Translate

Η Νεοταξική αριστερόστροφη Ευρώπη της Μουσουλμανικής προόδου – Το μέλλον της Ελλάδας

Πολλοί άνθρωποι στην Δύση, πιστεύουν ότι το Ισλάμ έχει εισβάλει δυναμικά στις δομές των Ευρωπαϊκών Κρατών και όχι άδικα. Οι κοινωνίες τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να αλλάζουν πρόσωπο.
Αγγλία- Γαλλία- Γερμανία και Ελλάδα, έχουν δεχτεί μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι τον οποίων δηλώνουν πιστοί Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Είναι αυτονόητο ότι με αυτό τον τρόπο εκτός από την πληθυσμιακή αλλαγή, υπάρχει και αλλαγή των εθίμων σε αυτές τις χώρες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν και φωνές μέσα στην Ευρώπη, οι οποίες τονίζουν την… κατωτερότητα της λευκής φυλής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση μιας ''Αγγλίδας'' καθηγήτριας. Η συγκεκριμένη κυρία ονομάζεται Randa Jarrar και έγραψε στο Twitter:
Κάποια στιγμή ο λογοτεχνικός και όχι μόνο χώρος, σύσσωμος θα πρέπει να καταδικάσει την ύπαρξη Λευκών σε θέσεις εξουσίας. Οι Λευκοί τα έχουν κάνει μαντάρα και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να έχουν δύναμη.
Την ίδια ώρα, όπως διαβάσατε και παραπάνω οι Μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την Ευρώπη. Η κυρία που μίλησε εχθρικά για τους Λευκούς, πιθανότατα έχει πρόβλημα μόνο με τους Χριστιανούς (Λευκούς).

Σημείωση

Για τους προοδευτικούς, σημασία δεν έχει το χρώμα αλλά η καταγωγή και το Θρήσκευμα. Για παράδειγμα στην Ελλάδα, πολλοί θεωρούν θεμιτό να μειωθεί το δημογραφικό πρόβλημα με την «εισαγωγή» Μουσουλμάνων μεταναστών.

Για ποιο λόγο οι προοδευτικοί συμπαθούν τους Μουσουλμάνους

Οι προοδευτικοί πιστεύουν ότι ο Ευρωπαϊκός πληθυσμός θα πρέπει να αντικατασταθεί και οι Μουσουλμάνοι είναι το όχημα. Οι Μουσουλμάνοι λοιπόν, είναι γνωστό ότι κάνουν πολλά παιδιά. Κάθε οικογένεια έχει από τουλάχιστον 7 παιδιά, την στιγμή που η μέση ελληνική οικογένεια για παράδειγμα, με το ζόρι έχει 1 παιδί και αυτό δεν συμβαίνει μόνο τα τελευταία χρόνια που υπάρχει Οικονομική κρίση.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, απλά η Ελλάδα αποτελεί το νέο παράδειγμα, αφού σε πολλές περιοχές πλέον οι μετανάστες και μάλιστα οι Μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία.

Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό, ότι πιθανότατα το Μουσουλμανικό κόμμα, θα «κατέβει» στις εκλογές. Φαντάζεστε τι συνθήκες θα επικρατήσουν στην χώρα, αν οι Μουσουλμάνοι λάβουν θέσεις εξουσίας. Τι θα απογίνουν οι Έλληνες ;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com