Translate

Δελτίο11: Οκαζιόν - Пора домой ή ο Βλαδίμηρος στη Συρία


Οκαζιόν

Ο Οβριόπουλος έκανε την κρίση ευκαιρία! Έστειλε «μήνυμα» σε οβριούς «επενδυτές» . Οκαζιόν. «Η Ελλάδα είναι η γη της ευκαιρίας».
Όχι της Επαγγελίας αλλά της Ευκαιρίας.

Δεν είναι η γη Χαναάν, αλλά η Γη λοβιτουράν.
Η γη της σπέκουλας και της κομπίνας .
Και των ….ευκαιριακών αριστερών αξιών.

Пора домой ή ο Βλαδίμηρος στη Συρία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Συρία μετά από πάνω 2 χρόνια αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
«Έδωσα εντολή στον Υπουργό Άμυνας, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να ξεκινήσουν την απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων και την επιστροφή τους στις μόνιμες βάσεις τους,» είπε ο Πούτιν, που τόνισε στους αξιωματικούς και τους ανδρες του ρωσικού αποσπάσματος στη Συρία ότι επέδειξαν «θάρρος, ηρωισμό, αποφασιστικότητα, λαμπρή κατάρτιση και υψηλό επαγγελματισμό», και ότι αφού εκπλήρωσαν το καθηκόντων τους , «επιστρέφουν δαφνοστεφείς στο σπίτι».

Ο Πούτιν εξήγησε ότι οι δύο ρωσικές βάσεις, στην Ταρτούς και Χμειμίν Hmeymim, καθώς και «το κέντρο συμφιλίωσης» θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι με τη βοήθεια της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας,
η Συρία παρέμεινε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, και ότι έχουν πλέον δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την πολιτική διευθέτηση στη χώρα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και οι πρόσφυγες, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μπορούν πλέον να επιστρέψουν,    

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com