Translate

Δέχθηκε εποικισμό των ελληνικών νησιών ο Τσίπρας με αντάλλαγμα – Aναστέλλεται η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά υποδοχής μουσουλμάνων έποικων λαθρομεταναστών – Πήρε «δωράκι» ο Αλέξης



Με…δωράκι την αναστολή ΦΠΑ 24% στα νησιά υποδοχής επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες,
όπου και βρέθηκε για την Σύνοδο Κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό.  

Ετσι λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ένα απίστευτο πολιτικό δώρο στην Άγγελα Μέρκελ, για να σώσει τον εύθραυστο πολιτικό συνασπισμό στο Βερολίνο, εις βάρος της Ελλάδας!
Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται τυχαία. Ο Α. Τσίπρας πήρε ανταλλάγματα και επικοίζει τα νησιά μας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Ελλάδα και Ισπανία έδειξαν ετοιμότητα να δεχθούν πίσω λαθρομετανάστες που καταγράφηκαν για πρώτη φορά σε εδάφη τους, δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Reuters.
Σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε πως ενημέρωσε τους κυβερνητικούς της εταίρους για τις διμερείς συμφωνίες που σύναψε με άλλες χώρες.
Σύμφωνα με το Spiegel, οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια θα τεθούν σε ισχύ.
Η Ανγκελα Μέρκελ υπογράμμισε ότι η συμφωνία για το μεταναστευτικό είναι «το σωστό βήμα στη σωστή κατεύθυνση», προσθέτοντας ωστόσο πως το σχέδιο για «πλατφόρμες αποβίβασης» μπορεί να προχωρήσει μόνο αν συμφωνήσουν και τρίτες χώρες και εμπλακεί ο ΟΗΕ.
Ας σημειωθεί ότι υπήρξε τριμερής συνάντηση Ελλάδας – Γερμανίας – Ισπανίας στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε πρόταση του κ. Τσίπρα η οποία έγινε αποδεκτή και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. 
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Ελληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αναστολή ΦΠΑ στα πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα οποία δέχονται το κύριο βάρος των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com