Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


«Τύμπανα πολέμου» από την Ρώμη προς το κονκλάβιο των Βρυξελλών από την νέα πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας. Ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte δηλώνει
ορθά και κατηγορηματικά ότι έως τώρα η ΛΑΘΡΟμεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης ήταν μια τεράστια «αποτυχία» και απαίτησε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και νέα συμφωνία για το θέμα, αλλιώς θα υπάρξουν αντίποινα, αναφέρει ο βρετανικός τύπος που σιγοντάρει οτιδήποτε έχει σχέση με μια πιθανή διάλυση της ΕΕ.
 Ορθώς πράττει ο Ιταλός πολιτικός που ανέλαβε τα ηνία της χώρας πριν μερικές ημέρες , θέλοντας να επαναδιαπραγματευθεί το περιβόητο‘ Δουβλίνο -2, το οποίο αποδέχθηκαν ελληνικές κυβερνήσεις αμάσητο, χωρίς να συνυπολογίσουν το πραγματικό κόστος προς την ελληνική κοινωνία, κάνοντας την χώρα μας μια τεράστια «αποθήκη ψυχών» . 
 Σε μια ομιλία του την Τρίτη, ο Giuseppe Conte δήλωσε ότι «θέτει τέλος στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση», κάτι που ήταν εκτός ελέγχου “με το πρόσχημα της αλληλεγγύης”. Περιέγραψε ο ίδιος επίσης την νέα ατζέντα για τη χάραξη μιας πολιτικής και απαίτησε τον τερματισμό των κυρώσεων στην Ρωσία, διότι από αυτές η χώρα του χάνει πολλά εκατομμύρια ευρώ , τα οποία λείπουν τώρα από την ιταλική οικονομία 
 Η Ιταλία με λίγα λόγια πλέον δείχνει τον δρόμο, καθώς αντιδρά σφόδρα στο σχέδιο εθνολογικής αλλοίωσης, που υλοποιείται από το 2015 από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένο στόχο , εισάγοντας χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες σε μεγάλους αριθμούς μέσα σε χριστιανικές κοινωνίες . 
 Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι μόνο η αρχή διότι η «αλλοπρόσαλλη» πολιτική του κονκλαβίου των Βρυξελλών θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη σε ολόκληρη την Ευρώπη άρδην μέσα ελάχιστα χρόνια. 
 Τα προβλήματα πλέον των Ευρωπαίων πολιτών είναι φανερά και δυσεπίλυτα , ανεργία , φτώχεια, εγκληματικότητα, ρατσισμός, βία κά. και όλα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ εδώ και 20 χρόνια. 
 Ο Conte απαντώντας στις ανησυχίες σχετικά με ξενοφοβική ρητορική του πολιτικού συνδέσμου του , επιμένει ότι η κυβέρνηση του «δεν είναι ρατσιστές» και αποδέχεται τις ευθύνες του στο θέμα της υποδοχής και της ενσωμάτωσης των νόμιμων προσφύγων . 
 Αλλά ο ίδιος τόνισε ότι η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλάβει ένα μεγάλο βάρος της υποδοχής των προσφύγων, καθώς και της διαπραγμάτευσης με τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, βοηθώντας την επαναπροώθηση τους πίσω όλων αυτών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο. 
 Ο κ. Conte ζήτησε επίσης την «υποχρεωτική» και «αυτόματη» ανακατανομή των εγκριθέντων ασύλου στα κράτη μέλη της ΕΕ , και αφορούν όσους τις αιτήσεις επεξεργάστηκαν οι ιταλικές αρχές . Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι χώρες όπου οι μετανάστες πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, είναι η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία που είναι τα κύρια σημεία εισόδου στην Ευρώπη. Με λίγα λόγια ο Ιταλός πρωθυπουργός διαμήνυσε σε Γερμανούς , Γάλλους και λοιπούς τα αυτονόητα σχετικά με την πολιτική αυτή , την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών και τα πλείστα προβλήματα, αλλά φοβόμαστε ότι απάντηση δεν θα δοθεί από κανέναν διότι ο καθένα εδώ και μεγάλο διάστημα με προεξάρχοντες τους Γερμανούς, όλοι τους κοιτούν μόνο τα συμφέροντα τους.
 Μια Γερμανία που θέλει να δημιουργήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης υπό γερμανική διοίκηση , δηλαδή θέλει να επιτύχει το Βερολίνο αυτό που δεν πέτυχαν οι σιδερόφρακτες στρατιές της Βέρμαχτ πριν 73 χρόνια , με όπλο τώρα την οικονομία και το ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισαγγελέας αποκαλεί στο facebook «κομμούνια» και «μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο για το Σκοπιανό! Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο Κοντονής!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντεισαγγελέα Εφετών ο οποίος φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Προέδρου της

Βρετανικά ΜΜΕ: Η Αυστρία απειλεί να θέσει βέτο στη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων

Ένας απρόσμενος σύμμαχος στο «πρόσωπο» της Αυστρίας. 
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές

Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!! Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Ο υπάλληλος της Νέας Τάξης κ.Νίμιτς, από τις Πρέσπες δήλωσε κάτι που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ vid

Πραγματικά σκηνές πρωτοφανείς εκτυλίχτηκαν το Σαββάτο καθώς ένα οργισμένο πλήθος επιτέθηκε με χαρακτηριστικές φράσεις κατά του αρχιεπισκόπου

Ηρθαν F-35 σε Κρήτη-Α.Μεσόγειο – Βροχή από AIM-120 και Rafael Python-5 – «Πακέτα» ελληνικών F-16 με ισραηλινά F-16I, F-15I, F-35I Adir

Ήρθε σε Κρήτη-Α.Μεσόγειο η Ισραηλινή Αεροπορία με το F-35 Adir να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στην περιοχή σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για τα

Τρίβει τα χέρια του ο Τζ.Σόρος για την συμφωνία της ''Μακεδονίας'' – Μήνυμα Μόσχας σε Σκόπια: «Τα λάθη έχουν συνέπειες»

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι, όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και ξεπήδησαν από το πολύκροκο αυγό της τα διάφορα κρατίδια, μεταξύ των οποίων και τα

7spynews on facebook


ενεργό link