ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ vid

Ομάδα δημοσιογράφων Αμερικανών που ερευνά το φαινόμενο τον πυρκαγιών τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Το πρώτο στοιχείο που παραθέτουν και στην περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, είναι ότι η φωτιά ξεκινάει πάντα συγχρόνως από διαφορετικά και σε απόσταση μεταξύ τους σημεία. Η παρατήρηση από αέρος της περιοχής όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, δείχνει ότι μάλλον ήταν στοχευόμενες ρήψεις ακτίνων λέιζερ σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Είναι πολύ απλό σήμερα το να στοχεύσεις σε μια μεγάλη έκταση όταν διαθέτεις τις ανάλογες τεχνικές δυνατότητες. ( Είναι χαρακτηριστικό πως μια από τις πιο αναπτυγμένες πολιτείες τον Ηνωμένων Πολιτειών, η Καλιφόρνια, γίνεται κάθε τόσο στόχος φονικών πυρκαγιών.) Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι παραδίπλα στην πολιτεία της Καλιφόρνιας υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής ακτίνων λέιζερ.
DEW Laser Fires Proven Conclusively…Again & Again & Again
Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο που επισημαίνεται σε αυτήν την έρευνα, είναι ότι όταν αρπάζει μια φωτιά από κάποια εστία στο έδαφος δεν αναπτύσσεται γρήγορα σε μεγάλο ύψος και δεν επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα. Αντίθετα μια στοχευμένη πυρκαγιά από υψηλή εστία, παίρνει αμέσως μεγάλες διαστάσεις και επεκτείνεται πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
Όπως αναφέρεται, ο τρόπος έκρηξης αυτής της φονικής πυρκαγιάς και η ταχύτητα επέκτασης της σε διαφορετικά σημεία δεν εξηγείται με βάση τις φυσιολογικές συνθήκες. Και εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα.
Ένα άλλο πολύ παράξενο φαινόμενο αυτής της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, είναι το πως είχε τόσο πολύ μεγάλη δύναμη να λιώσει αυτοκίνητα κυριολεκτικά και να κάψει ακόμα και μάρμαρα πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, ακόμα και σιδερένιους πυροσβεστικούς κρούνους.
World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)
Είναι γνωστό πως η παγκόσμια ελίτ και στην περίπτωση μας τον Βαλκανίων, το ΝΑΤΟ και το παρασκήνιο, επιδιώκει πάντα να βρίσκει τρόπους να προσανατολίζει και να καθηλώνει τον κόσμο στα προβλήματα του. Το σίγουρο είναι πως η τραγωδία της φωτιάς στην Αττική παραμέρισε από την επικαιρότητα το μακεδονικό ζήτημα, όπως και τα αλλά καυτά οικονομικά προβλήματα.

HOW THE WORLD’S MOST POWERFUL AND TOP SECRET LASER WEAPON IS BUILT


California Gets Cooked | Fires Created by Microwave Directed Energy Weapon ▶️
Fire Proof Evidence of Directed Energy Used in CA Fires
FIRE EXPERIMENT: Lighters VS. Power Laser

LOOK WHAT WORLD MOST POWERFUL LASER IS ABLE TO DO !!!

 nikosxeiladakis.gr