Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαδούρο με drones! vid


Επίθεση με drones φορτωμένα με εκρηκτικά με στόχο τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Καράκας
maduro_5_8_4_0


mad

Ο επικεφαλής του κράτους τόνισε ότι οι «χρηματοδότες» αυτής της επίθεσης βρίσκονται στις ΗΠΑ και ζήτησε τη βοήθεια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.Ο Μαδούρο «βγήκε εντελώς αλώβητος και τώρα κάνει την συνηθισμένη εργασία του», είπε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκες. Ωστόσο, βρίσκεται «σε διαρκείς συναντήσεις με την ανώτατη πολιτική ηγεσία, με υπουργούς, και την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία», επισήμανε.
Επτά στρατιώτες τραυματίστηκαν στην επίθεση και νοσηλεύονται, σημείωσε.

Σύμφωνα με τον υπουργό «ένας εκρηκτικός μηχανισμός(…) πυροδοτήθηκε κοντά στην προεδρική πλατφόρμα και άλλοι μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν σε άλλα σημεία της στρατιωτικής παρέλασης.
Μυστηριώδης οργάνωση ανταρτών ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Μαδούρο
Μια μυστηριώδης οργάνωση ανταρτών που φέρεται να αποτελείται από πολίτες και στρατιωτικούς ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.
Σε ανακοίνωσή της στο Twitter η οργάνωση «Εθνικό Κίνημα των Στρατιωτών με Πουκάμισα» έγραψε ότι πέταξε «δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα οποία είχε τοποθετηθεί εκρηκτικό C-4 (…) Οι ελεύθεροι σκοπευτές της Εθνοφρουράς κατέρριψαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προτού φτάσουν στον στόχο τους».
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com