Translate

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μετάδοση - Καρέ καρέ η επίσκεψη του εριστικού Ερντογάν στην Αθήνα


         ενεργό link

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς το αεροσκάφος του προσγειώθηκε λίγο μετά
τις 10.30 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε
Σε ένα πρωτοφανές μανιφέστο ανάδειξης των μονομερών τουρκικών διεκδικήσεων μεταβλήθηκε η κατ’ ιδίαν συζήτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Παίρνοντας αφορμή από την τοποθέτηση του Προκόπη Παυλόπουλου ότι «η συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν χρειάζεται ούτε αναθεώρηση, ούτε επικαιροποίηση, καλύπτει πλήρως τα ζητήματα», ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεδίπλωσε όλο το πακέτο της τουρκικής αναθεωρητικής πολιτικής σε σχέση με την Ελλάδα. έουν, της δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού» σε έναν διάλογο με τον Προκόπη Παυλόπουλο που οριακά έλαβε τον χαρακτήρα δημόσιας αντιπαράθεσης.
Δείχνοντας σαν να έχει βγει εκτός εαυτού, ευρισκόμενος μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο και σε live σύνδεση με τα ελληνικά κανάλια ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντόγαν ζήτησε επιτακτικά να αναθεωρηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης, επιχειρηματολογώντας γιατί η μειονότητα στη Δυτική Θράκη πρέπει να λέγεται τουρκική και όχι μουσουλμανική, ενώ έθεσε και θέμα Αιγαίου!




Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com