Translate

ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν. ΕΥΡΩΠΗ vid


Στον Καναδά ο πρωθυπουργός Τζαστίν Τρουντό σβήνει σκόπιμα κάθε πληροφορία σχετικά με τους παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους μετανάστες και τον ισλαμικό ριζοσπαστισμό, παρά την παρουσία τουλάχιστον 60 τζιχάντιστών του ISIS στον Καναδά.
Ξεκίνησε με μερικούς μουσουλμάνους παράνομους αλλοδαπούς που περπατούν στα χωράφια των αγροτών από τη Μινεσότα ή τη Βόρεια Ντακότα μέχρι τη Μανιτόμπα, ενώ η καναδική αστυνομία αποφάσισε να ενεργήσει ως καπετάνιος, βοηθώντας τους μουσουλμάνους εισβολείς να περπατούν στα παράνομα σημεία εισόδου. Η τοπική αστυνομία άρχισε να κάνει πολύ βασικές ερωτήσεις στους παράνομους λαθρο, για τις απόψεις τους για την καναδική κοινωνία: Είστε εντάξει με τις γυναίκες να είναι ελεύθερες; Συμφωνείτε με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων;
Ο δημοσιογράφος Ezra Levant της TheRebel.media αναφέρει την απόφαση του Justin Trudeau να αναγκάσει την αστυνομία να διαγράψει πληροφορίες που συλλέχθηκαν για μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, παρά την παρουσία τουλάχιστον 60 μελών του ISIS στον Καναδά.
Φινλανδία: Δεν υπάρχουν επιβαρυντικές κατηγορίες βιασμού για έναν 23χρονο μουσουλμάνο παιδεραστή που βίασε ένα 10χρονο κορίτσι.
Το δικαστήριο δήλωσε ότι «δεν ήταν σαφές ότι η κοπέλα δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή να εκφράσει την έλλειψη συγκατάθεσής της».
Για κάποιους περίεργους λόγους, φαίνεται ότι η Σουηδία απολαμβάνει την μετατροπή της σε τρίτο μουσουλμανικό μεταναστευτικό αποχετευτικό δίκτυο.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας λέει ότι η μουσουλμανική μετανάστευση τρίτου κόσμου είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στη Σουηδία. Το 2016, η Σουηδία δαπάνησε 59 δισεκατομμύρια δολάρια για τη μετανάστευση, ποσό που ανέρχεται σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο όλόκληρου του αμυντικού προϋπολογισμού της.
Στο παρακάτω βίντεο, ο Reinfeldt είπε στην πραγματικότητα ότι η Σουηδία δεν ανήκει πλέον στο σουηδικό λαό, στους τριτοκοσμικούς μετανάστες.
Αφρικανός παράνομος μετανάστης μαχαιρώνει ένα κορίτσι Γερμανίδα στο λαιμό επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Αυτά θα κάνουν και με τους απίστους εδώ στην Ευρώπη διότι βρίσκονται ανάμεσα μας. Καμαρώστε τους.
Πρόβλημα με την μπούρκα στο μαγείρεμα.

Στα δικαστήρια ο Mohamed, λαθρο, απόβρασμα της κοινωνίας, δεν σεβάστηκε ούτε την φιλοξενία των Γερμανών αλλά ούτε και των πατριωτών του.
Κατέστρεψε έπιπλα και αλλά πράγματα μέσα στο χοτ σποτ που τον φιλοξενούσε και έθρεφε η Γερμανία, έριξε μπουκάλι σε ένα 7 χρόνο παιδάκι μέσα σε σουπερμάρκετ, με μαχαίρι επιτέθηκε στο προσωπικό του χοτ σποτ , έφτυσε τους αστυνομικούς , ούρλιαζε σε γυναίκες αποκαλώντας τις πόρνες τον ναζί. Τέλος, με σπασμένο μπουκάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν Μαροκινό.
Όλα αυτά τα ωραία τα έκανε ένα και μόνο άτομο, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν όλοι οι αλλοι σε λιγο καιρο. Μόνο με θεία επέμβαση μπορούν να αποφευχθούν τα χειρότερα.
  nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com