Translate

Διαστημο-ερπετά, διαστημοπόλεμος με όπλα πλάσματος video


Η NASA συνήθως λογοκρίνει όσο μπορεί τις εικόνες από τα videos του διαστημικού σταθμού ISS.
Πολλές φορές υπάρχουν εικόνες όπως αυτές που θα δείτε, είναι αλήθεια εντυπωσιακές!
Δυστυχώς το βίντεο είναι στα Αγγλικά με τα σχόλια του βρετανικού συγγραφέα, Chris Everard. Ο Everard έχει φτιάξει και άλλα υπέροχα βίντεO με τρομερές αποκαλύψεις με την ΑινιγμαΤV.
Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με ένα σχετικά άγνωστο φαινόμενο, τις οντότητες που τις ονομάζει τα "διαστημο-ερπετά". Φαίνεται ότι αυτά είναι μια πολύ σπάνια οντότητα που βρίσκεται στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας μας (300 μιλια πάνω απο την γη, αλλα έχουν βρεθεί και χαμηλότερα). Βέβαια οι αναγνώστες τoυ blog γνωρίζουν περισσότερα γι αυτές τις οντότητες. Τα όνοματά τους είναι πολλά, πχ. οι ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Αρχοντες.
Για παράδειγμα, θα δείτε κατά τη διάρκεια του βίντεο οτι οι αμερικάνοι προσπαθούν να βρούν το ρωσικό διαστημικό σταθμό MIR αλλά τους είναι αδύνατο, γιατί στην κατεύθυνση που ψάχνουν είναι γεμάτο απο UFO.
Το 1996, κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-75 από τη NASA έγινε το πείραμα με το Tethered Satellite System Reflight (TSS-1R) για την παραγωγή ενέργειας απο τους αμερικάνους. Οταν ξεκινάνε κάποιο καινούργιο πείραμα στο διάστημα, τα ΑΤΙΑ βρίσκονται σε αναμονή και μόλις συμβεί κάτι νέο, κάτι περίεργο, βουτούν μαζικά για να παρατηρήσουν τους σκοπούς των αμερικάνων. Φαίνεται οτι οι εξωγήινοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο επικίνδυνοι είναι οι σύμμαχοι μας.
Κατα την διάρκεια του βίντεο αναφέρεται για τον πόλεμο που διεξάγεται ανάμεσα στην Αμερική και τα εξωγήινα UFO στο διάστημα. Είναι πεπεισμένος ότι οι αμερικάνοι πυροβολούν με λέιζερ τα UFO. Στο βίντεο θα δείτε την δέσμη λειζερ από όπλα πλάσματος και την αλλαγή κατευθύνσης του ΑΤΙΑ με την ανάπτυξη ταχύτητας 7.000 μιλια την ώρα!!! Οι αμερίκανοι και οι Ρώσοι δεν λένε κουβέντα για τον μυστικό πόλεμο εναντίον των ΑΤΙΑ.
Μερικές φορές χτυπάνε τα UFO σύμφωνα με τον Everard με αποτέλεσμα να συνετριβούν και μετά τρέχουν να μαζέψουν ότι έχει απομείνει. Με αυτό τον τρόπο αποκτούν εξωγήινη τεχνολογία, όπως τα μικροτσίπ και άλλα όπλα λέιζερ. Αργότερα τα περνάνε στην μαζική παραγωγή και μας πουλάνε τις νέες τεχνολογίες τους, τα gadgets και κάνουν και τους έξυπνους. Οι Ρώσοι έχουν αναφερθεί στο παραλθόν για τα iPhone και τα μικροτσίπ που βρέθηκαν στον κόλπο του Μεξικού απο τους αμερικάνους που πρέπει να είναι εξωγήινης προέλευσης.
Γι αυτούς που ακόμα δεν πιστεύουν στην ύπαρξη των UFO και την εξωγήινη ζωή, παρακολουθήστε το videο:


Οι εικόνες πάρθηκαν από έμπειρους αστροναύτες της NASA, και είναι απο τις λίγες που πέφτουν στα χέρια των ερευνητών, συχνά με αποτέλεσμα το θάνατο αυτών που ανοίγουν τα μάτια στη μάζα.                    πηγη
                                                                                                                                                                                             
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com