Translate

Βιοχάκερ προχωράνε στην εμφύτευση 6μικρο6τσίπ6 vids

Εκτός από τους Χάκερ των υπολογιστών,τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι Βιοχάκερ οι οποίοι «χακάρουν» το ανθρώπινο σώμα. Πολλοί άνθρωποι
επηρεασμένοι από τις ταινίες του Χόλιγουντ, προσπαθούν να αναβαθμίσουν το σώμα τους.
Αυτό δεν ακούγεται άσχημο σαν προοπτική ΑΛΛΑ:
Οι λεγόμενοι Βιοχάκερ εμφυτεύουν μικροτσίπ μέσα στο σώμα τους. Όσο αυτά τα τσιπάκια τα ελέγχουν οι ίδιοι και όσο πουλάνε και αγοράζουν και χωρίς αυτά (τα τσιπάκια), τα πράγμα δεν είναι επικίνδυνα.
Βέβαια κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για την υγεία τους αφού δεν ξέρουμε πως δέχεται το μικροτσίπ το σώμα τους.
Είναι σίγουρο ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να εμφυτεύουμε τσιπάκια μέσα στο σώμα μας. Εκτός από το ότι ίσως κινδυνεύει η υγεία μας, υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο θέμα.
Για ποιο λόγο να δεχτούμε την καταδυνάστευσή μας;
Τα τσιπάκια άνετα μπορούν να κατευθύνουν την σκέψη του ανθρώπου, οπότε το αγαθό της ελεύθερης βούλησης, πάει «περίπατο».
Ναι μεν οι λεγόμενοι βιοχάκερ φτιάχνουν οι ίδιοι τα εμφυτεύσιμα τσιπ αλλά αύριο-μεθαύριο δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να φτιάχνει αυτά τα τσιπάκια ή κάτι αντίστοιχο και πιο «κακό».
Βλέπουμε λοιπόν, ότι σιγά-σιγά οι άνθρωποι συνηθίζουν στην ιδέα να βάζουν κάτι μέσα στο σώμα τους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνολογία είναι κάτι κακό απαραίτητα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι αθώο.
Όσο το Παγκόσμιο Κράτος δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε κάτι δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως αν μια μέρα μας ανακοινώσουν ότι πρέπει να εμφυτεύσουμε κάποιο τσίπ ή να εντυπώσουμε στο δέρμα μας κάτι, τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν.
Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους Επιστήμονες που δημιουργούν το «ξένο σώμα» διότι δεν τους γνωρίζουμε και δεν έχουμε ιδέα, τι εντολές εφαρμόζουν και κυρίως από ποιον παίρνουν αυτές εντολές.
Τα πράγματα δεν είναι όσο αθώα φαίνονται, αφού η Νέα Τάξη δουλεύει μεθοδικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να μην δώσουμε σημασία σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com