Translate

(Upd)2«ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ»vid

Με την προσθήκη πολλών νέων στοιχείων που μπορεί να έχουν σχέση με την τραγωδία της πολύνεκρης πυρκαγιάς.


Είναι και πάλι η Ελλάδα η περιοχή δοκιμών στην
Ευρώπη; Μήπως μαζί με την απειλή του Grexit; Εν πάση περιπτώσει, η Ελλάδα ή ο ελληνικός πληθυσμός έχει πάντα κλονιστεί από το τραπεζίτη, που τρέχει εκεί.
Τα τελευταία γεγονότα και ο κλονισμός της κοινής γνώμης από την φονοτικι τραγωδία στην ανατολική Αττική σε κάποιους αλλοδαπούς ερευνητές  έδωσαν την αφορμή να διατυπώσουν την άποψη ότι τα γεγονότα είναι στοχευμένα και προκλήθηκαν από κάποια μεγάλα αδιέξοδα στα οποία οδηγήθηκε η χώρα ακόμα και με τον κίνδυνο αναβίωσης του εφιάλτη ενός Grexit που θα κλόνιζε τις λεπτές ισορροπίες της Ευρώπης.
China New Laser Gun The Size of AK-47, that can set fire to targets a kilometre away
Οι ερευνητές λένε ότι η ZKZM-500 όπλα λέιζερ μπορεί να «αμέσως Ανθρακοποιείται» ανθρώπινο δέρμα, που ένα άτομο στην πυρκαγιά και τους κάνει να αισθάνονται «πόνο πέρα από την αντοχή».
Σήμερα η χώρα που διαθέτει του τελευταίου τύπου τεχνολογίας όπλο λέιζερ που έχει τη δυνατότητα να απανθρακώνει επιλεγμένους στόχους και φυσικά και ανθρώπους είναι η Κίνα. Είναι γνωστό πως η Κίνα τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στη χώρα όπως το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδος και παράλληλα διεκδικεί πολλές άλλες εκτάσεις-φιλέτα για την πραγματοποίηση μεγάλων κερδοφόρων επενδύσεων όπως η περιοχή που έγινε η τελευταία πυρκαγιά στην οποία κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κοιτάσματα από βωξίτη.
Με την προσθήκη νέων στοιχείων:

Laser beam: Lockheed Martin to design high-energy laser weapon system for US jets – TomoNews

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημέρωσε με email από τις 14.00 να εκκενώσουν τον Μαραθώνα οι Αμερικανοί πολίτες.
“Όσο περνούν οι μέρες τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο των ευθυνών για την εκατόμβη των θυμάτων των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Το ερώτημα που συγκλονίζει τους πάντες είναι γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι πολίτες για να απομακρυνθούν από την περιοχή;”, σημειώνει σε άρθρο του ο πρόεδρος της Ε.ΠΑ.Μ., Κώστας Καζάκης.
Στο άρθρο του υποστηρίζει πως “περίπου στις 14:00 η πρεσβεία των ΗΠΑέστειλε μαζικά email σε Αμερικανούς πολίτες, που ήξερε ότι είτε κατοικούσαν, είτε παραθέριζαν στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να την εκκενώσουν έγκαιρα. Κάποια απ’ αυτά τα email τα είδα ιδίοις όμμασι”.
Το ίδιο έκαναν κι αρκετές άλλες πρεσβείες, όπως επισημαίνει ο ξένος τύπος. Οι ξένοι επισκέπτες, ή κάτοικοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία άρχισαν να εκκενώνουν την περιοχή από τη Ραφήνα έως τον Μαραθώνα ήδη από τις 14:00 έως τις 15:00. Με προτροπή των δικών τους πρεσβευτικών αρχών. Όσοι επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν τι πρέπει να κάνουν ήδη από το πρώτο ξέσπασμα της φωτιάς, οι πρεσβείες τους έλεγαν να εκκενώσουν την περιοχή, αν θέλουν να είναι ασφαλείς.
Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι “γύρω στις 15:00 εκκενώθηκαν οι παιδικές κατασκηνώσεις και λίγο αργότερα οι εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή. Ωστόσο, τους κατοίκους και τους παραθεριστές δεν θέλησε κανένας να τους ειδοποιήσει το ίδιο έγκαιρα. Αν το είχαν κάνει την ίδια περίπου ώρα που οι ξένες πρεσβείες καλούσαν σε εκκένωση τους δικούς τους πολίτες και επίσης εκκενώνονταν παιδικές κατασκηνώσεις, αλλά και ένοπλες δυνάμεις, τότε είναι σίγουρο ότι η εκατόμβη των θυμάτων δεν θα είχε συμβεί.
Και μάλιστα, αν είχαν ειδοποιήσει κατοίκους και παραθεριστές έγκαιρα, η εκκένωση θα μπορούσε να γίνει με ίδια μέσα. Υπήρχε αρκετός χρόνος, αρκεί η τροχαία και οι αστυνομικές αρχές να κάνανε τη δουλειά τους για να απομακρυνθεί ο κόσμος από το διάβα της φωτιάς.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com