Translate

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

Ο Λευκός Οίκος συγκαλεί μια συνάντηση πολιτικής για το Ιράν την Πέμπτη, στην οποία συμμετείχαν ανώτεροι υπάλληλοι του Πενταγώνου και σύμβουλοι του
υπουργικού συμβουλίου υπό τον John Bolton. Μετά από μια εβδομάδα έντονων στρατιωτικών εκφοβισμών από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ιρανό ομόλογο του Hassan Rouhani, μια νέα είδηση του ABC της Αυστραλίας λέει ότι ο Λευκός Οίκος καταρτίζει σχέδια για να χτυπήσει τις υποτιθέμενες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν ήδη από τον επόμενο μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία είναι μέρος των παγκόσμιων εταίρων πληροφοριών «Five Eyes» που περιλαμβάνει τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία και διαδραματίζει βασικό ρόλο στη φιλοξενία μυστικών εγκαταστάσεων που καθοδηγούν τους αμερικανικούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους.
Σύμφωνα με την έκθεση, η ABC [Australian Broadcasting Corporation] έχει μάθει τα ακόλουθα, βασισμένα σε δηλώσεις βασικών υπευθύνων υπεράσπισης και πληροφοριών:
Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη δήλωσαν στο ABC ότι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Τραμπ είναι έτοιμη να βομβαρδίσει το Ιράν
Λένε ότι οι εγκαταστάσεις άμυνας της Αυστραλίας θα διαδραματίσουν πιθανώς ρόλο στον προσδιορισμό πιθανών στόχων
Αλλά μια άλλη ανώτερη πηγή, στην ασφάλεια, τονίζει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της παροχής πληροφοριών και της «ενεργούς στόχευσης»
Η έκθεση παραθέτει υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης της Αυστραλίας, οι οποίοι λένε ότι οι μυστικές αυστραλιανές εγκαταστάσεις άμυνας και πληροφοριών θα συνεργάζονταν πιθανότατα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία για τον εντοπισμό στόχων σε μια απεργία στο Ιράν.
Μια συγκεκριμένη διευκόλυνση, η κοινή αμυντική μονάδα Pine Gap στη Βόρεια Επικράτεια, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στοχεύοντας στις κοινές απεργίες που διεξάγονται από τις Η.Π.Α. στο Ιράν, σύμφωνα με την έκθεση, θεωρείται κρίσιμη μεταξύ των λεγόμενων εταίρων πληροφοριών «Five Eyes» … για το ρόλο της στη διεύθυνση των αμερικανικών κατασκοπευτικών δορυφόρων. »
US vs Iran – Strait of Hormuz
WW3 Putin’s Final Warning To US Before World War 3
Επιπλέον, αναμένεται να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο και άλλοι οργανισμοί:
Οι αναλυτές από το λιγότερο γνωστό πρακτορείο κατασκοπίας Αυστραλιανής Οργάνωσης Γεωσκοπικών Πληροφοριών θα αναμένεται επίσης να διαδραματίσουν ρόλο.
Ο Καναδάς είναι απίθανο να διαδραματίσει κάποιο ρόλο σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση στο Ιράν, ούτε και ο μικρότερος συνεργάτης ασφαλείας Five Eyes της Νέας Ζηλανδίας, ανέφεραν πηγές.
Ωστόσο, παρόλο που αξιωματούχοι που μιλάνε στην ABC υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, έχουν πει ότι έχουν ξεκινήσει σχέδια πληροφοριών για τη στόχευση υπόπτων περιοχών πυρηνικών όπλων στο Ιράν, το υπουργείο εξωτερικών της Αυστραλίας εξακολουθεί να επιδιώκει να αποφύγει τον πόλεμο μέσω έντονων διπλωματικών προσπαθειών.
«Η Αυστραλία παροτρύνει το Ιράν να αποτελέσει δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή», δήλωσε την Τρίτη η υπουργός Εξωτερικών Τζούλι Μπίσκοφ.
Η έκθεση έρχεται μετά από το υβρεολόγιο, με όλα τα γράμματα κεφάλια, twitter του Προέδρου του Τραμπ την Κυριακή που προειδοποίησε το Ιράν ότι «ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Ή ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…»
US Preparing To Bomb Iran’s Nuclear Capabilities As Soon As Next Month: Report | Zerohedge
Donald Trump ‘may be preparing to bomb Iran next month,’ report claims – 247 news
Trump weiter auf Konfrontationskurs mit Iran – USA gründen persischen Propagandasender
USA brechen Atomvertrag mit Iran: Die Masken sind gefallen
  nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com