Translate

Η Χριστιανική Ευρώπη αντιστέκεται – Το ΙΣΛΑΜ χάνει συνεχώς έδαφος vid


Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Ευρώπη. Είναι γνωστό ότι η Χριστιανική Ευρώπη έχει δεχθεί
πολλά χτυπήματα από το Ισλάμ και γενικότερα από τον Μουσουλμανισμό.
Σε μια εποχή που για κάποιους είναι προοδευτική, η πληθυσμιακή αλλά και η θρησκευτική αλλοίωση, υπάρχουν χώρες που αντιστέκονται. Η Αυστρία,το Βέλγιο,η Ουγγαρία ακόμα και η πολυπολιτισμική Γαλλία, έχουν υιοθετήσειπεριορισμούς στα ισλαμιστικά καλύμματα προσώπου.

Η είδηση που προκαλεί εντύπωση

Η προοδευτική Δανία, με νόμο απαγόρευσε την ισλαμιστική μπούργκα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τα ήθη και τα έθιμα της. Οι παραβάτες θα πληρώνουν τσουχτερά πρόστιμα, τα οποία θα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα στην περίπτωση που υπάρχει επανάληψη του αδικήματος.

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν κάτι ΑΠΛΟ:

Προφανώς, οι Μουσουλμάνοι δεν κατάφεραν να ενσωματωθούν στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες, πράγμα λογικό και επόμενο αφού άλλη κουλτούρα έχουν οι Χριστιανοί και άλλη οι Μουσουλμάνοι.
Την ίδια ώρα, σε πολλές χώρες οι Μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε δομικές αλλαγές στις κοινωνίες (σε αυτές τις χώρες). Στην Ελλάδα για παράδειγμα, αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο σε μερικά νησιά.

Συμπέρασμα

Η Χριστιανική Ευρώπη αντιστέκεται και προσπαθεί να διατηρήσει την ταυτότητά της με «νύχια και με δόντια». Ακόμα και οι προοδευτικοί βλέπουν ότι δεν πάει άλλο και ότι πρέπει να προστατευτούν οι Χριστιανικοί πληθυσμοί.

Η χώρα μας θα ακολουθήσει τον δρόμο των προοδευτικών ή τον δρόμο των Ευρωπαίων;

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com