Translate

ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ…ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ; vid

Ο ποταμός στη Ρωσία παίρνει βιβλικό κόκκινο χρώμα σαν αίμα και οι ειδικοί είναι
 ανίδεοι, ενώ οι κάτοικοι στην περιοχή Tyumen είναι τρομοκρατημένοι (βίντεο και εικόνες).
Το νερό εξαφανίζεται στο Playa Balandra στην La Paz, Baja California Sur, Μεξικό, αποκαλύπτοντας ξηρή άμμο, όσο τα μάτια μπορούν να δουν μόλις μια μέρα μετά την ματωμένη υπερπανσέληνος (Super Blue Blood Moon Eclipse).
Ο ποταμός Molchanka κοντά στο χωριό Novotarmansk στην περιοχή Tyumen έχει μετατραπεί σε βαθιά σκιά κόκκινου χρώματος, όπως βλέπουμε παρακάτω. Οι ειδικοί είναι ανίδεοι, τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι στο Tyumen μία ημέρα πριν από την Super Blue Blood Moon Eclipse στις 31 Ιανουαρίου 2018. Οι άνθρωποι στην περιοχή δεν έχουν δει ποτέ ένα τέτοιο αποκαλυπτικό γεγονός, που τους κάνει να πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά. Δείγματα νερού έχουν ληφθεί και έχουν προσφερθεί στο Κέντρο Επιδημιολογίας για έρευνα. Το περιστατικό δεν θα επηρεάσει την υδροδότηση του Tyumen, καθώς τα χαρακτηριστικά του νερού παρέμεναν σταθερά. Σαν να συμβουλεύει κανείς να πιείτε το σιρόπι σας, ακόμη και αν δεν ξέρετε τι βάλαμε μέσα.
Ο ποταμός Molchanka παίρνει βιβλικό κόκκινο του αίματος χρώμα στα τέλη Ιανουαρίου 2018.


Το νερό εξαφανίζεται στην Playa Balandra στην La Paz, Baja California Sur στο Μεξικό, αποκαλύπτοντας ξηρή άμμο, όσο τα μάτια μπορούν να δουν μόλις μια μέρα μετά την Μπλε ματωμένη υπερπανσέληνος (Super Blue Blood Moon Eclipse).


 nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com