέλουμε να φύγουμε και να πάμε στην Γερμανία.:p

Muslim refugee: In Greece they don’t have enough money, therefore we want to go to Germany
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να πάει στη Γερμανία, όπου τα οφέλη ευημερίας είναι πολύ πιο γενναιόδωρα αν δεν μπορείτε να βρείτε ή δεν ενδιαφέρονται να εργαστούν.
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ακόμη και όταν ένας Αφρικανός μουσουλμάνος εισβολέας επιτίθεται και σχεδόν σκοτώνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, δεν τον κατηγορούν αλλα τον καταταζουν στους σχιζοφρενικους «ψυχικά άρρωστους», για αυτό και δεν φυλακιστηκε αυτός ο εγκληματίας. Η γυναίκα κατέληξε στην εντατική παραλίγο να τις στοιχίσει την ζωή, το μαύρο αγρίμι όχι μόνο την είχε ρίξει κάτω αλλά την κλώτσησε με δύναμη στο κεφάλι και στο λαιμό. Από θαύμα ζει η ταλαιπωρη γυναικα. Αυτά τα απολίτιστα αγρίμια θα τα καμαρώνετε και στις γειτονιές σας από εδώ και πέρα αν αφήσετε αυτήν την εγκληματική εισβολή στην χώρα να συνεχίζεται με το ρυθμό που γίνεται καθημερινά. Η δικαιοσύνη της Ευρώπης προστατεύει τους εγκληματίες και φυλακίζει τους τίμιους και καλούς πολίτες.
Violent anti European attacks by Schizophrenic African muslims quite common in Germany
Εν τω μεταξύ στη Σουηδία: οι Άραβες μουσουλμάνοι καθιστούν σαφές ποια θα είναι τα εξής:







🇸🇪 Meanwhile in Sweden: Arab makes it clear what they are up to:

"Listen you Swedish whore:
We Arabs are here to take over your fucking country!
So get down on your knees and suck my cock you little Swedish whore!"
Εν τω μεταξύ, στη σοσιαλιστική και φιλική προς τους πρόσφυγες Ισπανία. Οι παράνομοι μετανάστες επιτίθενται στην ισπανική αστυνομία, οι οποίοι φεύγουν αμέσως. Φανταστείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι τελικά θα είναι στην πλειοψηφία! Η επόμενη γενιά είναι πλέον εγκατεστημένη!
Τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει τα λιμάνια της με τα ταξί των παράνομων αλλοδαπών ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros, θέτοντας ως σκάφη διάσωσης, η νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας καλωσορίζει μάζες Αφρικανών κυρίως μουσουλμάνων παρανόμων με ανοιχτές αγκάλες. Φυσικά, δεν θα παραμείνουν στην Ισπανία, εκτός αν τα δωρεάν φυλλάδια και τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας είναι αρκετά γενναιόδωρα. Αλλά μπορούν εύκολα να φτάσουν στη Γερμανία ή τη Σουηδία από εκεί.
Spain Becomes Migrant Hotspot | Border Wall Stormed | Socialist Government Encouragement
Ιταλία: Στον σταθμό του μετρό «Porta Garibaldi» στο Μιλάνο, ένας παράνομος μετανάστης ήθελε να επιτεθεί μια νεαρή ιταλική κοπέλα, αλλά το κορίτσι μπόρεσε να τον απομακρύνει με σπρέι πιπεριού. Ευτυχώς αργότερα μπόρεσε να συλληφθεί χάρη στην καλή αστυνομική εργασία.








🆘‼🙋‍♀️🔥 : at the "Porta Garibaldi" subway station in Milan, an illegal migrant wanted to attack a young Italian girl, but the girl was able to fend off the scum with pepper spray. The scum could later be arrested thanks to good police work.
Στο Αμβούργο ένας λαθρο τα βάζει με 5 αστυνομικούς, τι θα γίνεται από εδώ και πέρα στους δρόμους της Ευρώπης αν δεν γίνει κάτι γρήγορα.
Hamburg germany police vs Alien Muslim Hamdi Nurhayat Ahmedov
Πολιπολιτισμός στην Γερμανία στους δρόμους στο Gelsenkirchen.
Massenschlägerei gelsenkirchen Horst teil 1
Massenschlägerei gelsenkirchen Horst teil 2
Αστυνομία του Τραμπ αντιμετωπίζοντας λαθρο
La polizia di Trump contro gli immigrati
Η βία των μεταναστών στη Γαλλία: Η ποικιλομορφία είναι η δύναμή μας!
Migrant violence in France: Diversity is our Strength!
Ιταλία: στον σιδηροδρομικό σταθμό Ferrara Νιγηριανοί αιτούντες άσυλο διώχθηκαν, που περιρικυκλώθηκαν και εσφάγησαν από τους συμπατριώτες τους με ένα τσεκούρι, στη συνέχεια πέθανε σε μια τεράστια λίμνη αίματος μέσα στην κατάπληξη των περαστικών.








🆘‼😯🔪 : at the train station in . Nigerian asylum seekers were persecuted, surrounded and slaughtered by his compatriots with an ax, then he died in a huge pool of blood amidst the consternation of the passers-by.
Γερμανία: ένας από αυτούς τους προσφύγες πολιτισμικού εμπλουτισμού της Μέρκελ- κτυπά έναν νεαρό Γερμανό με ένα μπουκάλι μπύρας με πλήρη ισχύ στο κρανίο! Φωνάζει: «Αυτό είναι για το Αφγανιστάν.» Για να είμαι ειλικρινής, όταν ξεκίνησε το βίντεο, εγώ αμέσως ήξερα τι συμβαίνει, Δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε αυτούς!



🆘‼🤬🔥 : one of these enriching Merkel-refugee beats a young German man with a beer bottle with full force on the skull! He shouts, "That's for Afghanistan." To be honest, when the video started, I immediately knew what is happening, you must never trust these scum!
Όταν ακούτε για μια μη αναγνωρισμένη μουσουλμανική «συμμορία νεαρών στο Βέλγιο» χρησιμοποιώντας γατάκια ως ποδόσφαιρο και σκοτώνοντας ένα από αυτά. Οι Βρυξέλλες προβλέπεται να γίνουν μουσουλμανική πλειοψηφική πόλη πριν από το 2030.

A bastard throw a kitten against a wall

 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com