Translate

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ vid


spyΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Αρμαγεδδών των Φωτεινών Αγγέλων - Ολύμπιων

Οι φωτεινοί Αγγελοι ή Ανδρομέδιοι ή Ολύμπιοι είναι και αυτοί όντα άλλων διαστάσεων και πλανητών από το Γαλαξία της Ανδρομέδας και

άλλων 12, μέσα στους οποίους περιλαμβάνεται και ο δικός μας ο Σπειροειδής. Αρχηγός όλων των Ουρανίων στρατευμάτων είναι ο Ζευς, πατέρας θεός, θεών και ανθρώπων. Είναι οι γεννήτορες του Ελληνισμού, που ζουν και κινούνται στο σύμπαν μετά την καταστροφή του Κρόνου. Είναι οι Αγγελοι φύλακες των ουρανών, τα Φωτεινά όντα, είναι οι Ολύμπιοι ομόαιμοι και ομοούσιοι με τους Έλληνες. Η άφιξή τους επίκειται, είναι κοντά μας. Ο Ελληνισμός θα κυριαρχήσει παρά την ανηθικότητα των παγκοσμίων συνωμοτών. Πρέπει η ανθρωπότητα να βγει από το λήθαργο στον οποίον την έριξε η εβραϊκή θρησκεία. Οι φωτεινοί Αγγελοι θα επέμβουν, η ώρα έφθασε για την κυριαρχία του Ελληνισμού παρά τα χτυπήματα που δέχεται. spy:(το 2012 ειναι το επερχομενο 2020 διότι έχουν χαθεί στην χρονομέτρηση 8 χρόνια)


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Αρμαγεδδών των Σκοτεινών Αγγέλων (Αποστατών)


Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για όντα άλλων διαστάσεων από άλλους πλανήτες του διαστήματος. Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου γνωστοί σαν Αποστάτες ή Πεπτωκότες Αγγελοι ή Σκοτεινοί Αγγελοι, οι οποίοι προσπαθούν με τους γήινους συνεργάτες τους να θέσουν τον πλανήτη ολόκληρο στην κυριαρχία τους.Οι σκοτεινοί Αγγελοι ή Αποστάτες θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γη για να γίνουν οι νέοι θεοί με τους ανθρώπους σκλάβους τους. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και μεθόδους. Πολλοί άνθρωποι θα τους ακολουθήσουν. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται η εξυπνάδα και η δυσπιστία, ώστε η προσπάθειά τους να αποτύχει. Στην περίοδο της σύγκρουσης θα πρέπει να κλείσουμε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις να μη διαβάζουμε περιοδικά και εφημερίδες για να μπορέσουμε να προστατευτούμε ψυχολογικά γιατί όλα αυτά θαελέγχονται από τους αποστάτες.Θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον άνθρωπο, που πρέπει να αντιδράσει εναντίον των εξουσιαστών που τον κυβερνούν, με μηχανές με μίσος και κακία.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com