Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ…ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ; vid

Ο ποταμός στη Ρωσία παίρνει βιβλικό κόκκινο χρώμα σαν αίμα και οι ειδικοί είναι
 ανίδεοι, ενώ οι κάτοικοι στην περιοχή Tyumen είναι τρομοκρατημένοι (βίντεο και εικόνες).
Το νερό εξαφανίζεται στο Playa Balandra στην La Paz, Baja California Sur, Μεξικό, αποκαλύπτοντας ξηρή άμμο, όσο τα μάτια μπορούν να δουν μόλις μια μέρα μετά την ματωμένη υπερπανσέληνος (Super Blue Blood Moon Eclipse).
Ο ποταμός Molchanka κοντά στο χωριό Novotarmansk στην περιοχή Tyumen έχει μετατραπεί σε βαθιά σκιά κόκκινου χρώματος, όπως βλέπουμε παρακάτω. Οι ειδικοί είναι ανίδεοι, τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι στο Tyumen μία ημέρα πριν από την Super Blue Blood Moon Eclipse στις 31 Ιανουαρίου 2018. Οι άνθρωποι στην περιοχή δεν έχουν δει ποτέ ένα τέτοιο αποκαλυπτικό γεγονός, που τους κάνει να πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά. Δείγματα νερού έχουν ληφθεί και έχουν προσφερθεί στο Κέντρο Επιδημιολογίας για έρευνα. Το περιστατικό δεν θα επηρεάσει την υδροδότηση του Tyumen, καθώς τα χαρακτηριστικά του νερού παρέμεναν σταθερά. Σαν να συμβουλεύει κανείς να πιείτε το σιρόπι σας, ακόμη και αν δεν ξέρετε τι βάλαμε μέσα.
Ο ποταμός Molchanka παίρνει βιβλικό κόκκινο του αίματος χρώμα στα τέλη Ιανουαρίου 2018.


Το νερό εξαφανίζεται στην Playa Balandra στην La Paz, Baja California Sur στο Μεξικό, αποκαλύπτοντας ξηρή άμμο, όσο τα μάτια μπορούν να δουν μόλις μια μέρα μετά την Μπλε ματωμένη υπερπανσέληνος (Super Blue Blood Moon Eclipse).


 nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια

Ο Ninurta κατανίκησε τον Anzu και το σώμα αστροναυτών  Ο Anu των δύο γιων του Nibiru, τον Ενλίλ (Διοικητής Επιχειρήσεων της Γης) και τον Enki (Άρχοντας της Θάλασσας και Αρχηγός των

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Τα σχέδια των ΗΠΑ με πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας – Τα δύο σενάρια που βλέπουν οι διπλωμάτες και η ανατροπή Ερντογάν

Τα σχέδια των ΗΠΑ για ρήξη με την Τουρκία, την μεταφορά της βάσης του Ιντσιρλίκ και την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας, παρουσιάζει σε ανάλυσή του στο omegapress.gr ο

Όλα τα απόρρητα φιλμ για την Σελήνη σε ένα VIDEO

H ιστοσελίδα του UFOs & Aliens Truth Greek community, μέσα από ένα ακόμα αποκαλυπτικό VIDEO του καναλιού της στο You Tube, συνέλεξε και παρουσιάζει στους λάτρεις του μυστηρίου,

146 ΜΙΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ-ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ vid

Σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς (spy:είμαι αντίθετος με όλη αυτή την θεωρία αλλά, την παρουσιάζω για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα) εδώ είναι μια πραγματική παγκόσμια απόδειξη για την επίπεδη γη.

Traffiking, πορνεία και ναρκωτικά βασιλεύουν στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνες ντροπής που κάνουν τον γύρο του κόσμου vid

Είναι γνωστές τοις πάσι πλέον οι εικόνες με τις ορδές των μεταναστών να κατακλύζουν τους δρόμους των ελληνικών μεγαλουπόλεων, κυρίως δε στην Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου.