Translate

ΞΑΝΑΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΠΙΤΑΛ(Η)ΣΤΩΝ!

Σαρωτικός ο Σ. Κούρτς: «Κήρυξε» τον πόλεμο κατά των Μουσουλμάνων έποικων-λαθρομεταναστών – «Πεθαίνει η ΕΕ» – «Να αρχίσει άμεσα διάλογος με την Μόσχα» – «Ξηλώνεται» το κονκλάβιο των Βρυξελλών

Kάτι αλλάζει όπως φαίνεται στην Ευρώπη. Ιταλία, Αυστρία και οι χώρες της λεγόμενης ομάδας Βίσεγκραντ χαλάνε τα σχέδια του κονκλαβίου των Βρυξελλών και της παγκοσμιοποίησης. Ειδικά ο καγκελάριος της Αυστρίας, παραδίδει μαθήματα διπλωματίας και πολιτικής. Βλέπε να μαθαίνεις Α. Τσίπρα. 
 Ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς, δεν φάνηκε να αιφνιδίασε τους ευρωβουλευτές, ανακοινώνοντας ότι, πρώτος και βασικός στόχος της εξάμηνης προεδρίας της Αυστρίας στην Ε.Ε., θα είναι η διασφάλιση της ασφάλειας και ευημερίας των ευρωπαίων πολιτών, με την μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης.
 Ο Αυστριακός καγκελάριος υποστήριξε πως «αν δεν υπάρξει περισσότερη προστασία στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. από την παράνομη μετανάστευση», δεν θα μπορεί στο μέλλον να υπάρξει Ενωμένη Ευρώπη. 

 Εκεί όμως που τους αποτελείωσε ήταν σχετικά με την Ρωσία, καθώς επιθυμεί διάλογο και στενότερες σχέσεις με την Μόσχα. Με σύνθημα «Η Ευρώπη που προστατεύει», στόχος μας θα είναι η επίτευξη συμβιβασμών, για θέματα όπως το μεταναστευτικό, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατέληξε ο Αυστριακός καγκελάριος. Νέος άνεμος αλλαγής λοιπόν στην Ευρώπη. Κουρτς και Σαλβίνι λοιπόν δείχνουν το δρόμο. Ο Matteo Salvini, ηγέτης της ιταλικής Λέγκας, δήλωσε την Κυριακή ότι θα ήθελε να επεκτείνει την επιτυχία της, δημιουργώντας μια πανευρωπαϊκή ένωση ομοϊδεατών, εθνικιστικών κομμάτων. Κατά τη διάρκεια κεντρικής ομιλίας του στην ετήσια συνάντηση του Συνδέσμου στην ύπαιθρο βόρεια του Μιλάνου, ο Σαλβίνι δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος θα κυβερνήσει την Ιταλία για τα επόμενα 30 χρόνια! 
 «Για να κερδίσουμε έπρεπε να ενώσουμε την Ιταλία, τώρα θα πρέπει να ενώσουμε την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Σαλβίνι, προσθέτοντας ότι «σκέφτεται μια Ένωση των Λεγκών της Ευρώπης, συγκεντρώνοντας όλα τα ελεύθερα και κυρίαρχα κινήματα που θέλουν να υπερασπιστούν τον λαό τους και τα σύνορά τους.» 
 «Αυτό που επιτύχαμε φέτος, το επόμενο έτος θα το κάνουμε σε επίπεδο ηπειρωτικής Ευρώπης«, δήλωσε ο Σαλβίνι, με το βλέμμα στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Μάιο του 2019. Στο αίτημά του να οικοδομήσει δίκτυο δίκαιων, εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη, ο Σαλβίνι ανέφερε μεταξύ άλλων την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Marine Le Pen, τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν και τον αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρς.
 Η Ευρώπη αλλάζει.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com